dondurulmuşlarla hamile kalan transfer sonrası belirtileri oldumu

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
Transfern 4.gunu ama hiç bi belirti yok rahm kısmında hafif şişlik hissi var o kadr ne goğus ağrısı nede başka bi belirti yok 5.gun embriyoları transfer edilmişti ilkindede hamile kalmıştm duşukle sonuçlanmıştı sizlerde belirti oldumu lütfen yardımcı olurmusnz

Transfern 4.gunu ama hiç bi belirti yok rahm kısmında hafif şişlik hissi var o kadr ne goğus ağrısı nede başka bi belirti yok 5.gun embriyoları transfer edilmişti ilkindede hamile kalmıştm duşukle sonuçlanmıştı sizlerde belirti oldumu lütfen yardımcı olurmusnz
İlkinde yaşamışmıydın belirti ben hamile olduğum transferde adet olacakmış gibi belirtim vardı pozitifti ama kimyasalla sonuçlandı :KK43: ama bence belirti arama inşallah bebişin seninledir hayırlı pozitifler alırsın

İlkinde ağrılar oluyordu bebeğmn ttutundğunu hissediyordm şuan da bişey yok ama

İnşallah 3 tane embriyo transfer edildi kaliteli 5.gun embriyoları ilkinde 2 tane transfer edilmiş ve tutmuştu inşallah tutunurlar

İnşallah Allah gönlüne göre versin tedavini kayseride mi yaptırıyordun benmi yanlış hatırlıyorum

Pardon yanlış hatırladım o zaman neyse moralini yüksek tut olurmu çünkü hamile olduğunu öğrenince çok üzülüyorsun bebeğimi üzdüm diye hakkında hayırlısı olsun

X