WİNEBİR VE KARASU canlar bol şans.. Umarım pozitifle dönersiniz.. Geç kalmayın merakta bırakmayınn
Canım öncelikle geçmiş olsun tedvainde hayırlı olsun.. Başkalarının ne dediğini çok önemseme önecelikle.. Donmuşların normal tedaviden başarı oranı düşük değil.. Çay meselesine gelince ben tedirgin oluyorum bu tarz konularda bazen bir bitki sana uygun olmayabilir ve tedavini etkileyebilir diye çekiniyorum gerekirse doktouna danış derimmm. Bol şans
Kızlar az önce kist var demiştim hemen İbrahim Saracoğlu'nu aradım bana 10 gün soğan suyu iç dedi embriyoların tutunması için bana çay gönderecek oda kur günde iki kez adet olduktan sonra başla dedi test gunüne kadar fiyati234tl siparişi verdim ama etrafımdakiler kızıyorLar bana bu sefer doğal yap diyorlar dondurulmuslarlan ilk kez deneyeceğiz şimdiye kadar 2defa hormonlan yaptım iğnesiz ilk olacak bu.sizce ne yapmalıyım kullanayımmi cayı?
Canım öncelikle geçmiş olsun tedvainde hayırlı olsun.. Başkalarının ne dediğini çok önemseme önecelikle.. Donmuşların normal tedaviden başarı oranı düşük değil.. Çay meselesine gelince ben tedirgin oluyorum bu tarz konularda bazen bir bitki sana uygun olmayabilir ve tedavini etkileyebilir diye çekiniyorum gerekirse doktouna danış derimmm. Bol şans