bu arada kendimden bahsedeyim bugün kontrole gittim kistim yok![]()
yumurtlamam çok güzelmiş ama bi işe yaramıyo
rahmim normale dönmüş çok şükür
çarşamba günü 13.30 da anestezisiz rahim filmi çekilecek herhalde şubat adetinden itibaren kalan iki donmuşuda deneriz diye düşünüyoruz
![]()
![]()
efeylül çok sevindim kistin olmamasına,rahim filmindede bişey çıkmıycak,hayırlısıyla başlıyacaksın tedavine,
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
dua etmekten dilim damağım kurudu..rabbim kabul eder inşallah...
sıdenazzzz çok güzel bebişlerini alıp gelmişsin,öyle yok gibi falan düşünüp küstürmr bebişleri,inşlh tekmelediklerinide hissedeceksin cnm rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
sudenazcım sana ve bebişleri yoruyoruz ama 4 tane yasın okudum ben eklermisiniz