selam kızlar çoktandır giremdim..
negatif alanları okkumuştum çok üzüldüm ama yazamadım,rabbim bidahaki denemede evalt nasip etsin sizlere inş..
transfer olan arkdaşlarımada bol sabır diliyorum,inş.pozitifi sizden duyarız bizede umut olursunuzz..
bana gelince 1hafta önce tedaviye start verdim eskş güvenim kalmadığından çok zor oldu,dondurulmuşlarımı ank.dan getirtebilcez azot tankınında kendimiz ayarlamaya çalışıyoruz çok bunaldım kimseninbişye umrunda değil koca fakülte bzi temin ederiz demediler sonuçta imkansız değil bize bıraktılar...
nezaman birazda insanlık için çalışacaklar para için değill

çok zor yaa rabbim daha fazla bizleri oralara muhtaç etmesin tez zamanda hamile kalıp gebelik takipleri yaptıralım inşaallah

sonrada doğumhanelere bizde girelim inş...

.kurtulalım tüpbebek merkezlerinden muharrem aynını yüzü suyu hürmetine allahım...

ve her denemede rabbim güç versin,sabır versin,tahammül versin rabbimizden bekliyoruz sadece ama çaremizi evimizdede beklemiycez tabikii..
şimdilik vitaminlere başladım..
zinko,b vitaminleri,folibol ve coraspine devam..
aralık adetimde yasmin başlıycam ilkkez kullancam tabi doğum kontrolle işim olmadığından

tedavi öncesi yumurtalar baskılamak içinmiş yani kist falanda çıkmasına engel sanırım...
yani ocakta olucak transferim öyle gözüküyor:26:sudenazcım yazıcam unutuyorum ..300 ihlas..okudum ..dahada okuycamda bu ara yoğundum..
yasin de okurum transfer olanlara inş..buara yolculukta yapıcma otobüste okurum