Vallahi canım benim daha evvelden yazdım mı bilmiyorum muhakkak yazmısımdır cok topic e girip cıkıyorum ama basımdan gecen bos gebelik hikayemden sonra istediginiz kadar belirti arayın canlarım.. Allah verecekse belirtili de veriirr belirtisiz dee.
Bir daha hikayemi yazıyorum... Ben ilk transferimden iki gun sonra dugune gittim, 4 gun sonra sehir dısına cıktım.. hic brlirtim hicbir seyim olmadı.. ayrıca deli gibi hastaydım oksuruk aksırık bogaz agrıları..
test gunune 3-4 gun kala pembe bir akıntım oldu hafif kırmızıya donuk heh dedim tutmadi agladim zirladim ama o gun esimle gezmede oldugum icin amaan dedim battı balık yan gider zıpladım hopladım kostum yurudum kosturdum resmen merdivenleri ikiser ikiser asagi kosarak indim treni kacırıyorduk cunku..
sonra test gunu geldi cattı ama ben hala istanbulda degildim.. bir guzel regl oldum ustum basım kan oldu o derecede

baslarım bu ise dedim bir de utanmadan valiz tasıdım ilk giderken valizin sapına bile dokunmamıstım bu sefer esime acıdım ben de yardım ettim bildiginiz hamallar gibi kaldırdım valizleri.. eve dondum market alısverislerimi yaptım ettim..hepsini kendim tasıdım..
neyse progestanı da taa ilk pembe akıntı gelince doktoruma danısarak kesmistim zaten..
2. tup bebek icin doktoruma gittim tam muayene edecekti ki bir bakı aaaa kese var burada dedi sen ne zaman test yaptırdın kanına dedi. ben de hicbir zaman dedim hocam ben 6 gün süren regl oldum dedim ne testi..
hemen kan testi yaptır dedi ahanda 1350 cıktı 5+2, daha sonra 2 hafta sonra bir kese daha belirdi.. sonunda boş gebelik oldu cunku zaten tek yumurta ikiziydi ama Allah verecekse o bebek tutunacaksa tutunuyo canlarım n ebelirti arayın ne de kendinizi asırı derecede kasın.. siz isterseniz halter kaldırın o bebek tutunacaksa tutunuypoo..
benimki genetik bir sorun oldugu icin bos gebelik oldu ama sonucta tutma hikayesi, kan degerlerimin artısı, 2. bir kese belirmesi gayet saglık gostergesiydi ilk baslarda, demek ki hic oyle kendini kasmanın belirti aramanın bir faydası yok..
olacagı varsa oluyor canlarım..:13::13: