Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzicim canım benim gözün aydın allahım mutluluğunu daim etsin inşallah, seni çok merak ediyordum ve bu yüzden açtım ama inan içimde hep rahattı sonuctan çok emindim...
Ne olmuş burda yaa ben gelmeden haberim gelmiş:teytey:
yedim seni kaktüs :smiley-cool:, şaka şaka canım benim iyi yapmışsın ama bak seninki oluncada ben açıklıycam ona göre heee naniknanik
:teytey::teytey::teytey: haydi kızlar hep beraber oynuyalım çok güzel bir haber bu kaktüs darısı sana bana ve isteyen herkese :teytey::teytey::teytey: çok güzel bir umut oldu bana yarın benimde transferim var kızlar tabii sağlıklı çözülürlerse dua edin bana allaaaaaaaaaaaahh oynamaya devam:teytey::teytey::teytey:
Çok sevindim ya.Kızlar sıra olmayanlarda.İnşallah bu ay ardarada devam eder güzel haberler.
İnşallah Cerenimiz gelecek kızlar.Sağlıklı bir şekilde.
Anne olma yolundaki en zor bekleyiş bu sanırım.Her yaptığında kendini değil onu düşünüyorsun.En ufak bir olumsuzlukta canın sıkılıyor.Gerçekten çok zor tadını çıkarmak her zaman kolay olmuyor.
Belki zor dönem bitti benim için 4 ayı dolduracağız ama her ay yeni bir endişe oluyor.İnşallah pozitifi gördükten sonra herşey güzel gelişir ve bebeklerimizi en sağlıklı biçimde kucağımıza alırız.
İnşallah Cerenimiz gelecek kızlar.Sağlıklı bir şekilde.
Anne olma yolundaki en zor bekleyiş bu sanırım.Her yaptığında kendini değil onu düşünüyorsun.En ufak bir olumsuzlukta canın sıkılıyor.Gerçekten çok zor tadını çıkarmak her zaman kolay olmuyor.
Belki zor dönem bitti benim için 4 ayı dolduracağız ama her ay yeni bir endişe oluyor.İnşallah pozitifi gördükten sonra herşey güzel gelişir ve bebeklerimizi en sağlıklı biçimde kucağımıza alırız.
Benimde 2. Tedavim Haziran Gibi Bakalim Hayirlisi Inşallah...