selam kızlar..
uzun zaman oldu girmeyeli ailemin yanındayım 10 gündür yurtdışından kardeşim geldi kardeşler toplandık,engüzeldie gelinimiz doğum yaptı ben hala oldum ve ilk yeğen,ilk torun..tabi bizim tanışmamız 35 günlükken oldu,maaşallah çok sessiz,bol uykucu,çok tatlı sağlıklı,sıfır gazsız:))sevdim kokladım doyamadım çok bebek gördüm ama yeğen farklıymış mecburi kardeşim eşini,bebişi aldı yurtdışına gitti çok zor oldu yokluğu

((
eşimi bile aramaz,özlemez oldum onu sevdim bol bol,kendime ve benim gibi olanlara dua ettim rabbim sen bizede böyle pamuk şekeri,bal ver diye

kendimin olsa nasıl severim kimbilir artık

giderken 42 günlüktü laf dinlemesi,gülmesi hareketleri harikaydı,halasının kuzusu..
evime dönmedim ankarada ikdenememi yaptırmıştım dondurmuşlarım burda ve biz samsunda düşünüyoruz ya eşim azot tankı bekliyor onu laınca gelicek bebişlerle dönücez,transferim ocak sonu olcak ama riski varmı diye araştırdık hocalarda olmaz dediler sıvı azot tankıyla 5saati geçmedikçe diye yani erkenden yaşadığım yere yakın olcaklar nasipse..çünkü nolur nolmaz hava şartları falan bi aksilik olursa transfer günü yetişmezse ne bileyim kafam hala karışık:44:tabi tarsnfer günü çözülünce bozuk çıkmazlarsa inş.yoksa şartlarını iyi yaparsak bişey olmazmış hemen tedavime başldaığım yerdede soğuğa alıncaklar...
halime gülsemmmi ağlasammı bilemedim

(olurda tutarlarsa onlara günlük yazıcam valla..çok yoldan geçtik diye

napıyım ilk yaptırdığım yerde devam edemiyporum risk olur deseler devam ederdim ama yada ankara içi taşırdık...inş.vebale girmiyolardır doğru söylüyolardır çünkü inanmak istiyorum buna çok ihtiyacım var arkdaşlar...