kader arkadaşlarım..
kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..
transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..
Allah'a emanet olun arkadaşlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..