dondurulmuşlarla başlayanlar

_yasmin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
94
2
86
Sakarya
mrb arkadaşlar ben dondurulmuşlarla tedavıme başladım kacıncı gün transfer oluyor genelde endometrıum kalınlıgı kac olunca deneyımlı olan arkadaşlarım yazsınlar merak edıyorum

hayırlı olsun tedavin genelde 17 19 . günler transfer yapılıyor en geç onlarda .endometrium 7.5 geçince transfer yapıyorlar ama en iyi kalınlık 8 9 arası 10 da biraz kalın oluyor sanırım ...inşallah bebişlerimizi kucagımıza alırız bugün sein tam olarak kaçncı günün bide neler kulllanıyorsun neler yiyorsun transfere nasıl hazırlanıyorsun.bizimle paylaşırsan çok sevinirim benim 3.günüm bugün...

benim bugün 11. günüm cylo prognova kullanıyorum sadece günde 3x1 şeklinde bol su içiyorum ve günde 20 dk yürüyorum özellikle yaptıklarım bunlar

pcos sorunum yıllardır ilaca mahkum ettiren pcos pekı ya senın sorun nedır yarın nasipse kontrolum var yazarım burdan endometrıum kalınlıgnı bakalım ne dıycek

pcos sorunum yıllardır ilaca mahkum ettiren pcos pekı ya senın sorun nedır yarın nasipse kontrolum var yazarım burdan endometrıum kalınlıgnı bakalım ne dıycek

ah canım ahhhh kader arkadaşım bende pcos var evlendiğimden beri ugraşıyorum tam tamına 9 yıldır.kilo verdim ben 1 yıldır düzenli oluyorum adetleri ama miktarları bazı aylarda çok çok az oluyor senin kilolarla aran nasıl arkadaşım...

Ben de başladım bu ay. Dün Lucrin ve cyclo-prognova başladım ama e2 bugün yüksek çıktı,107. Doktordan telefon bekliyorum bakalım ne diyecek. Siz baktırdınız mı e2'ye?

dondurulmuş tedavide e2 ye bakmıyorlarki neden baktılar sana acaba bana 2 donmuş tedavidede bakmadılar taze embriyo transferinde bakıyolar...

Bakıyorlar e2 ye, sonuçta yumurtlamayı gösteriyor, benim 107 çıktı yüksek olunca da tedavi iptal oluyor. Ben pazartesi yine baktırıcam, aynı şekilde yüksek çıkarsa tedavi ertelenecek.

Bakıyorlar e2 ye, sonuçta yumurtlamayı gösteriyor, benim 107 çıktı yüksek olunca da tedavi iptal oluyor. Ben pazartesi yine baktırıcam, aynı şekilde yüksek çıkarsa tedavi ertelenecek.

doktorlar hastalara göre değişik yollar deniyo olabilirler.bana bakılmadı lucrinin 8. günü kontrole gidicem sorarım...

ah canım ahhhh kader arkadaşım bende pcos var evlendiğimden beri ugraşıyorum tam tamına 9 yıldır.kilo verdim ben 1 yıldır düzenli oluyorum adetleri ama miktarları bazı aylarda çok çok az oluyor senin kilolarla aran nasıl arkadaşım...

biraz kilom vardı 5 kilo verdım tedavıde ignelerden sonra bi iştahım acıldı verdıgım kıloyu gerı aldım cuma günü transferım olcak Allahın izniyle bu kez olur inş:26:

Dün hoca ile konuştuk ve tedaviyi iptal ettik, e2'nin önemli bir gösterge olduğunu söyledi ve dondurulmuşlarımı boşa harcamamak için tedaviyi önümüzdeki aya erteledi. Doktorum tüp bebek konusunda uzman bir profösör, dolayısıyla güvendim ona ama sizlerden bakılmadığını duyunca şaşaırıyorum. Hangisi doğru bilemedim. Her doktorum yöntemleri var demek ki. Olsun da hepimizin, nasıl olursa olsun.

Back
X