Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol ablacım çok teşekkür ediyorum allah razı olsun valla şimdi sizleirn sayesinde rahatladım hele senin şu sözlerin inan ilaç gibi geldi aglattım beni ama saol bend esana edioyrum mutlu haberler ver inşaallah amin

Allah verdikten sonra veriyo işte ne yapsan boş, geçen sefer çok gezindim sonra içimde şüphe kaldı ondanmı oldu diye, bu sefer evden çıkmıyorum bakalım ne olacak,
bu arada ben adetin 2.günü başladım 19.gün transferim yapıldı çünkü dondurulmuşlarım
5.günlüktü dondurulduğunda o yüzden birkaç gün geç transfer yapıldı geçen seferkinden, o da önemli yani, bence çokta ayarlamaya çalışma evdeki hesap çarşıya uymaz, Allah bilir nezaman vereceğini hayırlısı olsunda yeterki

kuziciğim hayırlı olsun inşallah canım... inşllah bu sefer bebişlerin sıkıca tutunur sana canım... a.s.
bende donrurulmuşlarla deneyeceğim ama bu benim ilk denemem olacak çünkü yumurta toplama işleminde doktorum rahim sıvı olduğunu görmüş (ve bendede uzun zmandır akıntı vardı) transeferi bu yüzden erteledik ilk denememin dondurulmuşlarla olması biraz sanşsızlık ama olsun vardır bundada bir hayır diyorum...pzt kontole gidecğim bakalım artık....

kızlar benide ekleyebilrisiniz listeye tarih olarak pzti kontrolden geldikten sonra yazarım size...

kuziciğim hayırlı olsun inşallah canım... inşllah bu sefer bebişlerin sıkıca tutunur sana canım... a.s.
bende donrurulmuşlarla deneyeceğim ama bu benim ilk denemem olacak çünkü yumurta toplama işleminde doktorum rahim sıvı olduğunu görmüş (ve bendede uzun zmandır akıntı vardı) transeferi bu yüzden erteledik ilk denememin dondurulmuşlarla olması biraz sanşsızlık ama olsun vardır bundada bir hayır diyorum...pzt kontole gidecğim bakalım artık....

kızlar benide ekleyebilrisiniz listeye tarih olarak pzti kontrolden geldikten sonra yazarım size...

Sağol Yeşbücüm takip ediyorum seni haberim var başına gelenlerden, hiç şanssızlık diye düşünme ikiside aynı şey hiç farkı yok merak etme, bence daha iyi bile olmuş rahimin daha sağlıklıyken ve daha kaliteli embriyolarla yapılacak şimdi transferin, hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun

Sağol Yeşbücüm takip ediyorum seni haberim var başına gelenlerden, hiç şanssızlık diye düşünme ikiside aynı şey hiç farkı yok merak etme, bence daha iyi bile olmuş rahimin daha sağlıklıyken ve daha kaliteli embriyolarla yapılacak şimdi transferin, hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun

saol canım....amin cümlemizin inşallah...

canım dondurulmuşlarım 5 günlüktü dondurlduklarında demişsin ya...yani bu ne oluyor???önemli mi kaçıncı gün olduğu...ben bilmiyorum ama sorarım benimkileri....

saol canım....amin cümlemizin inşallah...

canım dondurulmuşlarım 5 günlüktü dondurlduklarında demişsin ya...yani bu ne oluyor???önemli mi kaçıncı gün olduğu...ben bilmiyorum ama sorarım benimkileri....

Benim ilk denememde 5 tane yumurtam döllendi bunun üç tanesi 3.gün transfer edilmişti, kalan iki tanenin döllenmesi iki gün daha takip edilip 5.gün dondurulmuştu şimdi o iki tane transfer edildi, böyle olunca transfer günü de ona göre hesaplanarak yapıldı. Doktor zaten seninkiler kaçıncı gün dondurulduysa ona göre transferini yapacaktır.

slm dondurulmuş anne adayları...

kuzimm canım dostum nasılsın...inşallah kendini yoracak şeyler yapmıyorsundur...:1no2:

dün gece hiç uyyamadım kızla rbeni dogum korkusu sardı bilmioyrum hamile kalamadıgım zaanlarda saçam sapan dualr etmiştim ruhsal olarka çok çökmüştüm artık nasıl sa olmaz dediğim anda hamile kaldım aslında maaşallah güzel bir hamilik geçirmeme ragmen endişlerle dolu bir hamillik geçirdim bugünse dogum korkusu sardım lütfen saçma sapan dualar etmeyin olur mu çünkü ben ettim ve şimdi çok pişmanım dün gece uyyamadım kimbilir saat kaçtı uykuya daldıgımda ya ölürsem dogum yaprken derdine düştüm kzıacaksınzı bilioyrum ama şimdi geçmişde yaptıgım dualrın pişmanlıgını yaşıoyrum çok tövbe ettim ezan okunuyrodu gene tövbe etim rabbime allahım çok pişmanım affet beni diye ve bir daha bana ileirsinin ne oacagını ahngi duyguları düşüneceğimi bilmediğim dualr ettirme affe tdedim inşaallah affetmiştir garip demi bir atrafda hamile kalmak isteyenler bri tarfda hamile kalmış ama korkanlar bana sakın kzımayın ama işte ne yapayım sanırım dogum korkusunda oluyor bunla rhalbuki bu zamana kada rhiç korkmazken şimid korkuoyrum ne salak bir kadınım ben yaaaaaaa :mymeka:

senin gibi cesur bir anne adayına bunlar yakışıyormu canım yaa....kıss dünyanın en güzel en özel duygubunu yaşayacaksın...doğumdan neden korkuyorsunki gelip geçici bişeyy sonrasını bir düşünsene minicik meleğin kollarında olacak...insan onu bile düşledikçe doğmun vız gelmesi gerekli...inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat doğurmayı nasip eder yüce rabbim...

slm dondurulmuş anne adayları...

kuzimm canım dostum nasılsın...inşallah kendini yoracak şeyler yapmıyorsundur...:1no2:

nolsun kaktüsüm yaa, hiç birşey yapmıyorum ama yattığım yerden gözüme bir sürü iş takılıyo, normalde bayılırım tembellik etmeye şimdi sürekli bişeyler yapasım var aksilik bu ya, sıkıntıdan heralde, ama yooookk yapmıycam inat ettim yapmıycam, yemek bulaşık işlerini falan yapıyorum okadar

seni çokk iyi anlıyorum canım....aman aman yapma boşver...kıs o akadr gözüne batarsa bi alo yap gelirim valla temizlemeye...sen yeterki moralini yüksek tut stres yok..bol bol dinlen ve pozitif düşün...inşallah busefer miniğimiz teşrif edecek...

seni çokk iyi anlıyorum canım....aman aman yapma boşver...kıs o akadr gözüne batarsa bi alo yap gelirim valla temizlemeye...sen yeterki moralini yüksek tut stres yok..bol bol dinlen ve pozitif düşün...inşallah busefer miniğimiz teşrif edecek...

sağol canım arkadaşım benim Şeniz düşünmen yeter, seninki de şu dinlenme süresinde bir sürpriz yaparda kendiliğinden geliverir inşallahhh

:))) ayyy nerde kısss valla bu zaman zarfında adamdan soğumuşum...anlayacağın biraz zor gibi :)))

amannn hayırlısı...

yarın dondurmalarımla maceram başlıyor kısmetse yarın dondurmalarım çözülünce yaşarsa transferim var bana dua edin arkadaşlar

Merhaba Kizlar Nasilsinizzzz Kizlar Size Bisiii Sorucammmm Hatirlarsinizzz 2 Gun Once Sonucumu Yaptirtirdimmm Sonuc Negatifffff Benim Yeni Tedavimmmm 5. Denemem Olucak Hayirlisiylaaa Dr Tutmamasini Engellicek Bisiii Bulamiyorrrr Aranizda Bukadar Cok Deneyipte Tutmayan Degisik Tedavi Uygulanan Varmiiii Tuplerime Bakildir Birde Rahim Duvarlarima Bisiii Cikmadiii Sadece Genetik Bozukluklarimiza Bakilmadi Dr Siyledim Ama Gerek Yokk Dediiii Baska Biisiilere Bakiliyormuuu Bilen Varmiii ............

Geldimmmm canlarım, transferimi yaptırdım çok kolay geçti, o aletler bile hiç canımı yakmadı bu sefer, veeeee iki adet dondurulmuşumun ikisi de güzel çözüldü ve transfer edildi, biri hala orta kalitede olmasına rağmen çözülürken problem yaşamadık, hayırlısı Allahtan, hepinizden Allah razı olsun canım arkadaşlarım benim

kuzicim hayırlı olsun,tekrar başladık. inşallah bu sefer tutunacak bebişlerin.Benim bebişlerde salı günü çözülcek.salı yada çarşamba transferin olup olmayacağını haber vericekler.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

sedacım bence 5.denemeyse bu,gecen sefer yapılmayana arastrmalar yapılmalı.ne bılıım bnm dr mesela co-culture onerdı yanı yapay rahım sonra gen arastrmasının da cok faydalı oldugunu duydum.nerede okydugumu hatrlamıorum ama sanırım bu formdaydı bı arkadasa esı ıle gen arastrması yapmslar normal cıkmıs.o da embrıyolarına da gen arastrması ıstems gereksız demıs dr ama onlar cok ısrar etmısler ve yapmıslar.ve yanlıs olmasın tam aklımda kalmadı ama 8 tane 1.kalıte denen embrıyodan 2si gen arastrmasında yanı pgt de normal cıkmıs.(sayılarda yanılıo olabılrım,ama az sayıdaydılar)arkadas da onları transfer ettrmıs ve hamıle kalmıs.bazen dr lara maalesf ısrar etmk gerekıo bıseylerı yaptrmak ıcn.hatta bazen kendı labaratuarlarında bu ımkanlar yoksa ya da zorsa gerek yokk deyıp gecıstırebılıyorlar.bu yuzden hastanenın buyuk olması,labaratuarı cok onemlı.bzm psıkolojımızı dusunen yok.yenı bır denemeye mutlaka arastırılmamıs seyler arastırılarak gırılmelı
bnm 3.denemem olacak bu bırı taze bırı dondunmustu oncekı denenmelerımın.dr once ıyı sekılde neden tutmadıgını arastrmalıyız dedı cunkı genc bı hastasın dedı(yasım 27) oncekı dr um da bı sebep yok tutmaması ıcın yenı deneme yapalım dıordu.bu da tutmazsa korkulck bı durum vardır dıyodu
yanı bence ısrar et arastr bıraz daha yaptır derım ben

Bu Arada Kuziii Nasil Gidiyorrr Guzell Sonuc Bekliyoruz Sendennn

İyi gidiyo canım sıkıcı ama iyi hayırlısı işte bakalım, bu arada bizim bu dondurulmuşlarla ikinci denememiz oldu ama bizdede neden tutmadığı belli değildi ama biz ilkinde doktora genetik tahlili sormuştuk onu 3 ten fazla deneyip olmayanlarda yapıyoruz, ilklerde gerek yok demişti, maliyet açısından da biraz yüklü olduğu için gerek görmemişti ama bence senin için gerek var, genetik tahlilin bir embriyolar üzerinde yapılanı var birde kan testleriyle yapılanı var yanılmıyosam, en azından kan testi ile olanı yaptır bence

Son düzenleme:
kuzicim hayırlı olsun,tekrar başladık. inşallah bu sefer tutunacak bebişlerin.Benim bebişlerde salı günü çözülcek.salı yada çarşamba transferin olup olmayacağını haber vericekler.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Amiin canım inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur, benimkileri sabah çözdürdüler öğleden sonra 2 gibi transferimi yaptılar.

kızlar nasıl gidiyor bekleyişler.....benim gibi dondurulmuşlara kvuşmak için sabırsızlıkla bekleyenler.....transfer sonrası güzel sonuçlar bekleyenler...nasılsınız????ben yarın kontorle gideceğim daha bana baya var bakalım yarın doktorumuz yolumuzu çizecek...burda sizlerlede paylaşırım.... kuziciğim senden ne haber????

Back
X