Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

açıkcası beni çok rahatlatıyor..yoksa o ilk günlerin sıkıntısını,moralsizliğini oturduğum yerden atamam...oturdukça düşünüyorum..düşündükçe ağlayasım geliyor...offfffff offffffff inşallah tekrar temizlik yapmak zorunda kalmam bu sefer :9:

Canım benim yok yok temizlikten muafsın 9 ay inşallah.:34:

Kızlarr napıyorsunuzzz inanılmaz başım ağrıyorrr... ben yarın saat 3 te doktorda kontrolüm var hayırlısı inşallah.. offf hapta içemiyoum şimdi keser diye.. bitsede gitsek modundayım... sye canımmm hayırlı haberlerle bebişlerinle geldinmi yaz artıkkk.. Sudenaz canım yaa bişi kalmadııı senindeeee neler hissediyorsun canım nasılsın heyecan durumun nasıl

canım inşallah güzel haberlerle gel...

evet bişiy kalmadı artık..şuan hiç bişey hissetmiyorum...kafam bomboş...tek diyebildiğim şey inşallah bu sefer benimledirler..

arkadaşlar dün intten birşey okudum ilişkiye girmeden önce enbiya suresi 87,88. ayetler 3kez okunmalıymış çok kişinin çocuğu olmuyormuş çocuk sahibi olmuşlar bende deniycem inşallah olur Allahımm...

arkadaşlar dün intten birşey okudum ilişkiye girmeden önce enbiya suresi 87,88. ayetler 3kez okunmalıymış çok kişinin çocuğu olmuyormuş çocuk sahibi olmuşlar bende deniycem inşallah olur Allahımm...

oku tabi canım..Allah tan istiycez..okumanın zararı olmaz yararı olur..rabbim kabul eder inşallahhh

Canim arkadslrim hepinize ayri ayri yazamdim k bakmayin ne olur ceptn baglniyrm zor oluyr kopuyr acilmiyr sayfa hepinize dua ettim bol bol duanda ezan okunuyr namzdn sonra tekrr dua edicm rabbim hepimize anne olmayi saglkla nasip etsin sudecm sira srnde sizleri coook seviyorum hep yanmdaydiniz rabbim hrpimizn yuzunu guldursun insllh kanama bityi lrke oldu sukur oda kesildi dua edin sudecm 1yadin eklrmisn cnm gunydin herkese

Allah razı olsun canım. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. çok şükür, kanamanın geçtiğine sevindim. )))) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar transferden bu yana içimden hiç iş,güç,yemek,temizlik vs yapmak gelmiyor.:14:

Yaptıklarımı zordan yapıyorum resmen.

Hala normal moda dönemedim sanırım.

Bir ben mi böyleyim bilemedim.:14:

Canım ben hala öyleyim, evden çıkmak istemiyorum. Bazen oturduğum yerde saatlerdir oturduğumu fark ediyorum. Hele başlarda durup dururken ağlıyordum...
,

bende tam tersi negatif sonuçtan sonra evin altını üstüne getiriyorum...herşeyin yerini değiştiriyorum...1 hafta temizlik yapıyorum...sonra rahat ediyorum..:37:

aynen, ben de sudenaz gibi, evin altını üstüne getiriyorum. ne varsa yıkıyorum. yorgunluktan kollarım tutmaz hale gelene kadar temizlik yapıyorum. inşallah bu sefer her birimiz hamilelikten temzilik yapmaz hale geliriz. :9:

Kızlarr napıyorsunuzzz inanılmaz başım ağrıyorrr... ben yarın saat 3 te doktorda kontrolüm var hayırlısı inşallah.. offf hapta içemiyoum şimdi keser diye.. bitsede gitsek modundayım... sye canımmm hayırlı haberlerle bebişlerinle geldinmi yaz artıkkk.. Sudenaz canım yaa bişi kalmadııı senindeeee neler hissediyorsun canım nasılsın heyecan durumun nasıl

ya elize; adetdaşım :)) bende de aynen bir baş ağrısı dünden beri. ben parol içtim valla. gece de çok ağrım oldu. sıcak su torbası falan zor uyudum. ama şöyle bir haldeyim ; "ayyy çok ağrım var, oh ohh oh , çok ağrım var" eşim bakıyor ne yapıyor bu diye :9: bu sefer çok mutluyum, inşallah hayırlısı ile sonuçlandırırız.

SYE; canım, çok mutluyum senin adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar; adet oldum diye dualara devam edemiyorum. Allahım kabul etsin. okuyan herkesin ağzına sağlık

Canım Allah kabul etsin inşallah.

Bizimle paylaştığın için teşekkürler,bizde okuyalım...

saol camenta inşallah Allahım hepimizin dualarını kabul eder bu aralar biraz sıkıntılıyım iş yok bebek yok yolda hocamı gördüm oda işi çocuğu sordu geç kalmışın demez mi çook üzüldümmmm

saol camenta inşallah Allahım hepimizin dualarını kabul eder bu aralar biraz sıkıntılıyım iş yok bebek yok yolda hocamı gördüm oda işi çocuğu sordu geç kalmışın demez mi çook üzüldümmmm

Canım benim üzülme.:70:

Kimse kimsenin içini,durumunu bilmez,konunun hassasiyetini görmez yorum yaparlar.:19:

Allah ,vakti saati gelince nasip edecek inşallah.

ay canım ne güzel dedin yaaa :16: gönlüne yüreğine sağlık

inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun:16:

benimde doğuyor İÇİME GÜZLE ŞEYLER..daha öncede yazdım tam 4 kişi hamile kaldı hastaneden arkdaşlarım hep telkin verdim onlara....
sizede veririm valla arayın benii:1:sırada nilüfer var eğer ondada çıkarsa gebelik artık kendimden erdim diye şüphelencemm:9::9:
ahhh bende aynen aşılamalar sonrası adet sansısı geçince bir başlardım işlere aman allahım...ensinir bozuzu o ilk günler zaten sonradan alışıyosun azda olsa hafifiliyor işte....
:43:inş.bunu bukez yaşamazsın hepimize son olsun..evin batsın eve kadın çağırırsın amann hamile kalalımd ayeterki sağlıkla hayırla canlarımmm:16:

Cnm t edrm dua edin ne olur dimdilik iyiym ama yarin baklm deger de katlarsa super olucak hepimize rabbm anne olmayi nasip etsin insllh

inşallah kat kat artmıştır canım seni hiç bırakmsın.rabbim bebeğinizi sana ve eşine bağışlasn inşallah :nazar:

açıkcası beni çok rahatlatıyor..yoksa o ilk günlerin sıkıntısını,moralsizliğini oturduğum yerden atamam...oturdukça düşünüyorum..düşündükçe ağlayasım geliyor...offfffff offffffff inşallah tekrar temizlik yapmak zorunda kalmam bu sefer :9:

bende deli gibi iş yapıyorum yoksa çok düşünüyorum ya evde durmuyorum yada iş yapıyorum başka türlü çıkmıyor aklımdan :)) çok yoruyorum kendinmi yoksa uyuyamıyorum da :14: amaaannnn olsunlarda evim 9 ay hiç temizzlenmasin umrumda olmaz valla :9: :37: :9: :37::9: :37::9: :37::9: :37::9: :37: ayarlarım bi bayan iki üç haftada gelsin yapsın günlük işide eşimle yapartık büyük temizliğide bayan gelir herhalde :)) hele bi o günlere varalım da derdimiz evimizin temizliği olsun :6:

bu akşam deneyecem :))) mağlum şimdi tam yumuşlarımım zamanı umut dünyası belki olur demi melikeee gibi bi müjdede ben veriririm inşallah :))) :16: :16: :15:

benimde doğuyor İÇİME GÜZLE ŞEYLER..daha öncede yazdım tam 4 kişi hamile kaldı hastaneden arkdaşlarım hep telkin verdim onlara....
sizede veririm valla arayın benii:1:sırada nilüfer var eğer ondada çıkarsa gebelik artık kendimden erdim diye şüphelencemm:9::9:
ahhh bende aynen aşılamalar sonrası adet sansısı geçince bir başlardım işlere aman allahım...ensinir bozuzu o ilk günler zaten sonradan alışıyosun azda olsa hafifiliyor işte....
:43:inş.bunu bukez yaşamazsın hepimize son olsun..evin batsın eve kadın çağırırsın amann hamile kalalımd ayeterki sağlıkla hayırla canlarımmm:16:
canım yaa sağolasın..
bak tutarsaa bu, ermiş diye seni basına veririm :52:

kız bir hamile kalayım yemişim evini ya kimin umrunda :27:

birileri gelir temizler herhalde :37:

Allah razı olsun canım. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. çok şükür, kanamanın geçtiğine sevindim. )))) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

aynen, ben de sudenaz gibi, evin altını üstüne getiriyorum. ne varsa yıkıyorum. yorgunluktan kollarım tutmaz hale gelene kadar temizlik yapıyorum. inşallah bu sefer her birimiz hamilelikten temzilik yapmaz hale geliriz. :9:

ya elize; adetdaşım :)) bende de aynen bir baş ağrısı dünden beri. ben parol içtim valla. gece de çok ağrım oldu. sıcak su torbası falan zor uyudum. ama şöyle bir haldeyim ; "ayyy çok ağrım var, oh ohh oh , çok ağrım var" eşim bakıyor ne yapıyor bu diye :9: bu sefer çok mutluyum, inşallah hayırlısı ile sonuçlandırırız.

SYE; canım, çok mutluyum senin adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar; adet oldum diye dualara devam edemiyorum. Allahım kabul etsin. okuyan herkesin ağzına sağlık

çok sevindim canım kırmızıların gelmesine :))) mutlu oldum cuma günü gel de buluşalım petek lede görüştüm oda gelecek inşallah :16: :34:

Back
X