inşallah :ecrin_bebek: duruyordur. çarşamba büyük gün. Rabbim bana ve herkese hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
amin canım amiiiiinnnnnnnn........ çarşamba güzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben.. ilk donmuş denemen mi?? tüp de ilkmiydi??
1 kere tüp bebek denedik mart ayında bu ondan kalan embriyolardan.
kaç tane kaldı kaçı verildi.. kalan varmı daha?
3 tane 1. kalite kalmıştı. 3 üde çözüldü yaşımdan dolayı 1 tane transfer edildi. embriyolog 2 tanesi iyi durumda ancak 1 tane tansfer ediyoruz dedi.
dondurulmuşda da mı yasa çıkıyor yine sahneye.. offf ne saçma yaaa. o halde neden 3 ünü de tek tüpte donduruyorlar ki ziyanlık değilmi şimdi bu.. bizim gibi zor yakalayan insanlar için onca masraf emek yazık valla.... psikolojimizi de düşünen yok.. devlete ne ki bu embiryo sayısından..sanki çok üretkenizde bu yolu seçtik.. zaten kısırlık nedeniyle zor şartlarda yapılan işlemler bunlar.. bu ne saçmalık valla çok kızıyorum şu engellere... amaçları iyice neslimizi yok etmek galiba
ben marttaki tüp bebeği yaptırırken çıktı bu yasa 1 hafta sonra transferim oldu çok stres yaptım 1 tane diye.
hiç düşünmüyorlar zaten zorla yaptırıyoruz.
ben şu an estrofem, estroderm bant, progynex, coraspirin, folbiol kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz.
progynex benim adetimi engellemiyor. daha önceden öyle olmuştu.
prospektüsününde öyle bi bilgiye rastlamadım.
canım progesteron kanama engelleyici diye biliyorum düşük riskine karşı vurunuyoruz galiba ben iğneyi bıraktıktan 4 gün sonra falan regli oluyordum.
3 tane 1. kalite kalmıştı. 3 üde çözüldü yaşımdan dolayı 1 tane transfer edildi. embriyolog 2 tanesi iyi durumda ancak 1 tane tansfer ediyoruz dedi.
canım peki kalan iki tanesini tekrardan dondurdularmı
ne oldu kalan iki embiriyoya?
benimde 3 tane çözündü ikisini koydular kalan bir tanesi gelişimi durmuş durmasaydı yeniden donduracaklardı.
yok cnm atıldı. bana öyle bişey demediler donduralım falan. benimde tecrübesizliğim.
aslında benim 3 transferim de de 5. gününe kadar bekliycez durumları iyiyse yeniden donduracaz demişlerdi ama malesef durumları iyiye gidemedi bu son transferde de kalan bir tanesi gitti malesef.
aslında benim 3 transferim de de 5. gününe kadar bekliycez durumları iyiyse yeniden donduracaz demişlerdi ama malesef durumları iyiye gidemedi bu son transferde de kalan bir tanesi gitti malesef.
arkadaşlar daha öncede yazmıştım.dondurulmuşlarla başladım tedaviye 5 yada 6 kasım gibi transfer var inşallah..estrofem lucrin ve kansulandırıcı iğne kullanıyorum..ayrıca elevit folibol ve zinco c alıyorum günlük...adetimin 18. yada 19 .günü transfer olacak..bugün 7.günüm.....4dondurulmuşum var.umarım sağlıklı çözülür...eğer kalan olursa tekrar donduracaklar....dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?