Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ

2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ

4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ

4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????

5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK

6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ

8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

9)YEŞBÜ..........?????????????..............?????????????????

KÜSME HEMEN DUR GÖZÜMÜZDEN KAÇMIŞTIR:1rolleyes:..... ŞİMDİ MERKEZİNİ VE TARİHİNİDE YAZ ONUDA EKLİYEYİM İNŞALLAH BU LİSTE SANADA UĞUR GETİRECEK CANIM ...:1hug:
YAVV BEİRDE RENKLENDİREBİLSEM ŞU LİSTEYİ :utangac:

teşekkür ederim..... Şeniz

merkezin adana özel ankara tüp bebek merkezi doktorum herşey yolunda olursa haziran adetinde başlarız dedi...haziran diyelim bizde...bende çok inanıyorum bu listenin bana uğur getireceğine...

Son düzenleme:
kıslar benim transferim ertelendi az önce aradılar 2 embriyonun durumu gayet iyimiş bugün yarın bekleteceklermiş hatta cuma günü bile olabilir transfer dediler....kıslar sizin bir bilginiz varmı bu konuda KUZİ,DİAMOND,GÜLSEREN,BEBİŞLERİM sizin embriyolarıda beklettilermi ....benim bildiğim kadarıyla çözüldükleri gün transfer edilir yoksa yanlışmı biliyorum ...dr umuzda sabah çözdürüp öğleden sonra transfer olur demişti.....neyse kıslar herşeyde bir hayır vardır bugün migrenim tutmuştu zaten uykusuzluktan ve heyecandan kendimi hiç iyi hisstemiyordum

kederlicim benimkini hemen transfer ettiler. hayırlısı tabiki öyle uygun gördüyse bir bildiği var demekki. bizim embriyolog donma çözmede çözünürken hasar oluşabilir bu yüzden fazla beklemiyoruz dedi. bekledikçe kaybetme şansı yükselebiliyormuş. Demekki embriyolarının durumu gayet iyiki bekliyorlar diye düşünüyorum hasarsız çözünmüş olabilir canımcım.

1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ

2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ

9)YEŞBÜ..........HAZİRANDA..........ADANA ÖZEL ANKARA TÜPBEBEK MERKEZİ

10)MAXİE...........HAZİRANDA.........BURSA ACIBADEM MERKEZİ

9)YEŞBÜ..........HAZİRANDA..........ADANA ÖZEL ANKARA TÜPBEBEK MERKEZİ

10)MAXİE...........HAZİRANDA.........BURSA ACIBADEM MERKEZİ

teşekkürler canım...ellerine sağlık....Şeniz

inşallah bizlerde en yakın zamanda yukardaki listeye transfer oluruz....:nazar:

kederli canım inşallah senin transferinde sorunsuz olur ve kuzucukların sana sımsıkı tutunurlar inşallah...

inşallah sende buda hamişim diye başlık açarsın....a.s.

kıslar benim transferim ertelendi az önce aradılar 2 embriyonun durumu gayet iyimiş bugün yarın bekleteceklermiş hatta cuma günü bile olabilir transfer dediler....kıslar sizin bir bilginiz varmı bu konuda KUZİ,DİAMOND,GÜLSEREN,BEBİŞLERİM sizin embriyolarıda beklettilermi ....benim bildiğim kadarıyla çözüldükleri gün transfer edilir yoksa yanlışmı biliyorum ...dr umuzda sabah çözdürüp öğleden sonra transfer olur demişti.....neyse kıslar herşeyde bir hayır vardır bugün migrenim tutmuştu zaten uykusuzluktan ve heyecandan kendimi hiç iyi hisstemiyordum

Canım beni salı sabahı araryıp ertesi günü 3 günü transferimi yaptılar.

yani benimki gibimi bebişlerim anlamadım yaa okadar aklım karışıkki, benim cuma günü transferim olacak .... senin kaç embriyon vardı ve kaçı sağlıklı çözüldü

Kederli canım vardır bir bildikleri.Benim de hemen yapılmıştı transfer.Valla Cumaya kadar sağlam kalacak embriyodan hiiiç korkma zaten.Bıraksan laboratuvarda büyüyecek neredeyse:))Demek ki o kadar sağlammış.Maşallah yani.

Kederli canım vardır bir bildikleri.Benim de hemen yapılmıştı transfer.Valla Cumaya kadar sağlam kalacak embriyodan hiiiç korkma zaten.Bıraksan laboratuvarda büyüyecek neredeyse:))Demek ki o kadar sağlammış.Maşallah yani.

valla dr çok olumlu konuştu 2 sininde durumu gayet iyiymiş ama benim korkularım var yinede ne bileyim :çok üzgünüm:

kederli canım endişelenme bu kadar...vardır bir bildikleri...sen içini rahat tut...cumaya kadar stres yapmamaya çalış...cuma büyük gün senin için....merak etme yavruların sağlıklı ve mışıl mışıl uyuyorlar...sana kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlardır şimdi... :emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar bugün adetimin 19. günü ve adet sancılarım başladı bile daha transferim yarın yani adetimin 20. günü sizin kaçıncı günü transferiniz yapıldı offff.... ya nerden çıktı bu transferi erteleme ....

kederli
arayıpta bir sorsana niçin ertelendiğini , tel edip kafanın karıştığını sıkıntılı olduğunu anlatıp durumunu netleştirmen bence en azından kafanın içindeki sorulara netlik kazandırırsın.Biraz sitresli olduğunu ve cevaplarla rahatlamaya ihtiyaçın olduğunu lütfen açıkla , umarım haepimiz için hayırlısı olur.Bir bildikleri vardır herhalde...
ya bende izliyorum seni çok üzülüyorum seni sıkıntılı görünce....

kederli canım endişelenme bu kadar...vardır bir bildikleri...sen içini rahat tut...cumaya kadar stres yapmamaya çalış...cuma büyük gün senin için....merak etme yavruların sağlıklı ve mışıl mışıl uyuyorlar...sana kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlardır şimdi... :emir_bebek: :emir_bebek:

yeşbü

nasılsın canım daha iyisindir. seni çok dinamik görüyorum.Sende en kısa zamanda kavuşaçaksın bebişlerine .İnsan çok sabırsız oluyor heycanlanıyor değil mi.?

aktüel sanırım aynı merkeze gidiyoruz seninle dr um dilek hanım.... aradık dün 2 embriyonuzunda kaliteli oldukları için laboratuvarda incleyecez dediler ...... canlı olup olmadıklarından emin olmak için ....bugün yine arıyacaklar inşallah 2side canlıdırlar

transferin yarınmı canım allah yardımcın olsun yarın için bol şans

aktüel sanırım aynı merkeze gidiyoruz seninle dr um dilek hanım.... aradık dün 2 embriyonuzunda kaliteli oldukları için laboratuvarda incleyecez dediler ...... canlı olup olmadıklarından emin olmak için ....bugün yine arıyacaklar inşallah 2side canlıdırlar

5 gün önce bir hanıma transfer yapmışlardı dondurulmuşlarla ,dilek hanım hastasıymış .dilek hanımile tedavisinden ilk denemeden bir oğlu varmış 2 yaşında şimdi yeniden deniyor.Embriyoloy alman hastanesinde uzun süreli çalışmış ve deneyimi ve bilgisi çok emin ol.
sanırım embriyoların 3 gün transferedildi ve donduruldu.
Emin değilim ama uzun zaman önce böyle durumlarda emb . çözüldükten sonra 3 .gün dondurulmuş iseler 1-2 gün bekleyip hücre bölünmesi oluyormu diye bakıyorlar.İlerleyiş var mı diye .
toplam dışarda 5 gün tuta biliyorlar.3 gün daha önce geçmişse 2 gün daha hakları var.
İlerleyiş varsa bu iyi sağlıklı demek şansın yüksek.
Ama yinede emin değilim seni yalnış yönlendirmek istemem, çok zaman önce oldu duyalı bunu.

evet canım benim emriyolarda 3.günü dondurulmuştu...en çokta 8 embriyomdan sadece 2 tanesi sağlıklı çıkmasına üzüldüm ben en az 4 tane bekliyordum dr um eğer 4 tane sağlıklı çözülürlerse 4 tane tarnsfer edelimki şansımız daha yüksek olsun demişti herşeyde bir hayır vardır diyorum olsunda tek olsun sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum ikiz olmasındanda vazgeçtim yeterki olsun artıksenağlama senağlama

yeşbü

nasılsın canım daha iyisindir. seni çok dinamik görüyorum.Sende en kısa zamanda kavuşaçaksın bebişlerine .İnsan çok sabırsız oluyor heycanlanıyor değil mi.?

canım benim iyiyim çok şükür...evet acayip sabırsızlanıyorum....transfer gününün gelmesini dört gözle ve hayecanla bekliyorum..ama bana daha var...daha bu ayki adetimde lucrinle ve doğum kontrolle başlayacağız tekrar:...artık ondansonraki edtimimde olur herhalde transfer....

canım senin transferinde yarınmış...alalh yanında ve yardımcın olsun...bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlar inşallah canım...

ne güzel kederli aynı gün...beraber gün sayarsınız...inşallah ikinizde o beklenen mutlu sona ulaşırsınız...:emir_bebek: arkanızdandan ben ve diğer arkadaşlar gelir inşallah...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...a.s.

Back
X