Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlar merhaba,
Sonunda bugün Bülent Urman'a gidebildim. Eşim ve benden test istedi.İstediğim yerde yaptırabileceğimi söyledi. sonra da endometriousz için ameliyat olup da deneyebileceğimi, şansımın arttacağını söyledi. Ama ameliyat olmadan da deneyebileceğimi söyledi %50 şansımın olduğunu söyledi. Uzun protokol uygulayacağını söyledi. İşte böyle...Şimdi rahim filmi çektirmem gerekiyor....İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sizce nerde film çektrebirim? Özelde mi çektireyim yok sa devlette mi? daha önce hiç çektirmedim de..

Bu arada gün sayan arkadaşlar size şimdiden şans diliyorum, dualarımı gönderiyorum. Umarım güzel haberlerinizi okuruz burdan..

Sudenaz ve Karasu, bugün hastanede beklerken dergide okudum. Klasik müzik dinlemek bebeklerin stresin azaltıyormuş ve beyinleri geişiyormuş...Bebişlere dinletin bol bol da, stresten uzak dursunlar, zaten dünya çok stresli:))

tedaviye yeni başlayanlar, inancınızı yitirmeyin...Önce inanmak gerekiyor..

ben nedense bugün daha iyi hissediyorum. Amerikan Hastanesinin fiyatı da korktuğum gibi çıkmadı...ama bakalım...başka yerleri de araştıralım diyor eşim:))

demek eşinle okuyorsun..ne güzel...rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhhh........

evet canım sağolsun kocacım beni bizi yalnız bırakmıyor dualarımıza hep yardım ediyor :))) işe servisle gidiyor yaklaşık bir saat sürüyor gidip gelirken okuyor sağolaun :))) amin hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :)) bu arada ultrasondan sonra gitmekten vazgeçmişsin neden canım bi sorun yok demi doktorun mu soyledi :)) merak ettim yahu :))

kızlar ben geldim az önce geldim çok yoruldum
muayene yaptı kis falan yok dedi esrafom diye bir ilaç verdi kollanıcam
pazartesi kel dedi başladık ama bende zerre kadar heyecan yok niye bilmiyorum sankı bu gün dr öylesine gitmişim gibi
heyecan umut yok niye acaba benden bu kadar

bişey çıkmamasına çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsın son tedavin olur canım :))) bende aynıyım canım ya sanki grip olmuşum da KBB ye gidiyor muşum gidiyorum hatta doktorum bende bağımlılık yaptı bi süre göremeyince özlüyom :))))

Kızlar merhaba,
Sonunda bugün Bülent Urman'a gidebildim. Eşim ve benden test istedi.İstediğim yerde yaptırabileceğimi söyledi. sonra da endometriousz için ameliyat olup da deneyebileceğimi, şansımın arttacağını söyledi. Ama ameliyat olmadan da deneyebileceğimi söyledi %50 şansımın olduğunu söyledi. Uzun protokol uygulayacağını söyledi. İşte böyle...Şimdi rahim filmi çektirmem gerekiyor....İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sizce nerde film çektrebirim? Özelde mi çektireyim yok sa devlette mi? daha önce hiç çektirmedim de..

Bu arada gün sayan arkadaşlar size şimdiden şans diliyorum, dualarımı gönderiyorum. Umarım güzel haberlerinizi okuruz burdan..

Sudenaz ve Karasu, bugün hastanede beklerken dergide okudum. Klasik müzik dinlemek bebeklerin stresin azaltıyormuş ve beyinleri geişiyormuş...Bebişlere dinletin bol bol da, stresten uzak dursunlar, zaten dünya çok stresli:))

ben nedense bugün daha iyi hissediyorum. Amerikan Hastanesinin fiyatı da korktuğum gibi çıkmadı...ama bakalım...başka yerleri de araştıralım diyor eşim:))

canım hakkında hayırlı olsun inşallah rahim filmi kolay ben 12 gün falan oluyor çektireli kendi doktorum çekti özellikle ondan istedim kendimi daha rahat hissedecektim çünkü oylede oldu normal muayenden farkl ıdeğildi narkoz falanda almadım doktorumla muahbbet ederek çekti. sadece sonunda birazz kanamam oldu ilaç tansiyonumu düşürdü 5 dakika falan masa da yattım sonra kalktım canım. inşallah her şey yolunda gider bir an önce kavuşursun bebeğine :))

canım hakkında hayırlı olsun inşallah rahim filmi kolay ben 12 gün falan oluyor çektireli kendi doktorum çekti özellikle ondan istedim kendimi daha rahat hissedecektim çünkü oylede oldu normal muayenden farkl ıdeğildi narkoz falanda almadım doktorumla muahbbet ederek çekti. sadece sonunda birazz kanamam oldu ilaç tansiyonumu düşürdü 5 dakika falan masa da yattım sonra kalktım canım. inşallah her şey yolunda gider bir an önce kavuşursun bebeğine :))

sağol canım, ne kadar ödedin rahim filmine..Şimdi ben orda çektirmek istemedim. ne kadar isterler onu da blmyorum ama:)) hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyorum..umarım isteyen herkes en kısa zamanda, yorulmadan, tükenmeden bebeğimize kavuşuruz...

Sudenaz 500 daha salavat , 700 ya rahman, 700 ya varis ve 400 ya halik-ya bari-ya musavvir eklermisin. Yarin dualarinizda bana torpil gecermisiniz arkadaslar:9::9:

sağol canım, ne kadar ödedin rahim filmine..Şimdi ben orda çektirmek istemedim. ne kadar isterler onu da blmyorum ama:)) hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyorum..umarım isteyen herkes en kısa zamanda, yorulmadan, tükenmeden bebeğimize kavuşuruz...

canım 350 dediler ama pazarlığı iyi yapmışım herhalde şu kadar para verdik daha şu kadar daha vereceğiz falan derken 173 liraya düşürdüm canım :))) aminnnnn

Sudenaz 500 daha salavat , 700 ya rahman, 700 ya varis ve 400 ya halik-ya bari-ya musavvir eklermisin. Yarin dualarinizda bana torpil gecermisiniz arkadaslar:9::9:

tabi ki canım herkes heran dualaırmızda zaten :)))

ooo süpersin:))) ben de bulduğum yerle pazarlık yapayım o zaman:))[/QUOTE]

yap yap canım kesinlikle işe yarıyor :)))

merhaba canım ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım benim rahim filmini aşılama yaptırmadan önce doktorum istemişti 350 tl ye fındıkzade de betatom diye bir yerde 350 tl ye çektiler kullanılan aletler plastiktenmiş hiç ağrım sızım kanamam olmadı hiç yatmadım da kalktım evime gittim orayı doktorum tavsiye etmişti başka yerlerde çekiyor ama sıkıntılı demişti ben memnun kaldım gitmek istersen tavsiye ederim Allahım bu yolda kimseyi eğlemesin bir an önce evlatlarımıza kavuştursun inşallah

Kızlar selammm okuyabildiğimi okudum annemmm size yetişmek zor.. yeni gelen arkadaşlara hoşşgeldinizzz diyorum kaçırdığım birşey varsa ne olur darılmayın bana öpüyorum hepiniziiiii

:52::52: iyiyim canım...bugün misafir vardı..şimdi giriyorum...kocişim ayın 17 sinde geliyor..18 inde ilk ultrason var..çok heyecanlıyım...hamileyim derken sanki yalan söylüyomuşum gibi hissediyorum..daha inanamadım hala..görmem lazım :24:
ısırırım senin o bebişlerini bennnnn....

kızlarr nasılsınızzzz

sudenaz beybıı yazıyorum ama sen bana cevap yamzıyosunn :44::44:

transferı bekleyen arkadaşlar nasılsınız..heyecan yapmayın Allahın ıznıyle hayırlısı olsun..

öpuyorum buralardayım...
selam canım heyecan doruktaa şafak 10 gün
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6.günü çok şükür.bende halen tık belirti yok galiba benim minik kuzum yok artık çok dua ediyorum ama artık nasip
hayırlı olsun canım umarım pozitifi görürsü belirti arama skın çok erkenn.
faceden yazdım burdan yazmazsam çatlarım :))) bugun güzel bir gün :) elize ve özloşcan'la görüşeceğim saatler kaldı :)))):52::52::52:
bebişşşşş daha yeni gördümm süper bir gündüüü
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm.....güzel bir gün geçirin...fotolarınızı çekin :21:
çeektik canımm wishhh yayınlarsaa bende görmedim :)
Kızlar ben işteyim, büsürü işin arasında girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben pek yazamıyorum, kusuruma bakmayın... burda olduğunuzu bilmek güsel.. onu dicektim ben :26:
olsun canım bende senin gbiyimmm :)
wish,elize,özloşcan şen sohbetli,keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle...:16:
sğol canım beni güzel birgün oldu.. kaynattık :)
äarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükür:32::32: Tra:32:sfere nasil gittiniz nasil oluyo ve sonrasinda nelere dikkat edecegim :( bilmiyorum, söylemiyo bu drlar

canım yarın transferin var hayırlı olsun dualarımız seninleee..

tabikide geçeriz :9: yarın bütün dualarımız seninle...al bebişlerini gel canım...

Kızlar merhaba,
Sonunda bugün Bülent Urman'a gidebildim. Eşim ve benden test istedi.İstediğim yerde yaptırabileceğimi söyledi. sonra da endometriousz için ameliyat olup da deneyebileceğimi, şansımın arttacağını söyledi. Ama ameliyat olmadan da deneyebileceğimi söyledi P şansımın olduğunu söyledi. Uzun protokol uygulayacağını söyledi. İşte böyle...Şimdi rahim filmi çektirmem gerekiyor....İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sizce nerde film çektrebirim? Özelde mi çektireyim yok sa devlette mi? daha önce hiç çektirmedim de..

canım adım atmışsın..çok güzel...inşallah herşey yolunda gider...

tavsiyen için teşekkürler canım...bendede mp3 var takıyom kulağıma bebişlerle müzik dinliyoz..malum müzik ruhun gıdasıdır..transferden sonrada bol bol dinledim..beni rahatlatıyor..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1375
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]9024
[/TD]
[TD]5121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]41.400
[/TD]
[TD]12.780
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]4175
[/TD]
[TD]7521
[/TD]
[TD]59.145
[/TD]
[TD]27.229
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]65.825
[/TD]
[TD]62.479
[/TD]
[TD]10.855
[/TD]
[TD]42.771
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NİLÜFERBAHAR
SYE

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlarr merhabaa allah hepinizin gönlünün muradını versinnnn inş.
ben tam 1 sene sonunda bebiş haberi aldım rabbim sizlerede güzel haberl almayı nasip etsin
tesadüfen gördüm dua listenizi bende sizin için dua etmek isterim
tesbihlerden sizin için çekebilirmiyim yoksa sizlermi çekeceksinizzz

iyi geceler kızlar...
nasılsınız?*ben iyi olmaya çalışıyorum:((
sudecim inş.bebişleirni göreceksin canım..
tedaviye başlıyacakalrın allah yardımcısı olsun...
sye...inş.seninde poziitif olurda yeniden motive oluruz negatifler canımı sıkıyor giresim bile gelmiyor yaaa:14:
transfer olucka arkdaşalırmız siiznde inş.transferiniz güzel geçer canlar....:21:
...........1000 yamuasvvir yabari yahalık(1001 oldu kızz:1: yazarkene)
2500 ya rahman
707..ya varis..:42::42:

ben tam 1 sene sonunda bebiş haberi aldım rabbim sizlerede güzel haberl almayı nasip etsin

Allah bağışlasın canım...Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün..
istersen okuyabilirsin tabi ne demek..Allah razı olsun ....

iyi geceler kızlar...
nasılsınız?*ben iyi olmaya çalışıyorum:((
sudecim inş.bebişleirni göreceksin canım..
tedaviye başlıyacakalrın allah yardımcısı olsun...
sye...inş.seninde poziitif olurda yeniden motive oluruz negatifler canımı sıkıyor giresim bile gelmiyor yaaa:14:
transfer olucka arkdaşalırmız siiznde inş.transferiniz güzel geçer canlar....:21:
...........1000 yamuasvvir yabari yahalık(1001 oldu kızz:1: yazarkene)
2500 ya rahman
707..ya varis..:42::42:

kdr inşlh cnm ya bende sabırsızlıkla bekliyorum beklemiyorum karma karışık oldum şu an benimle olduğunu düşünmek bile çok güzel,test yaptırmaya korkuyorum,rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin,tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın tez zamanda

allah bağışlasın cnm bebişini rabbim acısını göstermesin,allahrazı olsun mihrace şimdiden duaların için ağzına yüreğine sağlık ne güzel böyle duyarlı kişilerin olması çok teşekürler:46::46:

kızlar benim transferimin 11. günü 398........13. günü 894 çıktı...değerim yüksek fakat anca ikiye katladı..baktım yazılanlara ikiz olanlar genelde 3 e 4 e kalıyor...sizce ikiz olabilirmi? ayın 18 inde öğrenicem daha..çok heyecanlıyım :52:

Sudenaz canım,kişisel rütbe bölümüne "bir bedende atan üç kalp" yazacağın günler yakındır hayırlısıyla.:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar merhaba,

canım tedavin hayırlı olsun bende ist avrupa yakasındayım.benim rahim filmini gittiğim klınık yönlerdirdi echomar şişlide cevahirin orda ben çok memnun kaldım hiç canım yanmadı ağlayarak girdim gülerek çıktım:) dr lar çok nazık ve anlayışlı çok rahatlattı rahim filmi esnasında

günaydın kızlar,
devamlı okuyorum bu topiği. benide ekleyin listeye. dondurulmuş bi tanecik şansım var. umarım tutar. şubat reglimi bekliyorum :( sebep,yumurta rezervi azlıgı . ASM'de tedavi görüyorum . Yaşım 25.
Hamile arkadaşları tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Back
X