Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ümitli olman çok güzel insan hiç bir zaman umudunu kaybetmemesi lazım herşeyi allaha bırakmak lazım o herzaman en hayırlısını verir

SENDE BU DEDİKLERİNİ YAPACAKSIN BU DEFA TAMAMMI SÖZ VER BANA UMUTSUZ OLMAYACAKSIN OKİŞ CNM TEK TESELLİMİZ UMUDUMUZ UMUDUMUZUDA YİTİRİRSEK NE YAPARIZ CANIMSIN ÖPÜYORUM SENİ:nazar:TEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN

teşekkür ederim seda yıldızı içeyim bari

SENDE BU DEDİKLERİNİ YAPACAKSIN BU DEFA TAMAMMI SÖZ VER BANA UMUTSUZ OLMAYACAKSIN OKİŞ CNM TEK TESELLİMİZ UMUDUMUZ UMUDUMUZUDA YİTİRİRSEK NE YAPARIZ CANIMSIN ÖPÜYORUM SENİ:nazar:TEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN

KIZLAR BENDE HEP UMUTSUZDUM AMA BENIM FİKİRLERİMİ DEĞİŞTİREN BIR KITAP OLDU ONU OKUYUNCA ARTIK BENIM BEBEĞİM KESIN OLUCAK DEMEYE BAŞLADIM DÜŞÜNCE YAPIM DEĞİŞTİ

canım benim doğru söylüyorsun ben o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmaya hiçmi hiç niyetim yok bu sefer hep olumlu düşünecem sonuç negatif olsada yıkılmak yok bu sefer :smiley-cool:

seda yıldızı sonuç umarım senin için en hayırlısı çıkar

seda yıldızı sonuç umarım senin için en hayırlısı çıkar[/

İnşallah maxıcığimmm ama sonuç negatifse bile devam pes etmek yok bu benım 4. denemem zaten ilk defa olumsuz düşünmedımm diğerlerınde hep tutmıcak öyle hıssediyorum deıyordum bunda kesın bebeğim oluck tutucak dedımmm ama sonuç negatif se üzülmıcem biliyorumkı en kısa zamanda boyle düşündüğüm sürece olucak

KIZLAR BENDE HEP UMUTSUZDUM AMA BENIM FİKİRLERİMİ DEĞİŞTİREN BIR KITAP OLDU ONU OKUYUNCA ARTIK BENIM BEBEĞİM KESIN OLUCAK DEMEYE BAŞLADIM DÜŞÜNCE YAPIM DEĞİŞTİ
canım kitabın adını bizede yazarmısın merak ettim

ha ayrıca ne bu kitabın ismi merak ettim belki bende alır okurum

canım kitabın adını bizede yazarmısın merak ettim

cnm bütün kıtapevlerınde ve hatta migrosta bile satılıyor türkçesı (SIR) ama dışında secret yazıyor tavsiye ederim herşeyın istersen senın olabileceğini kıtabı okuduktan sonra anladım...

kızlar ben de geldim aferim sana arkadşaım bend ehamile kaldıgım ay olumlu düşünce ile ilgili bir kitap okumuştum ve şükürle rolsun rabbime daha çok yöneldim ve hamile kaldım .......inşaalalh darısı sana ve isteyen herkese

KAKTÜS canım bu gece seni ruyamda gördüm ve senin ikizleirn vardı hayatım sanırım allahın izniyle sıran geldi dün gece size öyle çok dua ettim ki kızlar anlatamam ya yok içten bir şekilde ve ben inanıyorum dualarımız kabul oldu inşaallah sizlerde hamiş oalckasınız aminnnnnnnn :1hug:

e herkes gitmiş :dilcikar: küstük bizde işte bir daha çok beklersiniz siz ugrarım ben size :dilcikar: :mymeka:

kıss neden küsüyorsun bize sen lazımsın bize betüş bizi yanlız bırakma ne dualarınla nede olumlu mesajlarınla tamammıa.s.

Selam kızlar bugün önemli bir gün.Kuzi şu anda transferde,birazdan Sedanın sonucunu alacağız.Bayaa heyecanlandım.İnşallah ikisi de güzel haberlerle gelirler.

inşallah ikiside güzel haberlerle döner

sedacım bence de 10.gun yaptır dondurulmusta cıkıor sonuc cnm.ıns hayrlı olur
yesbu cnm saol ya ben anestzılı randevuyu aldım bıle yarın ceklck ıns.kafam bole rahat en azından:)

valla dün kuzinin yumoşlarına kaç tane ayetel kürsi okudum bilmiyorum hadi inşaallah inşaalalh amin

evet ıkısının de Allah yardımcısı olsun ıns guzel haber alır sevınırız burdann

Back
X