o kadar benzerki yaşadıklarımız yaaa ..canım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz...çocuklu insan çacuksuzun halinden anlamaz..banada sürekli şey diyolar,sözde teselli ediyorlar..işte çocuk olcakta ne olcak hep elini kolunu bağlıyorlar....boşver hayatını yaşa diyorlar...valla ben lafı çarpıveriyorum...bazen sabrımı zorluyorlar...
ama en çok ta bizim yaşadıklarımızı yaşayıpta sanki yaşamamış gibi davrananları anlıyamıyorum..sende bahsetmişsin 8 yıldan sonra olmuş ama karşısındakini hala anlayamıyor..
bende geçenlerde komşumdaydım..bir arkadaşı vardı böyle çocuk meselesi açılınca anlattı,hala etkisindeyim..bir akrabasının 7 sene sonra bir ton uğraşmadan sonra çocukları oluyor..sonra kocası karısına diyorki eğer hata kaza hamile kalırsan hemen aldır, yok doğurmaya karar verirsende boşarım seni diyor...şok oldum yaaaa...ben yalvarıcam rabbime yıllarca,sonunda bana mucizesini verecek ama 2. yi istemeden verirse aldırcam,varmı böyle bi zihniyet ya...ne bu böyle Allahım istiyorum ver bana ,istemiyorum sakın verme..eee peki şimdi elindekine bişey olursa Allah korusun...rabbim işte sınıyor bizi...onun ettiği o cümle bile yapmış kadar sayılır...