arkadaşlar adetim 4gün gecikti hiç böyle olmazdı herhalde ilaçların etkisi çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum olmasını çok isterdim tabi kiii
canım benimde 5 gün gecikti hamiel olamyı çokisterdim ama az leke oldu başlıycak sanırım

test faland ayapmadım oysa benim gibi düşüy yapanalrın erkenden öğrenmesi iyi olur hamileliği ama neb,leyim yapmadım...
sende yaptır bi test belli olmaz canım hamilelikte olabilri sonuçta evli insanlarız ne kadar tedavilik olsakta
arkadşm yazını okudum kanda pıhtılaşma sorunu var galiba ben de 2 tane kimyasal gebelk geçirdim 1tanesi tup denemesi 1 tanesi de aşılamada 4 ay arayla benm dr da hiç önemsemiyr ileri derece de değil sadece coraspirin diyr ben de gıcık oldum ve yarın transfer olucam umut tbm de ki dr hemen aynı anda kansulandırıcı iğne vurulucaksın diyr kendi dr ma söyledim walla anlamıyrm bir dr iğne diyor ve siz hiç önemsemiyrsunz ben emek ve para veriyorum parayı geçtim psikolojm bozuluyr birazda önemsermısınz dedim gözleri açıldı resmen sinirdn ama umrumda değil biz kobay fare değiliz herşeyi dene dene sonra allah allah bişey olmuş ve kimyasl da kalmış komk bir cevab ben bulamam ki ne olmşta kimyaslda kalmış sen dr sun sen bulucaksın kendi çabamla atladım gittim ist izmirdn farklı dr hemen bu testler yapılıcak normal değil dedi 2kimyasl gebelk araştırmk lazım dedi yaaaaaa işte böyle bence ne yapılması gerkiyrsa yaptır ve dedikleri hiç birşeyi hemen kabul etme olan bize oluyr onlara değil
bende aşılamada kimayzla geçridim tüpte direk negatif aldım..evet bu konu hep tartılışır konu bende bir coraspine başlıyana kadar herşey duydum briir iç dedi biri içme bende 3aydır alıyorum bakalım..
ama kan pıhtılaşması olamasada aspirini bazı emrkezler transferden sonra veriyor önlem diye..ama ebn hiç kullanmadım bakalım bidahaki denemeye kullanırız iğne inş...
çok iyi yapmışsın zaten kafa göz yarmadan bu işlerden çıksaydık hapislere düşmeden

insanın kafası atıyor napalım..bu arada eşim kendi çabasıyal azo ttankını buldu ama ank.ya geldi boş döndük eviem geldi dün akşam arabada azot tankı eşim ben ve babaannem

kalsın diye getirdim banada bol bol dua ediyor zaten dua işini yakındna garantiye aldım,hemd eazot tankı arabad aönkoltuğun önüne sıkıştırdık sarsılmasın diye içine bebişler yok ama burdaki yerien getirdik prosödürelr çok uzunmuş bize götürebilirsiniz diyen ank.daki merkezde getirin diyen burdaki merkezde farkında değildi herhalde ve haberleri yok sanki baştan söylemediler zaten ildışı pek taşınmadığından ilkmiş nerdeyse allahım yaa eşimd ebir bulaştı ama belkide vazgeçicek yorulduğu gerginliği yanımız akalıcak

neyse nasip olmuycaksa böyel giderim ank.içi taşırım artık yada yada..offf..sıkıldım valla..bunaldım..ne olacağım belli değilki bende yasmine başlayım:44:riskli deseler zaten baştan eşim bu işe girişmezdide artık ya nasipp