• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim 2.denemem bu cnm ve bugün transferimin 3.günü.bak yine ikilemede kaldım yesemmi yemesemmi,kabak çekirdeği yiyorum asitli şeyler içmiyorum kola kahve kestim zaten.

idilcim çok teşekkür ederim cevabın için...rahatlattın beni ama ben yine de korkuyorum gerçi 11.gün değerim 298.60 tı. 13.günde 2 ye katlamıştı bugün 24.günüm ama neyin nesi bu anlamadım...gerçekten yoktur dimi önemli bişey? Allahım şu yarın bi olsada biran önce gitsem kontrole....

tatlım korkmaaa ya nolurr.. benim 20 ile başladı da kırmızı kanamam oldu doktor korkma dedi.. sana hiiç bişe olmuycak inşallahhhh..:nazar:

dondurulmuş embriyo ne beni bilgilendirir misiniz??

neden saklıyorlar embriyoraları
sonra kötü amaçla kullanabilirler mi
başkasına nakletme gibi
çocukken areneda böyle bir konu izlemiştim
o günden beri tüp bebkte bana ait olanları başkalarına nakledecekler gibi geliyor
güvence var mı n

aynı sıkıntı donmamış embryo ile d var canım, sonuçta 3 ya da 5 gün sonra sana transfer ediliyo bu merkezine güvenmekle alakalı.. ve merkezler ödenemeyecek tazminatlar altına girmezler. artık insanlar en ufak şüphede dna testi yapabiliyo.. yeniden aynı acıları yaşamamak için olmuş embiriyonu donduruyolar. ilaç iğne olmadan gidip alıyosun sen sadece..

kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...

rüyalarr hadii haberlerin iyi olsun inşallah inana bana dua ve heyecan hatta senin şuan beklediğin gibi garip bi gaygı ile bekliyorum.. inşallah iyi haberler verirsin bize.. ama haberler şimdilik iyi olmasa da biz pes etmemek için burda eleeleyiz tatlıım... hangimizin negatifi olursa olsun ellerimiz hep birbirine kenetli olacak...yeniden yeniden deneyerek alıcaz meleklerimzii inşallahh... ve diliyorum hiç birine gerek kalmadn aldımm diye gelmen.. öpüyorumm
canımsınnn... inşallah devam eder pozitif sonucum biliyorum canım benim sonuç ne olursa olsun elele olacağımızı...

ben geldim canım yol arkadaşlarım.. güle oynaya girdim transfere, aldım minnoşu geldim Allah ın izniyle .. bu defa heyecandan mıdır nedir içeri kayış anını kaçırdım.. olsun yeter ki o iyi olsun sıkıca tutunsun annesine daha çoooook, bir ömür boyu görüşeceğiz değil mi.. hiç fark yok, hatta karnımdaki şişlerim bile indi. belirtilere takılmamaya çalışıyorum zaten hiç ağrım sızım da yok... sadece dün çok huzursuzdum, sinirliydim, yoktan yere eşimi üzdüm ve sonra ağladım biraz.. inşallah minnoşumun canı sıkılmamıştır.. şimdi iyiyim.. dualarınızı bizden eksik etmeyin ne olur.. hepinizi çooooook öpüyoruz :)

HAdi hayırlısı inşallah güzel haberlerle dön

kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...

Tebrik ederim canım rabbim sonunu daim etsin inşallah.Hayırlısıyla sağlıkla kucağı alırsın inşallah.

HAdi belirtilerini yaz bize :)kaçıncı denemeydi sorun neydi :54:

canımsınnn... inşallah devam eder pozitif sonucum biliyorum canım benim sonuç ne olursa olsun elele olacağımızı...

canııımm çook çook sevindiim ay iki gündür meraktan öldüüümm vallaaa hayyydii halayaaaaa yarın da geç kalmaaaaa içimize bi serin suu serppp taam mıııı sonuçta gebesiin ve artacakkkkkk inşallahhhhh ttubişiiim dansözleriii sen yollaaaaaaa bekliyorummmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::52::52::52::49::49::49::49:

rüyalar canım şimdiden tebrik ederim inşallah kat kat artar değerin minik mercimeğin sımsıkı tutunur sana inşallaaaah dualarımdasın canım:64::64::64:
nur ben senin durumuna ne desem yalan olur canım diliyorum olumsuz bişeyin işareti değildir bu konuda tamamen tecrübesizim en iisi susup senin için dua etmek sanırım..lütfen panik yapma rahat olmaya çalış dua et yarında güzel haberle dön inşallah canım

tranfer olan şeker arkadaşlar nasılsınız bakalım inşallah bu defa melekleriniz sımsıkı tutunur 12 gün sonunda müjdeli haberlerle coşarız inşallah çok öpüyoum allaha emanetsiniz arkadaşlar :54:

canııımm çook çook sevindiim ay iki gündür meraktan öldüüümm vallaaa hayyydii halayaaaaa yarın da geç kalmaaaaa içimize bi serin suu serppp taam mıııı sonuçta gebesiin ve artacakkkkkk inşallahhhhh ttubişiiim dansözleriii sen yollaaaaaaa bekliyorummmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::52::52::52::49::49::49::49:
dur dur haber verdim yolda dansözler:66: ver elini iki halay çekelim madem dansöz hatunlar gelene kadar :64::64::64:

:nazar:UMUT LİSTEMİZZZZ:nazar:
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF :50: :70:

RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:

2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık:70:
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................25Aralık :70:
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık:70:
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık:70:
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık:70:
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak :70:
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:70:
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak:70:
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:70:
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak:70:

:nazar:UMUT LİSTEMİZZZZ:nazar:
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF :50: :70:

RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :64::62::66:

2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık:70:
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................25Aralık :70:
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık:70:
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık:70:
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık:70:
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak :70:
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:70:
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak:70:
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:70:
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak:70:

45.jpg

ADAEGEE sıra sende şekercim haydi moral depola bu haberle 12 gün sonra seda sayanı oynatıcam sana inşallahhhh:66:

hayırlısı olsun Rabbim inş bizlerede o güzel günleri gösterir inş..tek embriyo transferimiydi peki.

Back
X