kıslar selam ..
bende dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum .. bişey sormak istiyorum ...lucrın kullanmayan varmı aranızda ...ben ilk tedavimde lucrın kullanmadım..adetimin 2 gunu yumurta buyıtme ıgnesı , daha sonra yumurtalara çatlamsın dıye bı ıgne .en son çatlama ığnesi kullandım daha sonra transfer ( ilaç isimlerini hatırlamıyorum ) ...ilk denemede tuttu ama 13 haftalıkken duşuk yaptım ... daha sonra başka bi dr gıttım oda bana lucrın kullandınmı dedi bende yok dedim ondan dolayıda duşuk yapmış olabilirsin kesin kullanmam gerek dıye bişey soledi.(hormonlar falan alakalı olabilir dedi )
yanı çok araştırdım ..ama sizlerinde yardımına ihityacım var artık bu konuda uzman olduk..
senin gittiğin dr bence saçmalamış.ben uzun protokol tüp yaptırdığımda lucrin değil decapeptyl kullandım sonra adetle decapeptyl + gonal f ,sonra çatlatmak için ovitrelle kullandım.veee tuttu ama ben bebeğimi 32+5 te kaybettim.ve bebeğimim tüm testleri normaldi ve haftasından önde gidiodu.ama maalesef bende gebelik diabeti mevcuttu