kızlar bu historoskopi sarstı beni sanırım. kanama ve kasılma gibi ağrı var biraz. yaptıranlar; kanama oldu mu sizde ne kadar sürdü? merkez kanama olur dedi gerçi ama, ne bilim deneyim paylaşımı farklı bir şey sanırım.
SUDENAZ, EFEYLÜL; kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.
PETEK_UNAL; canım durumun yarın netleşecek sanırım; öyle hatırlıyorum. Allah yardımcın olsun. Dr'un dedikleri çok doğru bence de. insan beklediği tedavi ve transfer süreci uzayınca üzülüyor, kırılıyor gibi oluyor tabi. ama en önemlisi en küçük fark edilen bir sorun bile varsa ertelenmesi, belki sonunda olacak bir negatifi ortadan kaldırıyor. yani öyle düşüneceğiz. canım; herşeyin hayırlısı. yarın inşallah, senin için en hayırlı haberi alacağına inanalım ve dua edelim inşallah.
DEW77; iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah öyledir. adet olacakmışsın belirtilerin varsa, bence de endişe etme. benim ilk transferde gögüslerim bir anda inmişti, kasık ağrısı falan hiç olmamıştı. o gün anlamıştım, negatifi göreceğimi aslında. hamilelik ve adet belirtilerinin birbirine çok yakın olduklarını duyuyoruz hep, seninki de umarım hamilelik belirtisidir.
BEBEŞİM1; Amin, Allah kabul etsin hepimizin dualarını arkadaşım. duayı hepimiz yani bu süreçteki, evlat isteyen herkes için okuyup bağışladık. Allah kabul etsin. hepimiz aynı yoldayız.
WİSH; historoskopi olmuştun diye hatırlıyorum wish? antibiyotik onun için miydi? Allah yardımcın olsun, inşallah hayırlı ve güzel bir bir tedavi süreci olsun cnm
SEVDAMMMM; bu adet gecikmesi hakkında merkezinle görüştün mü canım?