- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 108
Canım ne güzel belli olmuş transfer tarihin, okula başlamanada sevindim biraz oyalanırsın iyi gelir. Değilse insan boş kalınca kafasında kurup duruyor. Ya canım fiyatla ilgili konuştunuz mu? Çok merak ediyorum, doktorla da konuşamadımİlk denememizden sonra hala maddi olarak toparlanamadık, biz şimdi doktor ne kadar isteyecek kara kara onu düşünüyoruz.
ilaçlar hariç 400 tl vereceğiz transfer günü. çok uygun fiyata çözüyor. ilaçları biz hastaneden almıyoruz. en başında anlaşmamızı ole yaptık. çok yakın bi arkadaşımız var ondan alıyoruz hiç fiyat sormuyoruz alıp geliyoruz hatta bazen arıyoruz eve bırakıyor elemanları :))
bi kaç yerde okudum sanırım bizin sayfadaydı 1800 tl gibi rakamlar soyluyorlar ama hatta bugun emin olmak için tekrar sordum 400 tl dedi.
estrofem sabah akşam elevit folbiol zinco (üçüde vitamin) günde bir. tetra 250 , bunu 3 gün sabah akşam kullanacam sonra bırakacam. bide deltacortril diye bi ilaç bunu da akşamları alıyorum. bu ilaç diğer ilaçların yan etkilerini azaltmak içinmiş.
öğrenciler acayip iyi geldi bana :)) gerçekten iki günde psikolojim düzeldi kendimi daha iyi hissediyorum daha huzurluyum. her şey güzel olacak inanıyorum :)))