beklenen adet cok sükür bugün geldi kizlar. sali günü histereskopie olucam eger birsey cikmazsa
insallah cikmazda bu ay Rabbimin izniylen beni bekleyen 2tane dondurulmusbebislerime kavusurum....
beklenen adet cok sükür bugün geldi kizlar. sali günü histereskopie olucam eger birsey cikmazsa
insallah cikmazda bu ay Rabbimin izniylen beni bekleyen 2tane dondurulmusbebislerime kavusurum....
Günaydın kıısslaarrr,
Ben dün face deki topic de de paylaştım ama burayaya yazayım istedim..
dün doktora gittim rahim kalınlığına bakması için... mükemmel gelişmiş tam istediğimiz gibi 9 mm. triple line dedi.
neyse başlayalım izmirdeki doktorunla da konuş 2-3 gün sonra transfer yapılabilir dedi. çok sevindim haliyle ama ilaçların yan etkisini sordum, bi kaç güncür miğdem bulanıyor, gece uyanıyorum çarpıntım oluyor bi de çok vesvese yapıyorum dedim. normal dedi, östrojen yüklemesi yapıyoruz çok normal dedi, ben de yaw dedim başka arkadaşlarla konuşuyoruz onlar benim kadar almıyormuş estorfemi dedim, bi baktık reçeteye.... yanlış yazmış!!!
nasıl dayandın bu kadar ilaca hayret dedi! ne bileyim canım çıkıyo kaç gündür bundanmış meğerse. offf sebineyimmi sinir mi olayım bilemedim kızlar...
Dondurulmusa baslamissin ins hayirli olur haber et durumunne merak ettim arkadasim....moralini bozma hep dis gebelik olacak degilsin...
Günaydın kıısslaarrr,
Ben dün face deki topic de de paylaştım ama burayaya yazayım istedim..
dün doktora gittim rahim kalınlığına bakması için... mükemmel gelişmiş tam istediğimiz gibi 9 mm. triple line dedi.
neyse başlayalım izmirdeki doktorunla da konuş 2-3 gün sonra transfer yapılabilir dedi. çok sevindim haliyle ama ilaçların yan etkisini sordum, bi kaç güncür miğdem bulanıyor, gece uyanıyorum çarpıntım oluyor bi de çok vesvese yapıyorum dedim. normal dedi, östrojen yüklemesi yapıyoruz çok normal dedi, ben de yaw dedim başka arkadaşlarla konuşuyoruz onlar benim kadar almıyormuş estorfemi dedim, bi baktık reçeteye.... yanlış yazmış!!!
nasıl dayandın bu kadar ilaca hayret dedi! ne bileyim canım çıkıyo kaç gündür bundanmış meğerse. offf sebineyimmi sinir mi olayım bilemedim kızlar...
selam canim önceliklen insallah diger yavrunda kardesine yetisir rabbim onu sana nasip etiyse elbet onuda korur sakin moralini bozma iyi düsün iyi olsun canim.Dualara neden baslamiyoruz herkes cekildi bu topikten heralde negativ sonuclar cogalinca bizimkiler pes etti lütfen acil yeni bir dua listesi baslatalim.
diger arkadaslar istediginiz dualar varsa paylasin pes etmeyelim.Canim sende bir el atsan iyi olur sen listeyi yapmiyinca kimsede yapmiyor en iyisi sen baslat tekrardan baslayim:126:
merhaba kızlar üç gündür giremiyordum kocacım bilgisayarı bi süre yasakladı da :)) artık 3 gün oldu günde bir saate kadar izin varbugün miniklerimle üçüncü günüm hiç bi belirtm yok ama aramıyorum dkendimi dinlememeye özen gösteriyorum ama sizin dularınızla verabbimin izniyle bu sefer olacak çok inanıyorum buna benden haberler bu kdar kızlar
canım çok iyi yapıyosun...kendine böyle güzel bakmaya devam et...bebişlerin seninleee
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
[/TD]
[TD]313 AYETEL
KÜRS-İ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]313
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
WİSH_
EFEYLÜL
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
OKUNACAK KİŞİ : WİSH_
SON 3 GÜN
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]1001 İHLAS
[/TD]
[TD]1001 KEVSER
[/TD]
[TD]1001 FATİHA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?