Kızlar benide alırmısınız aranıza
canım ben seni ekledim listeye..bak bir önceki sayfada olması lazım..bazı bilgilerin eksikti onlarıda verirsen güncellerim tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki şekerimmm kendini biraz anlatırmısın ben kaçırmışım sanırımKızlar benide alırmısınız aranıza
canım bu dördüncü denemem ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah bu sefer bi süpriz olurda bebeklerim benimledirler desteğin için teşekkürlr
Slm pat diye arayagirdim ama kimyasal gebelik neden gecirdin arastrdilar mu cnm ben 1asilama 1de tup denemmde kimyasal geblik gecirdim ilk gecirdigimde dr um norml olabilir dedi 2.ye gecirdim ok buda olabilir norml dedi ama bu kimyasal gblik norml degil anormlde degil ben istnbulda dr gittim hemen arastirmali 2kimyasl gblik neden diye ve bende pihtilsma cikti kanimda simdi transfr yapildi 2gun oldu ve bn hergun igne vuruyrm karnimdn sulandirici dr un la iyice konus ve arastr kimyasal geblik olmasi bence mutasyon test yaptr bende olunca sende de oluck degil fakt ben ilk k gebelikte dr um arastrsa idi belki ben 2.kimyasl gecirmicktim k bakma sadece yazmk istedim kimysl gebelikte uzuyr insani
cnm benden 34 yumurta toplanmıstı cok yumurta toplananlarda genelde o ay transfer etmiyorlarmıs cünkü rahim cok rahatsız oluyormus ama doktorum bana sen de bi sorun yok transfer edelim dedi kimyasal gebelik için testlere ya da histeroskibiye ihtiyaç var mı diye sordum doktora muayene etti biseyden süphelenirsem yaparım dedi ama endişelenme dedi bende bu sefer corasprin ve iğne kullancam böle cnm hayırlısı ins hakkımızda
cnm benden 34 yumurta toplanmıstı cok yumurta toplananlarda genelde o ay transfer etmiyorlarmıs cünkü rahim cok rahatsız oluyormus ama doktorum bana sen de bi sorun yok transfer edelim dedi kimyasal gebelik için testlere ya da histeroskibiye ihtiyaç var mı diye sordum doktora muayene etti biseyden süphelenirsem yaparım dedi ama endişelenme dedi bende bu sefer corasprin ve iğne kullancam böle cnm hayırlısı ins hakkımızda
Kızlar ben dün biraz araştırma yaptımm ... Bilemem sizlerin fikri nedir ? Transferden sonra maydanoz ve naneden uzak durmak gerekiyormu.. Kekik, kabak çekirdeği, armut yenmesi gerekenler arasındaydı... ?????
kuzum cidden belirti arama bu kişiden kişiye değişir bak benim en yakınımda arkadaşım tüp bebek yaptırdı 3ay önce hiçbir belirti yoktu allaha şükür 3aylık gebe kendini boşa sıkıyorsuncanım bu dördüncü denemem ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah bu sefer bi süpriz olurda bebeklerim benimledirler desteğin için teşekkürlr
tabiki hayatım seni umutun topiğindende biliyorum nezaman başlican tedaviye hayırlısıylaKızlar benide alırmısınız aranıza
sudenazcım 3400 besmele eklermisin cnm.4 de yasin
Kızlar ben dün biraz araştırma yaptımm ... Bilemem sizlerin fikri nedir ? Transferden sonra maydanoz ve naneden uzak durmak gerekiyormu.. Kekik, kabak çekirdeği, armut yenmesi gerekenler arasındaydı... ?????
sormak istediklerinizi sorun bana bildiğim kadarıyla cevaplarım inş.
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
dua etmekten dilim damağım kurudu..rabbim kabul eder inşallah...
maydonozu hamilelerinde yemesi uygun değilmiş bebek düşürüyormuş normalde detoks olarakta kullanılıyo
kabk çekirdeği iyi geliyormuş diye duydum ama ananas için çok tereddütlüyüm bazıları iyi geliyor bazıları kesinlikle yemeyin diyor
kızlar demin annem bir tabak nar soymuş,afiyetle yedim bi güzelll...yani iyi değilmiymişşş...ama rahim kalınlaşsın diye nar suyu içenleri duymuştum..
kızlar demin annem bir tabak nar soymuş,afiyetle yedim bi güzelll...yani iyi değilmiymişşş...ama rahim kalınlaşsın diye nar suyu içenleri duymuştum..
Annecik nasilsin nasil gidiyr bwbislerle yasam cnm uygun oldugunda 1000 tane besmele eklermisin hadi biz birazdn yataga gidicez teyzeleri ayyy biz deli gibi mama yiyoruz benim istahim acildi :18:Kilo almm inslhh hepinize i gecelet cnm bol su ic bnm dr siksik soyledi unutma sende ic
Güzel haberlerini bekliyoruz:)) hayırlı olsun:))Bu emriyo kalitelerini nerden biliyorsunuz? Ben hiç bilmiyorum da..
herkes farklı birşey söylüyor canım yafff. :) yarasın bebeişine v sana sen hiçbirşeye takılmaaa tadını çıkar tatlım.. kendine çokkk dikkat et