canım cok ama cok tebrik ederim bence simdiden soyleyeyim hamilesin!!
tup bebekte onceden idrarda pozitif olup sonradan negatif olan cok gormedim!
sevgili miranda (özlem) aklım hep sende nasıl gecti transferin ne olur yazz???
bu arada kızlar benim transferim bu ay olamayacak ben kurtajdan sonra 2. regl mi oldum , 1.si kurtaj -regl kanaması, 2.si normal regl kanaması idi..
doktor gecen ay dogum kontrol hapı verdi ve bu ay yapacaktık ama kontrole gittigimde "rahmin tam puruzsuz degil" gelecek aya yapacagım dedi.. bir daha verdi dogum kontrol hapi...
hic boyle bir sey basına gelen var mı? acaba ne demek istedi puruzsuz istiyorum derken.. cesaret edip soramadım..
yani kısacacı mart basına kaldı benim transfer.. artık gercekten de cok sıkıldım beklemekten, bazen icimden sokaga cıkıp avazım geldigi kadar bagırmak geciyor kimseye anlatamıyorum derdimi..
etradımfaki herkes catır catır dogurdu yada yeni hamile, daha bu sabah benden yaslarca buyuk birinin hamile oldugunu ogrendim.. millet plan yapıyor ve hemen hamile kalıyor off ya "neden ben neden biz diyorum" icimden.. isyan etmiyorum Allahima haşaa..ama hep aklımdaki soru "neden,neden neden??"
artık o kadar bu duruma alıstım ki bu duruma cok ütopik bir hayal gibi geliyor.. sanki ögrenilmis caresizlik gibi..
o hastanenin koridorundan ne zaman mutlu cıkacagım..? her seferinde kadın dogum bolumunde benim dısında herkesin hamile olusunu gormek ve her seferinde yeni umutlarla mutsuz cıkmak beni cok yordu cok..

kusura bakmayın icimi dokecek kimsem yok.. bir tek esim ben ve sizler biliyorsunuz.. kimseye soyleyemiyorum..