Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oh be bitti 10gün kabusu,heralde kafayi yedim bu sefer bende bir gram üzüntü yoksimdi temizlik zamanievi bi alt üst edim ,edimki anca öyle rahatlarim:124:
Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:
canım şaşkınım şuan açıkcası...ve sonucun tam olarak kaç olduğunuda merak ediyorum..malum bana göre hala erken yapılmış bir test..sonuçta kanın dün alınmıştı..neyse eğer gerçekten negatifse yapılcak bişey yok rabbimden hayırlısı..çok güzel karşılamışsınız bu haberi bu konuda tebrik ediyorum sizi...ama pes etmek yok yola devam...elbet kavuşacaksınız sizde...
sonuc 2inin altindaymis bana öyle dendi
sabah saat 9da sonucu beklerken bir seferlik kahverengi bayagi akintin oldu yani ama sabahtan beri hic birsey yok kurudum yine acaba adetmi oluyorum yoksa baska birseymi ilaclarida biraktim sabah almistim ama ögleden sonra almadim
canim bisey sorcam transfer yapilirken ultrasl yardimi ile yani karin bölgesine ultrasal tutup emriyolari tam rahim icine biraktiklarini hem biz hemde kendileri göruyolar benim yaptigim merkezde hatta emriyolarn kaca bölu´nduklerini bilgisayarda resmini cekip gösteriyolardi ama bu merkezde ultrasl yarimi ile koymadilar bazi merkezleri okudum genelde turkiyede olmus bunlar ultrasal yardimi bile olsa asistan panikle yanlis yere yerlestirdim diye panikle yuksek sesle söylemis anlamdim
bi sayfadada emriyolari rahim neresi uygun gözukuyosa oraya borakiliyomus öylesine birakilan emriolari rahim tanimiyomus anliycan burda einfach so lassen birakildi kafam karisti bide tuvaltin varken transfer yapiliyo vede
acaba islerinde profi olduklari icin mi öylesine derken yani ulrasalsiz tranasfer yapiyolar anlamadim yani
kötulemek amaci ile yazmadim hangi tup bebek islemini dinlesem yada izlesem transfer konusunu butu merkezler öyle yapiyo ben anlamadi yani
canim bisey sorcam transfer yapilirken ultrasl yardimi ile yani karin bölgesine ultrasal tutup emriyolari tam rahim icine biraktiklarini hem biz hemde kendileri göruyolar benim yaptigim merkezde hatta emriyolarn kaca bölu´nduklerini bilgisayarda resmini cekip gösteriyolardi ama bu merkezde ultrasl yarimi ile koymadilar bazi merkezleri okudum genelde turkiyede olmus bunlar ultrasal yardimi bile olsa asistan panikle yanlis yere yerlestirdim diye panikle yuksek sesle söylemis anlamdim
bi sayfadada emriyolari rahim neresi uygun gözukuyosa oraya borakiliyomus öylesine birakilan emriolari rahim tanimiyomus anliycan burda einfach so lassen birakildi kafam karisti bide tuvaltin varken transfer yapiliyo vede
acaba islerinde profi olduklari icin mi öylesine derken yani ulrasalsiz tranasfer yapiyolar anlamadim yani
kötulemek amaci ile yazmadim hangi tup bebek islemini dinlesem yada izlesem transfer konusunu butu merkezler öyle yapiyo ben anlamadi yani
benim ilk denemem baska merkezdeydi öylesine biraktilar yani ultrason yapmadilar bu merkezdede ayni ultrasonsuz yaptilar,ya bence alakasi yok önemlimi acaba ultrasonlan birakmalarinin
Sudenazz canim kimse artik dualarin üstünde durmuyor önceden yasin ne kadar fazla okurduk simdi ise 1 yasin bile okunmuyor kizlarin kulaklarini cekmek lazim
[/TD]
[TD]12. günü
14. günü
16. günü
19. günü [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek inf./
A.R.T/
2. deneme[/TD]
[TD]20 şubat
2 mart [/TD]
[TD]574.91 [/TD]
[TD]10. günü
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
kabakiz dediyin mantikli cunku ilk denememde benim ayni oldu raskele biraktilar ikinci denememe ultrasonla bakti cok ilgilendi doktorum baskaydi onun etkisi olabilr
sabah saat 9da sonucu beklerken bir seferlik kahverengi bayagi akintin oldu yani ama sabahtan beri hic birsey yok kurudum yine acaba adetmi oluyorum yoksa baska birseymi ilaclarida biraktim sabah almistim ama ögleden sonra almadim
Edanur sakın o yerleşme kanaması olmasın kardeşim, sen şu testi birdaha tekrarla bence.
ayrıca kesin sonucu alana kadarda ilaçlarını kullan.En fazla 2 tane fazla yutarsın bişeycik olmaz.,
Allah'In dediği olur sonuçta ,
ben hissediyorum sen bize güzel haber vereceksin..
Ben 2 defa denedim , ikisi de aynı doktordu zaten ve ultrason ile bakıp, rahmin en uygun yerine yerleştirdiler.
Hatta hemşirenin elini tuttum , çünkü idrara sıkısıksınız ve ultrason cihazını iyi görünsün diye karnıma bastırırken doktorum da
minikleri transfer ediyordu.
Embriyolog veya hemşire transfer esnasında ikisini de gösterdi bana. Bak şimdi yıldız kayar gibi parlıcak dedi, aynen de öyle oldu.
Özetle demem o ki , bu tarz konuları doktorlarınızla transfer öncesi konuşup netleştirin, Benim ilk transferimde yeteri kadar su içemediğimden afedersiniz alttan sonda ile sıvı takviyesi bile yaptılar. Herşeyi net görmeleri lazım çünkü.
Herşeyi %100 dogru yaparsın Allah nasip etmez yine olmaz o ayrı konu ,ama madem bu kadar para ödüyoruz, bir dünya iğne ,ilaç kullanıyoruz ve en en acısı o koltuğa uzanıyoruz herdefasında, onların da işlerini doğru düzgün yapıp bizlerin içimizi rahat ettirmeleri lazım.
sudenaz ozlozcan için 100 fatiha ,kevser,ihlas okudum,
Allah kabul etsin insallah kabakız,eda lütfen üzülmeyin hayırlısı buymus demekten baska sölicek
bişi yok umarım kendiliğinden gelir mucizeleriniz lena cnm sen de cok stres yapma üzme bebişleri
sudenaz ozlozcan için 100 fatiha ,kevser,ihlas okudum,
Allah kabul etsin insallah kabakız,eda lütfen üzülmeyin hayırlısı buymus demekten baska sölicek
bişi yok umarım kendiliğinden gelir mucizeleriniz lena cnm sen de cok stres yapma üzme bebişleri
canım testi tekrarlasaydın tam kanaman gelmemiş yine bir umut olmadıysa da Allahın takdiri benim içimde umut vardı senin için ama ne desem boş eşinle iyi karşılamışsınız ama içine de atma canım
Cnm bnm hakkında hayrlisi sen öyle Rabb'ime teslim olmuşsan İnan bunun mükafatıda olucak insallh en kısa zamnda Rabbim yüzünü güldürsün aslında deim ya sen erken yaptrin test bnm Dr 10.gun yaptırmama bile kızdı ki pozitf olmasına rağmen bence ilacı bırakmasaydın hayrli olsun
canım şaşkınım şuan açıkcası...ve sonucun tam olarak kaç olduğunuda merak ediyorum..malum bana göre hala erken yapılmış bir test..sonuçta kanın dün alınmıştı..neyse eğer gerçekten negatifse yapılcak bişey yok rabbimden hayırlısı..çok güzel karşılamışsınız bu haberi bu konuda tebrik ediyorum sizi...ama pes etmek yok yola devam...elbet kavuşacaksınız sizde...
yaa seninle hiç karşılaşmıyoruz nasılsın cnm bebekler nasıl bizim Pazartesi randevu var cinsiyet kesinleşsn diye Hayrlisi insallh darısı hutun herkese sn nerelerdesin cnm
Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
Zaten olsaydı mucize olurdu benim icin.
Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
arkadasım henuz umıdını yıtırmek ıcın erken değil mi ,daha 6. gununmus hem gec tutunma olayları da var bılıyorsun,bence olumlu dusun sonuc olumlu olsun canım...
en en basa donduk ..
arkadasım henuz umıdını yıtırmek ıcın erken değil mi ,daha 6. Gununmus hem gec tutunma olayları da var bılıyorsun,bence olumlu dusun sonuc olumlu olsun canım...
ya canım ben zaten bu tup bebekolayından basından berı hıc bıseyını anlamadım zaten helekı bu hcg degelerı yokmu hıc basmadı kafam
Benım 10:gun kan alındı 0,5 cıktı ve ogunu gelen adet yanı 8 de gelen adet bugun oldu duru verdı sımdı benmde mı gec tutunur
adet olmadım dıye doktora gıtım rahım kalınlıgın duruyo ıstersenız emın olun dıye yıne kan alalım dedı pazatesı yıne ögrencem
ama doktor dedı ramın kalınlıgı durdugu ıcın adetın gelmesı uzun surer dedı
anlamadım zaten hamıle falan degılımdır zatende ıste yanı