Canım benim allah razı olsun.Çarşamba transferim oldu şükür sorunsuz geçti tatlım haftaya cuma test günü bakalım hakkımızda ne yazıldıysa göreceğiz.
Sende lütfen üzülme her şerde bir hayır var ne zamandır bekliyorsun bırak 1 ay daha geçsin daha sağlam başlarsın tedaviye kürtaj oldun kolay değil rahimin toparlanması ben bile 4 ay sonunda başladım hiç sıkıntıya sokma kendini kafanı rahatlat sana tavsiye edeceğim kitapları al oku bana çok ii geldi
1-annee anne oluyorum (ayşe aydın)
2-düşünce gücüyle tedavi
3-zero limit
ay cok sevindim tatlim her seyin yolunda gitmesine.. ohh cok sukur

benim korkularım arasında cozulurken zarar gormesi var embriyoların, o yuzden seni cok merak ettim.. her sey yolundaymıs maşallah!!
Allaahhhh 4 gun kaldı demek test yapmana hadi hayırlısı olsun insallah Allahim bebişini yollamıstır insallah tatlımmm.. Akıntıları da cok kafana takma belki hatırlarsın ben gecirdigim hamilelikte bildigin regl kanaması bile gecirdim.. yani tutunacagı varsa her sekilde tutunur ve korkma kırmızı bile degil akıntın.. ama tabii ki bunlar benim yorumum.. sen muhakkak doktoruna danıs..
bu arada kitap tavsiyelerin icin tesekkurler ama ben annee anne oluyorum u hamileyken okunan bir kitap zannediyordum demek simdi de okuyabilirim:) dusunce gucuyle tedavi var bende zaten ben bu konulara cok ilgiliyim zaten:)
zero limit i bilmiyordum dur hemen arastırayım..
benim moralimse birazcık yerine geldi sadece doktorun daha evvelden istedigin zaman yapabiliriz demis olmasından sonra simdi yapamayacagım demis olması beni uzdu yoksa direkt 3 ay sonra yapalım dese bana bastan daha iyi olacaktı.. bu beklentilerin onune gecememek resmen beni harap etti ama simdi daha iyiyim:)
hep diyorum keske direkt negatif sonuc alsaydım diye ama her iste bşr hayır var diye dusunmekten baska care yok..
kendine cooook dikkat et yeni anne adayı Allahım yuzune guler insallah..
Merhaba arkadaşlar kurtaj dan kaç ay sonra dondurulmuş transferı yapılıyor
canım, ben de bos gebelik yasadım insallah senin bebisin orada duruyordur :)
2. regl de yapacaktık ama doktor bu ay ki rehim muayenemde begenmedi bir sonraki aya attı, ben kasım sonu kurtaj oldum, mart basına kaldı .. aralıklar bu kadar tatlım ama tabiiki bunyeden bunyeye degisiyor
kızlar 10.gün testim 177 dii...biliyosunuz..12.gün testi 386.........nasıl sizce.......
canım cok sevindimmmmmmmm Allah kucaginda gormeyi nasip etsinn tebriklerrrrr