Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kuzicim neden umutsuzsun nedne ihtimal vermiyorsun en güzelini düşün lütfen öyle deme canım ya çözülecek ve allahın izniyle sizlerde sırayla hamileyim başlıkları açacaksınız ve bizde tebrike tcez inşallah amin :1hug:

Amiiiinnn canım benim Allah razı olsunŞeniz, yarın ola hayrola bakalım

kızlar benim dr um tv de konuşuoyrdu bir kişi aradı yumrta kalitesi 3 dereceymiş 1 ci kalitede degilmiş ama 3 cü kalitede olsa da tutma şansı varmış bence kızlar siz sizi etkileyen şeylerden uzak kalın ne olcak nasıl olcak derdini düşünmeyin normal bişeymiş gibi yaşayın olayı zor oldugunu bilioyrum ama aklınzda bunu ne kadar az tutarsanız emin olun o kadar iyi olacka hamile kaldıgım ay ben hamileliği hiç düşünmedim nasılsa olmadı şimdi mi olacka deidm aklımdan attım başka şeylerle ugraştım adet olmadıgımın farkın bile armadım dr umun ve arkadşaalrımın zoruyla test yaptım rabbimin bana yaşattıgı bu duyguyu sizlerede yaşatması benim bir arzum inşaallah zor olsada sakın vazgeçmeyin kzılar

o ay ben şöyle diyordum BELKİ ZOR AMA ASLA İMKANSIZ DEGİL

kuzim yarın senin için büyük gün rabbim inşallah hakkında hayırlısın nasip eder....güzel haberlerini umutla burularda bekliyoruz...inşallah sonuda güzel olur...dualarım seninle bu gece...a.s.

canım ben dün başladım tedaviye ilaçlarım folbiol,ecopirin,glukofen bide bant şuanda bunları kullanıyorum haftaya salı ultrasonum var sen hangi ilaçları kullanmıştın seda

kederli hadi hayırlısı olsun tedavin...sen nelerin üstesinden geldin inşallah bu tedaviyede hayırlısıyla atlatır müjdeni en kısa zamanda bu da haykırırsın...

kederli hadi hayırlısı olsun tedavin...sen nelerin üstesinden geldin inşallah bu tedaviyede hayırlısıyla atlatır müjdeni en kısa zamanda bu da haykırırsın...
inşallah kaktüscüm yaa valla hayal etmesi bile güzel sen neler yapıyorsun adet oldunmu bir dahaki denenemen ne zaman canım :1hug:

kuzııcmmm ınsssalahh hayırlısıyla guzel gecer yarın transferın.dualarım senınle cnm.merkezm deıgıstı demıssn neresı oldu
kızlar bnmde merkez deıstı buarada memorıal oldu artık.
kuzıcm gıdnce yaz demsıtn ya bugun gıttım semra hnma.hem kendı hem baska bı dr muayene ettı.sonra 2sıde bılgı verdı.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı hsg ıstedı off cok korkuom su tup fılmnden,anestezı ıle yaptrmayı dusunuom tecrubesı olan arklar bana yardmcı olabırmsnz.agrılı ıslem mı cok.sonra sıvı varsa eger laparaskopı yaparız dedı bu ıslemlerı kendı yapckmıs baskasına yaptrmıomus.sımdılık oyle soledı ama ıns bı sorun cıkmaz.ztn ben bıraz dınlenmk ıstıorum ama onlar dondurulmusu saymıolar.1 denemn var dedı ve uzerınden zamn gecms deneyebılrsn tekrar dedı bır sonrakı adette
kederlıcım sana da hayrlı olsun buarada ıns tedavın hayrla sonuclanr
sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm Şeniz :smiley-cool:

kuzııcmmm ınsssalahh hayırlısıyla guzel gecer yarın transferın.dualarım senınle cnm.merkezm deıgıstı demıssn neresı oldu
kuzıcm gıdnce yaz demsıtn ya bugun gıttım semra hnma.hem kendı hem baska bı dr muayene ettı.sonra 2sıde bılgı verdı.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı hsg ıstedı off cok korkuom su tup fılmnden,anestezı ıle yaptrmayı dusunuom tecrubesı olan arklar bana yardmcı olabırmsnz.agrılı ıslem mı cok.sonra sıvı varsa eger laparaskopı yaparız dedı bu ıslemlerı kendı yapckmıs baskasına yaptrmıomus.sımdılık oyle soledı ama ıns bı sorun cıkmaz.ztn ben bıraz dınlenmk ıstıorum ama onlar dondurulmusu saymıolar.1 denemn var dedı ve uzerınden zamn gecms deneyebılrsn tekrar dedı bır sonrakı adette
sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm

canım benim sence kuzucugun için o minicik eller için canın birazcık yansa ne olur ki ha sonunda mutluluk olsun yeter ki yeter ki kavuşasın minicik elli nazar boncuguna varsın hsg acısı çek korkma sakın ben çektirmedim ama çok kişi var çektiren sonuçda ölecegin bişey degil sakin ol ve kasma kendini herşey o minicik eller için varsın katlancagın acı hsg acısı olsun ama yeter ki sonunda minik boncukun gelsin demi ( iyi bir duygu sömürüsü oldu mu kızlar) sen kendini şartlandır hsg çekilecegim ve canım hiç yanmayacak ve bunun sonunda bebegime gelecek ona bir adım daha yaklaşacagım diye telkin ver kendine gör bak o zaman bu acı denilen şey sana vız gelecekyerimseniben:1hug:Şeniz

sızlerı sevıom dert ortaklarım hepınızı optmm Şeniz :smiley-cool:

Ben de anesteziyle çektirmiştim rahim filmini.Bu konuda okuduğum yorumlar farklı farklıydı ,herkesin ağrı eşiğine göre değişiyor.bayılanları falan ojuyunca kesin dedim anestezi olsun.Stres çekmeye deymez bence yaptır kurtul anesteziyi.

canım rahim filminden okadar korkmana gerek yok çokta ağrılı bir işlem değil ama drun anestezi ile yapacaksa öyle yap.. allah hepimizin yardımcısı olsun

sara nurcum fılm cektrmek konusnda suphem yok da acaba anestezı ıle mı yaptrsam onu ogrenmk ıstedım.curlycm sen demek oyle yaptrdın barı bende oye yaptırıım.dr sana kalmıs dedı.ama ben ılk transferımı ve hıstereskopık muayenesını bıle anestezı ıle yaptrmıs bırı olarak sırnaşık şey bunu da oyle yaptrmalıyım dıorum dayanıksızım cunkı cooooook kasıom kendımı.
gercı bunların hepsını 2.de anestezısız yaptrmayı basarabıldım ama hsg nasıl bısey hep agrılı dıe bılıorum.kac dk suruo arkadaslar.ya ben anestezı ıle olur mu dedım yanı az hasta ıstıo ama olur dedıler.curly ondan sonra da agrın oldu mu.sahsen bana o ankı stres ıle cekılen agrı daha zor gelıyor.sankı sonra olsa bıle katlanırım gıbı gelıyor
bı de son bısey sorcam sıze burda bı ozle hastanede cektrsem ama tup bebek mrkezı dııl guvenılır olur mu sızce aynı sonucta dııl mı tup fılmı.yoksa memorıalde mı cektırıım onlar farketmz bzm ıcın dedıler.

bence canım sen merkezind eçektir tabi fiyatları bilemem başka mesele genelde çektirecek olanlar agrı kesici içiyorlar sanırım 15 dakka önce filan rabbim yardımcın olsun inşaallah

saol cnm.Allah razı olsun.aneztezı fıatı farkedıo.ama sanırım oyle yapcam dıamonda ole yapms ya ıcıme o daha cok sınıyor.gercı 5 ayda 3 anestezı aldm ama rahattı sonucta bakalım bıraz arastırıım karar vercm saolun.ılgınıze tesekkurler

sara nurcum fılm cektrmek konusnda suphem yok da acaba anestezı ıle mı yaptrsam onu ogrenmk ıstedım.curlycm sen demek oyle yaptrdın barı bende oye yaptırıım.dr sana kalmıs dedı.ama ben ılk transferımı ve hıstereskopık muayenesını bıle anestezı ıle yaptrmıs bırı olarak sırnaşık şey bunu da oyle yaptrmalıyım dıorum dayanıksızım cunkı cooooook kasıom kendımı.
gercı bunların hepsını 2.de anestezısız yaptrmayı basarabıldım ama hsg nasıl bısey hep agrılı dıe bılıorum.kac dk suruo arkadaslar.ya ben anestezı ıle olur mu dedım yanı az hasta ıstıo ama olur dedıler.curly ondan sonra da agrın oldu mu.sahsen bana o ankı stres ıle cekılen agrı daha zor gelıyor.sankı sonra olsa bıle katlanırım gıbı gelıyor
bı de son bısey sorcam sıze burda bı ozle hastanede cektrsem ama tup bebek mrkezı dııl guvenılır olur mu sızce aynı sonucta dııl mı tup fılmı.yoksa memorıalde mı cektırıım onlar farketmz bzm ıcın dedıler.

15 dakika falan sürdüğünü söylüyorlar.Zaten hafif bir anestezi uygulanıyor öyle büyük ameliyata girer gibi değil.Bitiminde hemen ayılıyorsun yani.Çook az bir kanamam olmuştu bittiğinde ama hiç ağrım olmadı benim.
Bence tüp bebek merkezinde çektir çünkü anestezi şakaya gelecek birşey değil.Hafif de olsa güvenilir yer olması lazım.Bu arada hatırladığım kadarıyla 150-200YTL kadar fark ödemiştik anestezi için.
Hastaneye gittiğimde beklerken bir bayan sordu sizin ne vardı diye .Ben de rahim filmi için geldiğimi söyleyince acıyan gözlerle baktı bana:1no2:.Ama ben anestezi yaptıracağım dedim.Bu sefer de yanında oturan kocasına dönüp bak gördün mü anesteziyle de yapılıyormuş diye çıkıştı:oklava:.O an analadım ne kadar doğru bir karar verdiğimi anestezi yaptırarak.a.s

saol dıamondcum demınden berı formada hsg ıle ılgılı yazıları okuyorum.yok kesın karalıyım anestezılı yaptrcam bende:) en temızı en guzelı :) Allah razı olsun cıkarandan:)

aysenciğim öncelikle geçmiş olsun.... inşallah rahim filmin temiz çıkar.... bencede kesinlikle anesteziyle yaptır canım...ben 2 kere çektirdim..ilkinde tecrübesizdim aneztesiyle olabileceğini bilmiyordum...ikincide ise önce anestezi dedim...sonra son andan vazgeçtim yok canım ne gerek var diye... ama filim çekilirken ve filmin bitiminde çektiğim acılardan dolayı...salak gibi neden anestezi istemediysem dedim..üstelik ikinciyi tüp bebek merkezindeki doktorum çekti ve çok da dikkat etti canımı yakmamak için ama çok ağrım oldu...o kadar pişman oldum kiii.ve çıktığımda allah bir daha göstermesin ama bir daha çektirecek olsam kesinlikle gözü kapalı anesteziyle olacak dedim...

yani canım bencede en temizi en güzeli aneztesiyle...yerimseniben

canım ben dün başladım tedaviye ilaçlarım folbiol,ecopirin,glukofen bide bant şuanda bunları kullanıyorum haftaya salı ultrasonum var sen hangi ilaçları kullanmıştın seda

Cnm hayırlısı olsun hakkında inş. tedavın güzel geçer ve tutunurlar sana (ben reglının 2. güne climaraforte bantlara başladımmmm transfere 2 gün kala baby aspırın içmeye ve vitamın almaya başladımmm şu anda yanı transfer sonrasındada pregesterone iğne ve clinomın jel kullanıyorum test sonucuna kadar kullanıcam )

Arkadaşlar Ben Anesteziyle çektirmedim Anlatilanlar Kadarda Aci Hissetmiyorsunuz şu şekilde örnek Verebilirim Regli Sancisini Düşünün Onun 10 Kati Filan Ayrica 10 Saniye Filan Suruyor Ayağa Kalktiktan Sonrada 10 Dk Normal Regli Sancim Oldu O Kadar Başka Ark. Deneyende Oldu Hiçbirşey Hissetmediler Eğer Tuplerde Tikaniklik Varsa çok Sanci Oluyormuş Onu Duymuştum Allah Yardimciniz Olsun Güzelim Bu Arada Bugün 10. Günüm Test Yaptiricam Dondurulmuşlarda 10. Gün Kanda Belli Oluyormuş 2 Gün Daha Bekleyemicem Ben :))))))

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
hepinize merhabalar bende dondurulmuşlarla denicem

Arkadaşlar Ben Anesteziyle çektirmedim Anlatilanlar Kadarda Aci Hissetmiyorsunuz şu şekilde örnek Verebilirim Regli Sancisini Düşünün Onun 10 Kati Filan Ayrica 10 Saniye Filan Suruyor Ayağa Kalktiktan Sonrada 10 Dk Normal Regli Sancim Oldu O Kadar Başka Ark. Deneyende Oldu Hiçbirşey Hissetmediler Eğer Tuplerde Tikaniklik Varsa çok Sanci Oluyormuş Onu Duymuştum Allah Yardimciniz Olsun Güzelim Bu Arada Bugün 10. Günüm Test Yaptiricam Dondurulmuşlarda 10. Gün Kanda Belli Oluyormuş 2 Gün Daha Bekleyemicem Ben :))))))

canım bene 2 gün daha bekle derim...yinede sen bilirsin...dışardan böyle söylemek çok kolay...belki bende olsam dayanamazdım ama...ne bileyim en sağlamı 12. gün bence...

ya sizlere şeyi soracaktım...şimdi bende dondurulmuşlarla deneyeceğim şuanda adetliyim doktorum adetin bitsin kontrole geld dedi...bu dondurulmuşların tedvisine de yani ialçlarınada adetin ikinci gününde başlandığına göre ben taaaa öbür ayımda mı başlayacağım daha tedeviye...yani hazirandaki adetimde....:çok üzgünüm:

Back
X