sudenazcım 2 yasin ve 100 ihlas eklersin,burda doğum kontrol hapı kullananlara birşey sormak istiyorum,ben hapın 18.günü 10 ünite lucrin başlayacağım,yumurta baskılamak için sanırım,sizinde doktorunuz verdi mi böyle bir şey,bu arada doğum günü olan arkadaşın doğum gününü kutluyorum
Canım donmuş tedavide lucrin kullanan çok var...şimdi doğum kontrol hapını en son gördüğümüz adetten sonraki yumurtlamadan kist kalmasın diye..lucrinide tedavi dönemindeki yumurtlamayı baskılamak için...kimine lucrin kiminede burun spreyi veriyolar..ikiside aynı işi görüyor..ben hala doğum konrtol hapındayım .bana hiç bişey demediler..benim asıl tedavi ilaçlarını adetin 2. günü söyliycekler...yani lucrin kullanmıycağım kesin...
slm bu topictesin demek:)msj attım ama gelmiyo...düşüklerin sebebini sormuştun evet bakıldı morf. ye bağladık artık..şimdi hayırlısı bakalım hepimiz için..
evet bebeğim burdayım ben hep...morfoloji sebep olabilir ama genelde düşükler kan pıhtılaşmasından ileri geliyor..o yüzden sordum pıhtılaşma testi yaptınızı diye?
evettt kızlar gun ıtıbarıyle estrofemı 3 e çıkardım bakalım..
gel 26 kasım gel..
oooooooo bebem doğum günün kutlu olsunnnn...:124: :124: :124:
inşallah bir sonraki doğum gününü bebişin kucağında kutlarsın canım...