*** Sevgili arkadaşlarım; Amin diyen dillerimiz, bebeklerimize kavuşunca şükür duaları okusun inşallah. burada bu paylaşım olmasaydı, bu kadar sürede bitiremezdik, bu kadar çok insana yayamaz ve aslında "amin" derlerken ettikleri duaları da alamazdık. burada okumak isteyenler dualara destek verdi (Allah razı olsun) ama Sudenazın rolü, katkısı büyüktü; sabırla duaları saydı, modere etti, motive etti, çok iyi ettiherkese içten sevgiler ve Allah gönlünüzden geçenin en güzelinin en güzelini nasip etsin arkadaşlarım.
dua konusunda topicin kapatıldığına çok şaşırdım doğrusu. gece geç saatlere kadar yorumları okuma fırsatım oldu; insanlar o kadar içten Amin dediler ki kızlar. yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Allahım kabul etsin inşallah. çoğunuzun gördüğü gibi ben de elimden geldiğince diğer bölümlerde yaydım. hatta diğer topiclerde, sudenazın açtığı duamızın olduğu topic için "buraya girip destek verelim" çağrıları yapıldı. çok duygulandım doğrusu. sonra bir arkadaş; uyardı, banlanabilirsin diye. şaşırdım ben de; bilmiyordum açıkçası böyle bir şey olacağını. şu an için bişey yok ama ben de banlanabilirim halindeyim; sudenaz gibi.
benim yazdığım topiclerde, bir eleştiri veya bir sorun ile karşılaşmadım. bir ara bakacağım yine. duayı tamamladıktan sonra olabildiğince yayma burada ne kadar demokratik bir kararsa aslına bakarsanız, bence topic in kapatılmasını antidemokratik bir tutum olarak görüyorum. ama Sudenaz; sen nedenleri oldğundan bahsetmişsin, o nedenle keyfimi bozmuyorum.
Kızlar ben arapça, Yasin okumayı bilmiyorum. ne yapsam, nasıl dua okusam transfer olacaklara? tarnsfer egideceğini duyduklarıma genelde 707 Ya Varis okudum hep. Allah kabul etsin. onun dışında ne yapabilirim?
*** Kızlar ilk transferde negatif aldıktan sonra, sizden genetik testi istediler mi? yaptıranlar nasıl bir süreç izledi? ne kadar sürede sonuçlandı konusunda kısa bilgiler verebilir mi? bizden böyle birşey istemediler.
canım iyi dileklerin için sağol
canım bende arapça bilmiyorum ama öğreniyorum yavaş yavaş...o yüzden türkçeden okuyorum...tabiki arapça kadar olmaz ama sonuçta rabbim biliyor niyetimizi kusurlarımızla kabul eder inşallah..
genetik testi biz yaptırdık 2.denemeden sonra...sadece kan veriyorsun ve tam 1 ayda çıkıyor sonuç...