Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzi ve maviş44 inşallah bu belirtileriniz gebeliğe işarettir ki bana öyle geliyor...maviş44 dilerim bugün dünyanın en güzel haberini alırsın canım :emir_bebek::emir_bebek:

kuzi ve maviş44 inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz canlarım allah yar ve yardımcınız olsun ben sanki sonuç alcak kadar heycanlandım.burdan okuyorum sonuç bekliyorum diyenler kadar benimde kalbim çarpıyor aynı şeyleri yaşayınca insan

Sağolun kızlar yaaa mavişi duyuncu yine çöktüm şimdi offf

maviş canım rabbim sana güç ve sabır versin inşallah...

kısss kuzimmmm canım dostum mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyosun....inşallah güzel sonuçlanacak...ben inanıyorum bu sefer turnayı gözünden vurup ikiz tutturacaksın..

maviş44 hemşerim, sakın umudunu yitirme, güçlü ol allahım en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah....

kısslar lütfen negatif sonuçları görünce üzülün ama sakın pes etmeyin, dondurulmuş ya da taze fark etmiyor, öncelikle rabbimin istemesi gerekiyor. benim doktorum kesinlikle hiçbir fark yok dedi ve ben sonsuz inanıyorum hatta belki daha iyi çünkü rahim dinlenmiş bir şekilde transfer ediliyor ve donan bebişler o kadar güçlü ki çözüldükten sonra bile hala güçlü....

gülserencim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik sana birakaç sorum olacak transferden sonrada bantları kullandınmı dr bana gebelik testine kadar kulanacağımı söyledi kafamçokkarıştı
bide hepsini göbeğinemi yapıştırdın hemşire bana kalçana ve belinede yapıştırabilirsin dedi :uhm:ama ben şuana kadar hep göbeğime yapıştırdım:uhm:

kısss kuzimmmm canım dostum mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyosun....inşallah güzel sonuçlanacak...ben inanıyorum bu sefer turnayı gözünden vurup ikiz tutturacaksın..

kaktüsümmm yaa bu sefer oldu galiba bana da öyle geliyo:1rolleyes:, ikizi falan bilmem ama birşeyler var gibi, kesin sonuç kan testinde belli olacak salı günü kan testim ama ben pazartesi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah

kısslar lütfen negatif sonuçları görünce üzülün ama sakın pes etmeyin, dondurulmuş ya da taze fark etmiyor, öncelikle rabbimin istemesi gerekiyor. benim doktorum kesinlikle hiçbir fark yok dedi ve ben sonsuz inanıyorum hatta belki daha iyi çünkü rahim dinlenmiş bir şekilde transfer ediliyor ve donan bebişler o kadar güçlü ki çözüldükten sonra bile hala güçlü....

Gülserencim bende öyle düşünüyorum hatta dondurulmuşların daha bile iyi olduğunu düşünüyorum, önceden emin değildim ama bu transferimde gördümki kaliteliler herzaman en sona kalıyo inşallah yanılmıyorumdur bakalım ne olacak hayırlısıyla, sen nasılsın bebişimiz napıyo

Gülserencim bende öyle düşünüyorum hatta dondurulmuşların daha bile iyi olduğunu düşünüyorum, önceden emin değildim ama bu transferimde gördümki kaliteliler herzaman en sona kalıyo inşallah yanılmıyorumdur bakalım ne olacak hayırlısıyla, sen nasılsın bebişimiz napıyo

İYİYİZ CANIM BİZDE, ARADA KASIKLARIMA AĞRI GİRİYO ÇOK HAFİF AMA NEDENDİR BİLMİYOM UMARIM NORMALDİR, İNANIN HAMİŞ OLUN YİNE ENDİŞELER BİTMİYOR HERAN DÜŞÜNÜYORUM RANDEVU GÜNÜ GELMİYOOR SANKİ... İNŞALLAH SİZLERDE BU DUYGUYU YAŞARSINIZ...BU ARADA BEN 10. GÜN YAPTIRMIŞTIM VE ÇIKMIŞTI.

İYİYİZ CANIM BİZDE, ARADA KASIKLARIMA AĞRI GİRİYO ÇOK HAFİF AMA NEDENDİR BİLMİYOM UMARIM NORMALDİR, İNANIN HAMİŞ OLUN YİNE ENDİŞELER BİTMİYOR HERAN DÜŞÜNÜYORUM RANDEVU GÜNÜ GELMİYOOR SANKİ... İNŞALLAH SİZLERDE BU DUYGUYU YAŞARSINIZ...BU ARADA BEN 10. GÜN YAPTIRMIŞTIM VE ÇIKMIŞTI.

eee kendini belli ediyo işte anne ben burdayım unutma beni diyo seninki, merak etme hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallahh amiiinn

kuzi nasılsın bakalım nasıl gidiyor bir belirtin varmı yarınmı yapacan testini?

kuzi nasılsın bakalım nasıl gidiyor bir belirtin varmı yarınmı yapacan testini?

Kederlicim valla oldu gibi kıs bu sefer:nazar:, belirtilerim şöyle kasık ve rahim bölgemde üç gündür falan bir dolgunluk şişkinlik hissi var, kasıklarımdan birşeyler çekiliyo gibi sürekli ama adet belirtilerinden çok farklı,
sağıma yattığımda daha rahat ediyorum sol tarafa yatınca rahatsızlık hissediyorum, ayrıca cuma akşamı hafif bir kanamam oldu adet oluyorum herşey bitti dedim ve doktoru aradım, doktor bebe asprinini kes ondan olabiliyo adet şeklinde çoğalırsa kanaman ara beni ama bebek tutunurkende bu tür kanamalar olabilir dedi ve çok ümitlendi, ve o kanama bir daha tekrarlamadı sadece çok hafif kahverengi lekelenmeler var

Hayırlısı inşallah, hep burda okuyoruz ya dış gebelik bilmemne o aklıma geliyo ikide bir ama Allah korusun yaaa, test günüm salı ama yarın yaptırıcam ben çatlıycam yoksa

valla yarın yap şu testini kuzi yoksa bende seninle beraber çatlıyacam :1rolleyes:
şu dış gebelikmiş bilmem neymiş onları önce kafandan çıkarsan iyi olur :mymeka:
bak ne güzel gebelik belirtileri yaşıyorsun kıss inşallah inşallah hamilesin canım yarın burda kızlar bende hamileeeeeeeeeeeyim diye kocaman başlık açarsın :1hug:

valla yarın yap şu testini kuzi yoksa bende seninle beraber çatlıyacam :1rolleyes:
şu dış gebelikmiş bilmem neymiş onları önce kafandan çıkarsan iyi olur :mymeka:
bak ne güzel gebelik belirtileri yaşıyorsun kıss inşallah inşallah hamilesin canım yarın burda kızlar bende hamileeeeeeeeeeeyim diye kocaman başlık açarsın :1hug:

hayırlısıyla inşallahhhh hepimiz tez zamanda açarız inşallah başlıklarımızı

Back
X