SYE- tşk ederim :)) iyi dileklerin için. inşallah rabbim hayırlı olanı karşımızı çıkaır.
WİSH benim çarşamba günü transferim var inşalah bi aksilik çıkmazsa ben estrofem, folbiol, zinco, elevit (üçüde vitamin) bide deltacortril diye bi ilaç.diğer ilaçların yan etkisini azaltmak için. ben negatif sonucu alır almaz dondurulmuşları istedim.doktorumda hormonlar aktifken eğer adet olduğunda bi problem olmazsa olur dedi. çok şükür bi sorun çıkmadı. allah'ın izniyle çarşamba günü sıpalarıma kavuşacağım :)))
ELİZE- benim 3. denemem olacak çarşamba günü. ilk denememde on beş gün hiç kalkmadan yattım.yatak odasından yastığımı bile babam getirirdi o derece yani. hiç bir şey yapmadım.annemle babam yanımdaydı. gece odamda yattım gündüz oturma odasında yattım. sonuç negatif. ikinci denememde 3 gün mecburi ihtiyaçlar için kalktım daha sonra evin içinde gezmeye başladım son iki gün eşim çalıştı kimseninde haberi yoktu kalktım sadece yemek yaptım hiç bir iş yapmadım başka. ama bu denemem de çalışacağım. doktorumla görüştüm çalışma imkanın varsa çalış fırsatı kaçırma dedi. 3 veya 5 gün evde olman yeterli olur dedi. çünkü evde durdukça oldu mu olmadı mı duruyor mu durmuyor mu diye hep bunu düşünüyorsunuz sitrese giriyorsunuz dedi. çok ağır ve yorucu işi olmayanlar çalışabilir dedi. çalışmak başka şeylerle meşgul olmanızı sağlayıp sizi rahalatacak ve bu sizin ve embriyolar için iyi olur dedi. bende bu sefer yedinci gün çalışmaya başlıyorum. çarşamba transferim var.öğretmenim. cuma günü okul öğrencileri sirke götürüyor.görevli izinliyiz. pazartesi günüm boş. çarşambadan salıya evdeyim inşallah. yani yattım ama sonuç gene negatif. ikinci denememde aynı gün üç kişi transfer oldu. birinin pozitif sonucu. oda gerçekten ağır şartlarda çalışıyordu. negatif olan bizlerde 12 gün evde yattık :)) yani veren ALLAH eğer RABBİM isterse her şartta verir. inşallah bu mubarek ayın hürmetini hepimizin kucağıda dolar :))
OZLOZCAN- hoşgeldin aramıza :))
SUDENAZ - İnşallah bir an önce kırmızıların gelirde sende tedavine başlarsın. insan düşündükçe olmuyor.
haklısın canım yaa. bende mecburen zaten çalışıcam ama kalabildiğim kadar izinli kalmaya özen göstereceğim.. Biliyorsun insanın içi rahat etmiyor. Hakkımızda hayırlısı.. Hadi bakalım tedavin başlamış hayırlı haberlerle inşallahhhh.