- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 156
Tubisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebisimiiii aldiim geldiiiiiiim hersey güzel gecti sorun yok suan için ama esim laptopumu yasakladı bende onun telefonundan girdim alışkın değilim zorlanıyorum.ben testimi 16 Şubat'ta yaptiracakmisimsenin transferin ne zaman cnm yazmışsın ama eğer benim sonuc günümde transfer olacaksan ins güzel haber veririmde çift mutlulukla girersin transfere cok heyecanlı lutfen topige girdiğinde daha ayrıntılı bilgi ver cnm
Bu tedavimde suan itibariyle kendimi hamile gibi hissediyorum hemşire bilgilendirmek için bir sürü şey anlattı protein ağırlıklı beslenmemi,çay kahve bitki çayının yasak olduğunu,bol sebze balık süt yumurta peynir yememi ve çikolata asla yemememi söyledi.
Buaradaaa çok sıkıştım 15dk sonra surguye yaptım dayanamadim:26:
İçkim kıpır kıpır arkadasım bundan sonrası Rabb'ime kalmış böyle isteeee hep beraber gün sayarız ins
Hiç güvenmiyordum bebisime ama biliyormusun Tubiis ablası kalitesi oldugundan daha iyiye gitmiis annesini babasını utandirdii
Off çok uzun yazdım opuyoruz seni![]()
canımmmm biliyodum hep diyodumya korkma diye şükür yaşadı hemde gelişim göstererek ben burdayım "ANNE" diyerek
şarküteri,maydanoz limon çay kahve asitli içeceklerden ammann deyim sakınnn kahvaltılarda çay yerine süt yada taze sıkılmış meyva suyu iç
tatlı heyecan asıl şimdi başladı sakin ve sabırla bekle hatta bu bekleme süresinde bol bol dua edelim
ayyy uzattıkça uzattım inan kendimmiş gibi heyecanlandım kıpır kıpır değil fokur fokur oldum
canım ben 10 şubatta yolcuyum kısmt olursa 14 şubatta sevgililer günü aynı zamanda kandil günü yavrumu alıcam inşallahhhh..dualarınızla
bu arada transfer olan olacak tüm arkadaşlarıma allah'tan hayırısını diliyor,ümid ediyorumki hepinizden ard arda pozitifleri alırız hepimiz hak ediyoruz o güzel duyguyu anne olmayı çünkü kadınız
allaha emanetsiniz
Sagol cnm 5.gün embriyosu 1tane olduğu için çok korktum ama allahıma bin şükür minisimiz yaşadı hemde gelişim göstererek darısı basında![]()