canımmmminanıyorum olucak üzme kıymetli canını lütfengüzel dileklerin için çok tşk.ler umarım öyle olur...
canımmmmmgözden kaçırmışımdır af buyur bebemmmsöz seni hamiş listesine alcam
ah canımmmm pozitifim şimdilik hayırısını diliyor ve bekliyorummm sağolcanımmm inşallah bebeklerimle döneriz araızaikizlerin e duacıyım
![]()
tamam bekleyin biziiii
susmak en doğrusu galiba sadece arkadaşııma sabır diliyorum güç diliyorum
teşekkürler canımmmhayırlı sonuçlanır inşallahhhhh
ayıpsın annem yapmammı gıııı
canımmmm benimmmm üzülme ne olur allah eşinin senin canına sağlık versin tez zamanda mucize vresin rabbim sabırlı ol güçlü ol belkide vakti değildi
ayyyyyyyyyy senideo içindeki mercimekleride yerim yaaaaaa ne güzel yazmışsııın inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pazartesi aranızdayıım burda dinleneyim bolca diyorum pzar gecesi evimde olucam inş...sayarık günleri bebemmm
Of kızlar ben neden böyle oldum sanki daha önce başımdan tedavi geçmemiş gibi kötü kötüdüşüncelerdeyim
[/QUOTE
canıımmmmmmmmm tşkler beklemedeyim 10 gün kaldı ama nedense sakinim ya bişiler olmuş bana hayra alamettir inşallahh:18::18::18::18:
darısı başımıza artık dimi
şekercim
hydi hayırlı olsun canımmm gönlünce olsun herşey
Tubişim o listeye beni ekleyemeyeceksin çoook üzgünüm dün akşam test yaptım negatif çıktı.Bugünde kan tahliline hiç gerek yok diye düşünüyorum zaten o testlerde sanırım pozitifi göremiycem.Allah tan hayırlısını diliyorum.Sonuç bekleyen arkadaşlarım umarım benim gibi hayal kırıklığına uğramaz.Hamile olan arkadaşlarımıda Allah korusun yardımcıları olsun.