Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sye arkadaşımıuzın sonucu negatifmiş çok üzüldüm allay radımcısı olsun![]()
Allah hepimizden razı olsun canım benim annem ve eşim de okuyor onların okuduklarını da ekleriz listeye Allah büyük inşallah hepimizin yavruları için de ''OL'' der (amin)
hayırlı olsun canım bebeşin inşallah annesiyle beraberdir ve orada hep kalır seni diğer topicdende takip etmiştim canım
Amin canım sağolasın, inşaallah hepimizin bebişi bizlerle kalır ve bu mutluluğu yaşarız.
Bence çok güzel bir şey, insanı motive edecek şeyler lazım bu süreçte, en azından onlara baktıkça insan bir heyecan, bir sevinç duyar. İnşaallah hepimiz bol bol, rengarenk ciciler alırız en yakın zamanda
Aminnnnnnnn! Normalde çalışıyorum ama birkaç gündür evdeyim. Evde yatacağım nasıl olsa, bir sürü kitap okurum filan diyordum ama böyleyken de insanın içinden gelmiyorZaten artık genelde yatmıyorum, ya oturuyorum, ya da uzun oturuyorum
Yavaş yavaş mutfağa da giriyorum. Tutan tutmuştur herhalde şimdiye kadar. (İnşaallah!)
Bu işin kısmet olduğuna yürekten inanıyorum ama sebepsiz infertiliteleri gördükçe bu inancım daha da güçleniyor. Her şeyin önceden tayin edilmiş bir zamanı var ve Rabbim inşaallah çok bekletmeden bu zamana erdirir. Dilerim ki sen de bebişini kucağına alırsın.
canım çok yorma kendini ağır iş yapama dikkat et kendine çok bişi yapma sakın ne olur ne olmaz olan oldu diye falan düşünme bu günler çok öenmli bizim için biliyorsun
camenta
cido
be-bem
vee diğer arkadaslarım face de bi grubumuz var katılmak isterseniz
bütün herkes can sıkıcı haberlerle geliyor yaaaageçenlerde her şey çok güzeldi herkes için neden gene kötü haberler almaya başladık
![]()
diğer topicde okudum kızlar umut olsun siz de arkadaşın biri adet düzensizliği yaşıyormuş adet olmamış gene kist falan var diye doktoruna gitmiş 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş kalp atışları kese hepsini görmüşrabbim bize de nasip etsin inşallah
![]()
Yaaa süper bişi, nası anlamamış hayret ama, ben olsam elli kere test yapmıştım![]()
canım 470 ya musavvir ya baki ya halik ekler misin
SELAM ARKADASLAR BENIM BUGÜN DOKTORDA RANDEVUM VARDI BEN IKI DEFA TÜP BEBEK TAZE DENEDIM HERSEY COK AMA COK IYI GITMESINE RAGMEN TUTMADI BLASTOSiST BEBKLERIM ICIMDE OLMADI. KASIMDAN BERIDE :13:2BEBISIMIZ DONDURULMUS BIZI BEKLIYOR.NORMALDE ARALIKTA BEKLENEN ADET GELMEDI DOKTORA GITTIGIMDE 3,5CM KIST OLUSMUSTU 10GÜN SOGAN SUYU ICTIM VE 01.01.2012GÜNÜ ADET OLDUM YANI DONDURULMUSLARA BASLAYA BILIRDIK ARTIK BENDE ADET DÜZENSIZLIGI 31-35GÜNDE BIR OLUYORUM VE TROiD VAR ESIMDE ISE SPERM AZLIGI VAR.BU SEFER DOGAL TRANSFER YAPILACAKTI NORMAL YUMURTLAMAM OLUP ILACSIZ ÖYLE TRANSFER YAPILACAKTI.VE BUGÜN ADETIMIN 16TINCI GÜNÜYDÜ DOKTORA GITTIM BEKLENEN GÜNDÜ YANI YUMURTANIN CATLAMIS OLMASI LAZIMKEN HIC GELISMEMIS YUMURTAM
YANI HERSEY BITTI BUGÜN TEDAVI DURDURULDU ARTIK ALLAHIN IZNIYLEN SUBATTAKI ADETIMLEN BASLANACAK TABI ADET OLURSAM DOKTOR KANIMA BAKTI GEC OLURSUN DEDI BUSEFÉR YUMURTA SORUNUNU YASAMAMAK ICIN ADET OLUNCA 3ÜCÜNCÜ GÜNÜNDEN 7iNCi GÜNE KADAR KLOMiFEN KULLANACAM BAKALIM INSALLAH HERSEY IYI OLUR COK ÜZÜLDÜM BUGÜN SANKi NEGATIV SONUC ALMIS GIBIYIM INSALLAH SONUC IYI OLUR.BUARADA HAZIR ERTELENmisken HYSTEROSKOPIE YAPIM DEDIM DOKTOR GEREK YOK DIYOR AMA EMIN OLMAK ISTIYORUM RAHIME KAMERAYLAN BAKILICAK.BUGÜN YASADIKLARIM ISTE NE UMUYORDUM NE CIKTI YINEDE SÜKÜR BEBEKLERIM HALEN BENI BEKLIYORLAR ONLAR ICIN ÜZÜLMEYECEM GECTE OLSA RABBIMIN IZNIYLEN ONLARA KAVUSACAM INSALLAH
BANA DUA EDIN NE OLUR
![]()
Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay dondurulmuşlarla şansımı denedimBugün transferden sonraki 4. günüm. 25'inde test var. İnşaallah hepimiz güzel neticeleri paylaşırız.