Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeşbücüm neolsun şafak 9 :)) bekliyoruz bakalım, yarın işe başlıycam günler daha çabuk geçer artık, yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh

Yeşbücüm neolsun şafak 9 :)) bekliyoruz bakalım, yarın işe başlıycam günler daha çabuk geçer artık, yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh

inşallah canım yaaa.... sende kendini fazla yorma sakın....:oklava:

sedacım bence 5.denemeyse bu,gecen sefer yapılmayana arastrmalar yapılmalı.ne bılıım bnm dr mesela co-culture onerdı yanı yapay rahım sonra gen arastrmasının da cok faydalı oldugunu duydum.nerede okydugumu hatrlamıorum ama sanırım bu formdaydı bı arkadasa esı ıle gen arastrması yapmslar normal cıkmıs.o da embrıyolarına da gen arastrması ıstems gereksız demıs dr ama onlar cok ısrar etmısler ve yapmıslar.ve yanlıs olmasın tam aklımda kalmadı ama 8 tane 1.kalıte denen embrıyodan 2si gen arastrmasında yanı pgt de normal cıkmıs.(sayılarda yanılıo olabılrım,ama az sayıdaydılar)arkadas da onları transfer ettrmıs ve hamıle kalmıs.bazen dr lara maalesf ısrar etmk gerekıo bıseylerı yaptrmak ıcn.hatta bazen kendı labaratuarlarında bu ımkanlar yoksa ya da zorsa gerek yokk deyıp gecıstırebılıyorlar.bu yuzden hastanenın buyuk olması,labaratuarı cok onemlı.bzm psıkolojımızı dusunen yok.yenı bır denemeye mutlaka arastırılmamıs seyler arastırılarak gırılmelı
bnm 3.denemem olacak bu bırı taze bırı dondunmustu oncekı denenmelerımın.dr once ıyı sekılde neden tutmadıgını arastrmalıyız dedı cunkı genc bı hastasın dedı(yasım 27) oncekı dr um da bı sebep yok tutmaması ıcın yenı deneme yapalım dıordu.bu da tutmazsa korkulck bı durum vardır dıyodu
yanı bence ısrar et arastr bıraz daha yaptır derım ben

cnm dogru soyluyorsun ben dr umla konusup hemen testlerımı yaprırıcammm bu arada bende 27 yasımdayım dr yasın cok kucuk kesın tutucak dıyıp umıt verıyorlarrr ama bn artık ınanmıyorummm benımle bırlıkte 45 yasında bırısı denedı ılk denemesınde hamıle kaldıııı kesınlıkle yasla ılgısı yokk ben bunu anladımmm

bence de sedacım yasın genc deyıp umıt verıolar belkı onlar da haklı ama ınsanda beklentı oluyor ve sonra da hayalkırıklıgı tabı.yasla alakası yok tamamen kader.

Selam arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor tedaviler,bekleyişler?Kuzi işe başladın herhalde senin adına seviniyorum.Artık daha rahat vakit geçirirsin.çalışırken insan anlamıyor sabah gidiyorsun bir de bakıyorsun akşam olmuş.Yorulduğun için erkenden uykun geliyor.Çok merdiven inip çıkma sakın,ağır hareket et.

Beni aydınlatan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Herşey gönlünüzce olur inşallah.

Selam arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor tedaviler,bekleyişler?Kuzi işe başladın herhalde senin adına seviniyorum.Artık daha rahat vakit geçirirsin.çalışırken insan anlamıyor sabah gidiyorsun bir de bakıyorsun akşam olmuş.Yorulduğun için erkenden uykun geliyor.Çok merdiven inip çıkma sakın,ağır hareket et.

Sağol canım öyle valla işe başladım nezaman akşam oldu anlamadım dünya varmış, ağır davranmaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar,

bu arada biliyorumki bunun belirtisi falan olmuyo, tutsada tutmasada aynı belirtiler yaşanıyo ama yine de insan bir belirti arıyo yaww, hiç bir belirti yok :1no2:
hatta geçen sefer ilaçlardan falan göğüslerim şişmişti tutmadığı halde bu sefer o bile yok, bomboşum sanki öff şişse bir dert şişmese bir dert, amaaan hayırlısı ne olacaksa olsa yaaşakkıdı

canım kuzimmm işe başlaman çok iyi olmuş evde olunça insan kendini dinleyip duruyor...bu arada hiçde belirti arama gerçi sen deneyimlisin neler olabileceğini az çok biliyosun zaten ama içindeki ümidini asla kaybetme...bizler sana inanıyoruz bu sefer olacak inşallahh...:teytey:

canım kuzimmm işe başlaman çok iyi olmuş evde olunça insan kendini dinleyip duruyor...bu arada hiçde belirti arama gerçi sen deneyimlisin neler olabileceğini az çok biliyosun zaten ama içindeki ümidini asla kaybetme...bizler sana inanıyoruz bu sefer olacak inşallahh...:teytey:

Ayyy sağol kaktüsüm benim canım dostum, gaza geldim bak şimdi sırnaşık şey, tutacak dimi kıs, hayırlısıyla inşallahhhh, Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin yarabbim yaaa

slm arkadaşlar diycem ama kimse yok galiba bende transfer oldum geldim bugün 8 gün cuma günü test yapacağım nolur dua edinnnnnnnnn

hayırlı olsun canım çok az kalmış tahliline inşallah herşey gönlünce olur

kuziiiiii işe başlamışsın kıss hayırlı olsun ... belirtinin olmaması güzel diamond arkadaşımızında belirtisi olmamıştı kendini fazla dinleme bence ...bu arada şafak kaç ?

kuziiiiii işe başlamışsın kıss hayırlı olsun ... belirtinin olmaması güzel diamond arkadaşımızında belirtisi olmamıştı kendini fazla dinleme bence ...bu arada şafak kaç ?

ay dinlememek mümkünmü yaaa, şafak 8, şöyle beni bi uyutsalarda 8 gün sonra uyansam ahhh ne güsel olurrrrr :))

Kuzicim bol şanslar seninle olsun.İşe başlaman bencede çok iyi fakat yorma kendini lütfen.

Maviş44 cumaya ne kaldı ki :)) İnşallah hakkında hayırlısıyla tutar bebişin.

Kuzicim bol şanslar seninle olsun.İşe başlaman bencede çok iyi fakat yorma kendini lütfen.

Maviş44 cumaya ne kaldı ki :)) İnşallah hakkında hayırlısıyla tutar bebişin.

Darkcımmm sağol canım benim, dikkat etmeye çalışıyorum, bu arada ilk anneler günün kutlu olsun, geç oldu biraz ama kusura bakma canımcımŞeniz

siz gelecegin anneleirn anneler günüde kutlu olsun hadi bakalım yerimseniben

canım seninde anneler günün kutlu olsun
inşallah önümüzdeki sene evlatlarımızla kutlarız

kederli geldin mi eve dr ne dedi bakayım anlat

Back
X