yazamadım ama dün transferim iyi geçti bundan sonrası hayırlısı,ben çok nötrüm,hiç birşey hissetmiyorum açıkçası,birde bu kadar negatif sonuçlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,umudum benimle ama kendimi her sonuca hazırlamalıyım sanırım,bir sonuç daha öğrenilcek herhalde bu gün inş o pozitif çıkar
benim birde 4 ve 8.günlerimde e2 ve progesteronuma bakılacak
canım hoşgeldin..bak hemen moralini bozma daha yeni başladık...hepimiz üzülüyoruz bu sonuçlara ama elden ne gelirki...beklieyip göreceğiz..ama beklerkende umudumuzu kaybetmeyelim...
demek aralarda test yapılcak..takip edilmesi iyi bişey...inşallah sonumuzda güzel olur...bu arada kaç embriyo konulmuştu sana?
Slm anne nsilsinz bugun varmi gelisme calismlar nasil gidiyr iceride yaa ben bugun peknbirsey hissetmiyrm azaldi ama acayio gergin karnim sisti azda olsa birkc kere batma yasadim bu kadar bizden hberler![]()
benimde bugün genelinde bişey hissetmedim..ama yine kasıklarımda hafifte olsa ağrılar giriyor...
inşallah çalışmalara devam ediyorlardır...aslında azıcık analarına çekseler zeyna gibi savaşçı olacaklar