TOOBE - haklısın canım. önümüze bakmalıyız. ben de hala tık yok. yarın sabah gidicem kan vermeye. aklımdan çıksın iice diyorum.
EFEYLUL - Zor bir durum gerçekten. eşlerimiz, sağolsunlar, en büyük destek bu süreçte. yokluğunu çok fazla hissediyorsundur. Allah kavuştursun tez zamanda.
PETEK UNAL - Canım herşey sonuna kadar yolunda gitsin, senin için, hepimiz için inşallah.
OLACAKOLACAK - Sana katılıyorum canım, geçen sefer 9. gün kanamam başlamıştı ve kan testi yapıldı. tabi malum negatif. sonra dediler ki 12. gün tekrar kana bakalım emin olalım. o 4 gün berbat geçmişti. benim olay iice yılan hikayesi. eylülde transfere olacakken kistim çıktı,iptal oldu. ekimde olacaktı, transfere 4 gün kala kanamam başladı, yine iptal. şimdi adet ol gel dediler, adet olmuyorum

Rabbim daha beter dertler vermesin, ne yapayım diyorum bunu da böyle yaşayacakmışız.
KDR - Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah. Allah yolunu açık etsin inşallah.
gerçekten feci kötü hissediyorum kendimi. bütün gün gözlerim doldu doldu, ağlayamadım. eşime de belli etmiyim diye boğazımda düğümlendi kaldı. zaten duygusal ve ağır bir süreç her türlü. bugünün kısa özetini anlatayım size arkadaşlar; öğlen bir arkadaşım aradı "hamiş olduğu" haberini ver. çok sevindim onun için. inşallah sağlıkla kucağına alır. sonra akşam bir düğüne gittik. masayı sağdan sola sayıyorum; 1)6 aylık oğlu var. 2) 1 yaşında oğlu var. 3) 7 aylık hamile 4) bir başarısız
tüp bebek, 34 yaşında, transfer için uğraşıyor durumda;ben 5) 1 yaşında oğlu var 6) 4 aylık kızı var. Allahımmmmmmmm ; isyan etmiyorum arkadaşlar, Rabbim isteği böyle, Takdir-i İlahi. üzüldüğüm şeyi bile net ifade edemiyorum size. ne bileyim böyle; kalbim kırık, oyuncağı alınmış çocuk gibi birşeyler hissediyorum herhalde. Allahım dualarımızı kabul etsin Rabbim, isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Daha beterlerini vermesin inşallah; ama bu da zor bir sınav sanki değil mi?