.
ben ilk evlendğim 2ay sonra hamile kaldım 7haftalık düşük yaptım,ilk olur dediler,sonra erekn düşük gibi birşey yaşadım 1sene hamile kalamadım...
iki ay hap ve evde ilişki günleiryle hamiellik olmayınca biraz daha bekleyip fakülteye başladım...
hamile kaldığım halde yinede nolurnolmaz diye rahim filmi çekildim...
1ay hapla yumurt büüymedi aşılama iptal oldu..
diğe ay 1.aşılamamı iğneyle oldu sonuçta pozitif oldu ama 1haftada değerelrim düşmeye başladı kimyasla gebelik oldu yani

işte ben tam burda fakültedeki dokdtorumdan pıhtılaşma gen testi istedim şüphelerim vardı doktor gerek görmedi ama ben ben uğraşcam siityroum dedim 3aya sonuç aldık,kromozomda kanda temiz dendi...
2.aşılamaya geçtik...negatif..yien aynı doktorum mehmet bilge çetinkaya...
3.aşılamada artık fakülteden yoruldum yaa orda hoca bulmak sonuç göstermek zordu ayak üstü deeğrlendiriyodu nerde bulursan doktoru...
3.aşılamayı istemiyordum ama hem bikere daha dene dedi eşim ve doktorum yani tayfun hoca dışaırda muayenehanesi ozaman tüpte rapordan yararlanırsın dedi bide...
oda tutmadı ben uzun bir ara verdim,aşılama hep oyanlanma geliyordu ama hani sorunda yok gözüküyor belki tutar diyeydi,tayfun hoca artık tüpe başla dedi bende fakültede yeniydi diye güvenemedim hemde ank.da araştırdım gittiğim yeri o ve birçok doktor tavsiye etmişti ama orası özle ve ticaret kazanı ve çok aklabalıktı derisnki burda bedavamı tüpbebek
insan işin içine girmeyince anlamıyormuş çok dua ettim araştırdım ama bikere girdim oraya sonucumda nagatif ama ben hamielde kalsam orayı bidaha düşünmezdim yada tavsiye etmezdim neyse bunalır konuşuruz senle

negatif tüpbebek daha zormuş herşey yolund akaliteli derken olmaması rabbimin takdiri tabiki ama hiçbi tahlilime bakılmadan başlamam tuhaf ama bakmadıalr ben desemde ama elimde tahlillerle ank.da hocaya gittim negatifi değerlendircek yaa bibaktı tabi ben hatırlattıım senin pıhtılaşma testlerin eksik demezmi yani ben 3sne önce eksik olmuş....
histreskopiyide önerdi çok fazla sorun görmesede ultrasonda bende canım yansın demiyorum ama 2.tüpte tutmazsa histreskopi olacağına 2.ye başlamadan gerek varsa yaptırcam...
ve sonuç kanımda pıhtılaşam var coraspin folibol başla..yani bu bend eyeni çıkmadı belkide aşılamamın öyle olması tüpün tutmaması kanımdan dolayıydı...
neyse vardır her şerde bir hayır diyelim dieyceğim ben transferden sonra kansulandırıcı ne iğne ne hap kullandım fakültede tüp yaptıran bi arkdaşıma pıhtılaşam olmaıdğı halde aspirin vermişler hamielde kaldı zaten ama artık 2.tüpte bakıcaz...:26:
yani nisandan beri bekliyorum ank.dan 5 donmuş embriyom buraya getircez sonuç nolcak bakalım kaliteli dendi ama:26:
histreskopi rahimi dhaa ayrıntılı bakılıyor yapışıklık falan varsa oanda düzelityolarmış bakalım gerek varsa rahimdende emin oluruz bari..
kusura bakmayın uzun oldu özegeçmişim

7.yıla girdim evlilikte yaşta oldu 30..