kızlar adet gecikmesinin 6.günü dün akşam lekeler başladı v egeceden beri yoğun kanamam var sanıcmda oluyor çok zaten..
uyurken yeğenimin videosunu izledim ağladım öyle uyumuşum sancıyla..
çok bebek oluyor çevremde ama hem yeğenim olması hemde onu doya doya sevmek başkaymış,sabahları çok neşeli oluyorduerkenden uyanıyordu ama u-onun için uykumu boşveriyodum zaten bebeğe hasretim

kardeşim hemen bana geitriyordu ee uykuuc iyice uymuş oluyodu..o gülmesi ses vermesi,kokusu burnumda tütüyor,o doğduu diye şükrettim ama banada ver rabbim diye dua ettim doyamadım kokusuna nekadar yeğenim olsa benle yaşamıycakki bide yurtdışınd atürkiyede olsa çıkar gider severdim ama

yaza 9aylık olur nerdeyse ozaman da tatlı olur ama bebekken farklı oyuncak gibi istediğini yap ...off hormonlarım tavan yaptı

belkdie buyüzdne adetim gwecikti ama hamile kalamadım kalcak gibi oldum belkide yine vücudum attı bunuda bilemeyizki doktorlar hiç bilmez zaten...neyse içinzi kararttım..inş.iyi haberle rveririm bende bigün çok üzgünüm eşim taşıma konusuna devame diyor adetim gecikti tamam oldum ama yasminede başlıyamıyorum nolcağı belli değil boşuna içmeyim 21 gün...
sudenaz..1000 tevhid canım...buara bol çekerim babaannem yanımd aonuda getirdim dua ediyor ne güzel biraz benle kalıcak