hergün FORUMU okuyorum, ben 2 deneme yaptım olmadı şimdi araştırma peşindeyim karyotip ve trombofili baktırcam yarın,
bide yeni doktora gidiyorum henüz bişey tespit edemedi, bişey bulunursa hemen size yazcam kızlar sizinde yaptırdığınız testler varsa lütfen yazın bende gidip kendim yaptırcam artık, böyle yapanlara çok kızardım cahiller diyodum ama en sonunda bende kendim araştırmaya başladım.
canım en iyisini yapıyorsun..malesef bazı doktorlar para için gereksiz testler tekrarlatıp dururlar,bazılarıda önemsemeyip istemezler..arada kalan biz oluyoruz...
Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim... Asla yılmayacam bıkmayacam pes etmeyecem yeniden yeniden yeniden başlayacam... Eninde sonunda rabbimin izniyle alacağim sıpalarımı kucağıma :)))
herkese iyi akşamlarr arkadaşşlarrr! ben yeni buldum bu sayfayı. ilk tüp bebek denememi kasım ayında yaptım.13 yumurtam vardı.ama sadece 1 tanesi blostasist hale gelip transfer edildi.maalesef tutmadı.yani hiç dondurulmuş yumurtam yok.doktorum yumurtalarımda stoplazma kalınlığından bahsetti.şu an bir kaç ilaç kullanıyorum.2.denemeye kadar kullanıcam.2.denemem ocakta olacak.yanlız ben bir şey sormak istiyorum .başarısız deneme sonrası sizde de adet düzensizliği oldu mu?neredeyse 1 aydır arada 1 haftalık kasinti ile sürekli hastayım.ilk kez düzensizlik yaşıyorum.garip geldi. bu arada hamile olan arkadaşlarım adına çooook sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.olmayan ve isteyen herkese de bir an önce nasip etsin inşallaaahhh.
iyi akşamlar canım...deneme sonrası illaki bir düzen şaşıyor malesef...takma kafana..inşallah 2. denemnde kavuşursun bebişine...