Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bene 2 gün daha bekle derim...yinede sen bilirsin...dışardan böyle söylemek çok kolay...belki bende olsam dayanamazdım ama...ne bileyim en sağlamı 12. gün bence...

ya sizlere şeyi soracaktım...şimdi bende dondurulmuşlarla deneyeceğim şuanda adetliyim doktorum adetin bitsin kontrole geld dedi...bu dondurulmuşların tedvisine de yani ialçlarınada adetin ikinci gününde başlandığına göre ben taaaa öbür ayımda mı başlayacağım daha tedeviye...yani hazirandaki adetimde....:çok üzgünüm:

İstersen dr unla bi konuş çünki ben 2. günü başladım normal gebe kalan insanlar gibi ortalama tam günü olmasa bile 14.gün gebe kalmanın en yüksek şanslı günü yaaa o güne denk getiriyorlar herşey yolunda gitsin diye ama bazen tam 14 olmayabiliyor üçaşağı 5 yukarı :) kafanda soru işareti varsa konuş sor bu aymı hazırandamı denıcez diye neden sormuyorsunkı belkı senın dr unun tedavı yöntemı ayrı olabilir takma sen kafana bunları

hoşbulduk canım umarım buradan birbirimize yardımcı oluruz

bende rahim filmi çektirdim tüp bebek tedavisine başlamadan önce inanın çok canım yandı ağrı kesici içseydim böyle olmazmış en azından ağrı kesici içebilirsin

Yeşbücüğümmm hangı hastaneye gidiyorsun dr kim ?

canım ben adana ankara tüp bebek merkezine gidiyorum....gökhan bey doktorum.. şimdi bende bir akıntı vardı ve yumurta toplama işlemindede doktorum bunu iyice görünce...rahimdedn geliyor o sıvı dedi...sanırım önce onun kontrolü için bu ayadetin bitsin öyle gel dedi....

birde ben şeyi soracağım şimdi diyelimki 3 yada 4 tane transfer ettiler 2 tanesi tuttu diğerlerine ne oluyor kızlar onalrı nasıl dışarı atıyoruz....ben hep bunu merak etmişimdir...

maxieciğim sende hoşgeldin...yerimseniben

canım ben adana ankara tüp bebek merkezine gidiyorum....gökhan bey doktorum.. şimdi bende bir akıntı vardı ve yumurta toplama işlemindede doktorum bunu iyice görünce...rahimdedn geliyor o sıvı dedi...sanırım önce onun kontrolü için bu ayadetin bitsin öyle gel dedi....

birde ben şeyi soracağım şimdi diyelimki 3 yada 4 tane transfer ettiler 2 tanesi tuttu diğerlerine ne oluyor kızlar onalrı nasıl dışarı atıyoruz....ben hep bunu merak etmişimdir...

maxieciğim sende hoşgeldin...yerimseniben

cnm bende tam bilmiyorum ama tutunamadığı için idrar yoluyla atıyor olabiliriz başka ihtimal varmıki :))

sedacım test yapacam demişsin inan okadar heyecanlandımki mesajını okuyunca evet eğer gebelik varsa 10. günde de çıkar
hadii bir an önce git ve bize hayırlı haberlerini getir inşallah hamişsin canım inşşşşşşşş

hoşbulduk yeşbücüğüm seninle aynı zamanlarda başlıcaz dondurulmuşlarla inşallah ikimiz içinde iyi olur

dondurulmuş yumurtalarla yeniden deneyecekler.....
ara verdiğiniz dönemde vitamin haplarına devam ediyor musunuz
cevap lütfen

sedacım test yapacam demişsin inan okadar heyecanlandımki mesajını okuyunca evet eğer gebelik varsa 10. günde de çıkar
hadii bir an önce git ve bize hayırlı haberlerini getir inşallah hamişsin canım inşşşşşşşş

Kederli hoşgeldin evet canım yaptırıcam 12 de yemek tatilinde gidicem sabırım 1-2 saate bellı olur sizlere haber veririm cnm dua edin benım içinnsenağlama

çok heycanlıyım kederliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benı sakınleşştirin lütfen

dondurulmuş yumurtalarla yeniden deneyecekler.....
ara verdiğiniz dönemde vitamin haplarına devam ediyor musunuz
cevap lütfen
ben dr uma sorduğumda devam edebilirsin demişti ama ben hiç düzenli içmedim sen devam et bence vitemin ilacının bir zararı yok nasıl olsa

çok heycanlıyım kederliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benı sakınleşştirin lütfen
canım heyecanın çok doğal biliyorum ama rahat ol lütfen güzel şeyler düşün istersen sohbet odasına gel orda konuşalım olurmu

bende seni sohbet odasında bekliyordum neyse canım varmı daha heyecanın oyalanacak birşeyler bul zaman çabuk geçer

kendimi işlere verdim zaman çabuk gecsın dıyeeee dondurulmuşlarda şams çok az diyorlar ama tutan birsürü insan varr o yuzden ümitliyim ben.......

bende seni sohbet odasında bekliyordum neyse canım varmı daha heyecanın oyalanacak birşeyler bul zaman çabuk geçer

ümitli olman çok güzel insan hiç bir zaman umudunu kaybetmemesi lazım herşeyi allaha bırakmak lazım o herzaman en hayırlısını verir

Back
X