Canım panik yapma beklemek insanın sinirlerini bozuyo bunu yaşayamayan anlayamaz biz zorlu yollardan geçiyoruz kolay anne olmuyoruz ister istemez duygusal oluyoruz asabi oluyoruz sakin olmaya çalış stres yapmamaya çalış sakında kendini üzme RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et sen artık yalnız değilsin bebişinde seninle onu düşün onunla konuş oana güzel şeyler anlat birlikte yapacağınız belki için biraz rahatlar etrafında sana bişeyler söyleyen insanlar varsa çok fazlada kafanada takma boşver gitsin.
Canım, transferin hayırlı uğurlu olsun inşalah burdan güzel haberlerini alırız canım bende şu an hamişim transferden sonra sadece ben hareketlerime dikkat ettim canım çok ani hareketler yapmadım işime gittim gezmeme gittim ama tahlil sonucunu alana kadar benim hiç bir belirtim olmadı.Pıhtılaşma nedeniyle ilk bebişini kaybettiğini yazmışsın çok üzüldüm ama doktoruna sor bu defa pıhtılaşma için kan testi yapılıyo trombofili paneli diye bu testi mutlaka sen yaptır canım doktorun istesede istemesede sonra sonucunu doktoruna söylersin sana ona göre ilaç yada iğne verir.RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin canım.
Canım merhaba öncelikle kendini hiç suçlama benim yüzümdenmi tutmadı diye bu işler yatmakla şunla bunla olmuyo canım RABBİM ol derse oluyo canım ben 2005 yılından beri deniyorum şen son dondurulmuşlarımla denedim şükür hamişim onun için sende kendine hiç stres yapma ben dondurulmuşlarımla denemek istediğimde 2 adetimde çağırmışlardı canım bana tekrar tahlil felan yapmadılar direk ilaçlara başladım ama her yerde protokol aynı olmayabilir denediğin yerde bilgi alabileceğin kimse yokmu canım o kadar para ödüyoruz git aklına takılan ne varsa hepsini sor öğren en azından kendi kendini yemekten vazgeçersin.RABBİM bu denemende yardımcın olsun inşallah bu denmende meleğini kucağına alırısn canım.Kendine dikkat et stres yapma.