• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlarrr gece eşim bir iyi birde kötü rüya görmüşş...normalde hiç rüya görmez...

birincisi beraber balık tutmaya gitmişiz...ben sallamışım oltayı,hissetmişim balık var diye...eşimde çekmiş 2 tane balık gelmiş....

ikincisi motorla ikimiz gidiyormuşuz motor benimmiş (eşimin motoru var,bende kendime motor istiyordum :) ) ama eşim kullanıyor..aydınlık yolda gidiyorumuşuz birden ışıklar sönüyor heryer karanlık,önümüzü bile görmüyomuşuz,arkadan köpek sesleri..sonra bi köpek arkadan bana saldırmış...eşimde bi korkuyla uyanmış...canım yaa,o kadar gerçek sanmışki yarım saat kendime gelemedim diyor..

ilk olanı ben ikizlere yordum :21:..inşallahhhhhhh...ama ikinciyi çözemedimm :37:

kızlarrr gece eşim bir iyi birde kötü rüya görmüşş...normalde hiç rüya görmez...

birincisi beraber balık tutmaya gitmişiz...ben sallamışım oltayı,hissetmişim balık var diye...eşimde çekmiş 2 tane balık gelmiş....

ikincisi motorla ikimiz gidiyormuşuz motor benimmiş (eşimin motoru var,bende kendime motor istiyordum :) ) ama eşim kullanıyor..aydınlık yolda gidiyorumuşuz birden ışıklar sönüyor heryer karanlık,önümüzü bile görmüyomuşuz,arkadan köpek sesleri..sonra bi köpek arkadan bana saldırmış...eşimde bi korkuyla uyanmış...canım yaa,o kadar gerçek sanmışki yarım saat kendime gelemedim diyor..

ilk olanı ben ikizlere yordum :21:..inşallahhhhhhh...ama ikinciyi çözemedimm :37:

vbende aynen ılkını ıkızlere yourmladım :3:
ıkıncısıde aslında kopek kotu değilmiş ruyada sadık dost gerçek hayatta..
hayra yor canım..

Canım hiçbir rüyayı kötü yormamak lazım, İnşallah ikisi de sizin için hayırlı olur. Bak ikizlerde geliyormuş, sen ona odaklan boşver gerisini.

Kızlar birçoğumuz burdayken şu dualara ağırlık verip bugün bitirelim olmaz mı? Yarın cuma dualarız. Ben şimdi İhlas okuyum o zaman tefriciyeyi adetli arkadaşlarda okuyabiliyormuş....

SUDENAZ ruyalr hayra yor canim ikizlerin seni bekliyor unsallah :)) iyi dusun ki iyi olsun canim. BLOWHOLE yi bende cok merak ediyorum insallah listenin basini o ceker sonra DEW77 sinra bensonra hepiniz insallah yukaridaki listenin tamami hamisler listesine gecer. DEW 77 den haber var mi gecmisi okuyamadim insallah ikii icinde her sey yolundadir..RABBİM once onlara sonra bana mujdeli haber almayi nasip etsin.

Arkadslar beni bazen oyle bir ates basiyor ki oyle daraliyorum ki hic boyle olmamistim ben :)) iyiye de kotuye yormak istemiyorum ama icim de kelebek surusu ucusuyor :)))

vbende aynen ılkını ıkızlere yourmladım :3:
ıkıncısıde aslında kopek kotu değilmiş ruyada sadık dost gerçek hayatta..
hayra yor canım..

Canım hiçbir rüyayı kötü yormamak lazım, İnşallah ikisi de sizin için hayırlı olur. Bak ikizlerde geliyormuş, sen ona odaklan boşver gerisini.

sağolun kızlarrrr :38:

sizimi kırıcam..hepsini iyiye yordum gitti :32: :32:

Kızlar birçoğumuz burdayken şu dualara ağırlık verip bugün bitirelim olmaz mı? Yarın cuma dualarız. Ben şimdi İhlas okuyum o zaman tefriciyeyi adetli arkadaşlarda okuyabiliyormuş....

evet canım haklısın..zaten tefriciyeyi ezberledim..ben bugün baya bi okurum..

SUDENAZ ruyalr hayra yor canim ikizlerin seni bekliyor unsallah :)) iyi dusun ki iyi olsun canim. BLOWHOLE yi bende cok merak ediyorum insallah listenin basini o ceker sonra DEW77 sinra bensonra hepiniz insallah yukaridaki listenin tamami hamisler listesine gecer. DEW 77 den haber var mi gecmisi okuyamadim insallah ikii icinde her sey yolundadir..RABBİM once onlara sonra bana mujdeli haber almayi nasip etsin.

Arkadslar beni bazen oyle bir ates basiyor ki oyle daraliyorum ki hic boyle olmamistim ben :)) iyiye de kotuye yormak istemiyorum ama icim de kelebek surusu ucusuyor :)))

inşallah canım dediğin gibi olacak...

DEW77 arada giriyor,bi sorun yokmuş çok şükür..oda ateşten şikayetçi...ayrıca hamilelerin ateşleri yükselir,ben o yüzden düşünüorum :49:

Bende ihlas okuyum yattigim yerden ihlasi bitirdikten sonra eger tefriciyebitmemis olursa ona da yardim ederim insallah arkadaslar :)) bos bos yatmayim demi bos yatani allah da sevmezmis kulu da:))

Canım benimm..Çok sağol.Özelden yazamıyorum :(Şimdiye dek yazamadım,çünkü ilk zamanlar durum tamamen belirsizdi.İnternete giremedim,sonra ise maalesef kötü son olunca.Yeni tedavilere başlıcak olan,siz arkadaşlarımı üzmeyim,moralinizi bozmayım dedim.Valla benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir dicem.Allah'a karşı günah işlemiş olucam. :( Şöyle anlatıyım sana.Biliyorsun,güzel haberi aldıktan hemen sonra bende lekeler başlamıştı.Ben o ara,buradaki kadın doğum hastanesine gittim.3 gün hastanede yattım.Bana ekstra hiçbişey vermediler.Ben ilaçlarımı aldım.3 gün sonra leke geçer gibi oldu,taburcu oldum.Ama lekeler gene başladı,hatta bazen kan,kan pıhtısı.Hastaneye gidiyorum,düşük yapmıyorsun,dış gebelik değil,kese yerinde ve büyüyor diyorlar,eve geliyorum her seferinde.Ben bu arada sürekli yatıyorum.Derken 7.hafta ben kalp atışlarını dinlemeye gittim ve hayatımın en büyük şokunu yaşadım.Benim gebelik ikizmişş :o Şokk olduk.Tek yumurta ikizi.Ben tabi merkezi aradım,nasıl olur bu diye?bi de onlarla kavga ettim.Ama adamlar haklıymış,araştırdım.Gerçekten.tek yumurta,tek sperm.fazla bölünme neticesinde,çift bebek.Eminim sen de şaşırmışsındır.Fakat ben bu habere sevinemedim,çünkü doktor,tekinin kalp atışının gözüktüğünü,diğerininse gözükmediğini,haftaya tekrar gelmemi söyledi.Ben tabii ki,sordum hemen ya yaşamıyorsa,ne olacak diye.Doktor olabilir dedi.Kanaman dabundan kaynaklı muhtemelen.Diğerini etkilemez diyemem dedi.Aynı kesede oldukları için,ölüm ve ya kalıcı zihinsel sakatlık olabilirmiş.Tabi o bir hafta zordu benim için ama o süre zarfında kendimi herşeye hazırladım :( 1 hafta sonra gittiğimde,doktor sağlıksız olan bebeğin kesede hiç gözükmediğini,iyi olan bebeğin çok fazlaca büyümesine rağmen kalp atışının gözükmediğini söyledi ve 1 gün sonra yani 22 kasımda kürtaj oldum.Böyle tatlım bu hikayede maalesef bu şekilde sonuçlandı.Rabbim hiç birinize,hiç kimseye bunları yaşatmasın.Hep dua ediyorum size.Kendimle ilgili de böyle bir teslimiyet duygusu var ben de.Diyorum ki rabbim senden sadece herşeyin hayırlısını istiyorum.Kendimle ilgili dualarım bu cümleden ibaret,başka yok.

Canım yaşadıklarını okuyunca çok ağladım 2 kasımda ben de bebişimi kaybettim o bekleme süresi yaşayacak mı yaşamıyacakmı canımdan canımı alacaklar mı diye beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.Allah sana sabır versin canım Allah yar ve yardımcın olsun.Ama inşallah Rabbim sana yine o canları sana geri verecek kuzucuklarınla bütün acılarını unutucaksın

sudenaz cım 300 ihlas eklermisin canım.bu arada bi çözüm bul bizi yanlız bırakma lütfen hem sende çok sıkılırsın vakit geçirmiş olursun.

KIZLAR DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ :nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]1276[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]4356[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]965[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]450[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD][/TD]
[TD]120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]3956[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]14.091
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]488[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]909
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

BLOWHOLE25
DEW77
EFEYLUL

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tuha,sye ağzınıza sağlık....

kızlar yarın mübarek cuma günü bitiş dualarını yapalım..o yüzden ağırlık verelim...özellikle adet olmayanlar ihlas okusun...

Son düzenleme:
sudenaz cım 300 ihlas eklermisin canım.bu arada bi çözüm bul bizi yanlız bırakma lütfen hem sende çok sıkılırsın vakit geçirmiş olursun.

arıyorum canım...hatta soruyorum fazla notebook u olan varmı diye :27: :27:
istanbulda akrabalardan bulurum diye umut ediyorum...bakıcaz artık..

kızlar ben çıkıyorumm..arkadaş çağırdı...

aklıma bişiy geldi..face i olan ekleşmek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın..muhabbetimizi kesmeyelim diyorum :34:

kızlar ben çıkıyorumm..arkadaş çağırdı...

aklıma bişiy geldi..face i olan ekleşmek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın..muhabbetimizi kesmeyelim diyorum :34:

özelden msj atamıyorum cnm sen atabilirsin heralde sen gönder eklemek isterim faceden.

Canim 300 ihlas daha ekler misin :))) bi yolunu bul lutfen sensiz birakma bizi lutfen :))

Canım 215 ihlas, bir tanede efeeylul arkadaşımızın niyetine yasin okudum.Eklersin.

Canım 100 ihlas daha ekler misin... Bununla beraber ihlaslar bitti sanırım, tefriciyeye ağırlık verebiliriz.

Son düzenleme:
SUDENAZ 300 ihlas daha ekler misin canim.ihlas cok az kaldi sanirim RABBİM insallah kabul etsin dualarimiz. (amin)

Back
X