Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sudenazzz kuzum duaları sayıyosun,bizim dua etmemize öncü oluyosunuz laniviyayla birlikte allah sizden razı olsun.hakkınızı helal edin rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmıycak inşlh.
6200 kelimei tevhid eklermisin cnm![]()
Yeni bir yıl,yeni bir ay,yeni bir hafta ve yepyeni umutlar...
Eki Görüntüle 319437
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Rabbim hepimize nasip et...
sudenazzz kuzum duaları sayıyosun,bizim dua etmemize öncü oluyosunuz laniviyayla birlikte allah sizden razı olsun.hakkınızı helal edin rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmıycak inşlh.
6200 kelimei tevhid eklermisin cnm![]()
Kızlarr napıyorsunuz kaynatmışsınızz.. nasıl gidiyor bakalım ben okuyorum topii ancak çok yazamadım yoğunluktan faceden la yetiştiriyorum daha kolay oluyor benim için.. Sudenaz canım ben de kendimi terbiyeye sokmak için saymaya başladım artık..:))) sayendee beni terbiyeye soktun ... canım yolda gidip gelirken sizleri düşünüp okumaya gayret gösteriyorum. 100 besmelei şerif 100 kelimei tevhid eklede siftah yapayı.. Rabbim devamını binleri getirsin inşallah. ama saydığımı unutuyorumm bir sayma makinesi almam lazım galiba. öpüyorum sizleri
ekledim canım..ağzına sağlık...![]()
evet face de yazmaktan kimsecikler girmiyor buraya
canım cuma gününe bitirmeyi düşünüyoruz Allahın izniyle..o zamana kadar ne kadar okuyabiliyorsan oku![]()
kızlar hepinize ortak yazayım şunu hepiniz yenisiniz eskilerden kimse yok şu anda benden başka o yüzden yazılarınızdan okuyunca cevaplamak gereği duydum..
dondurulmuşlarda şans daha fazladır nedeni ise yüklü bir şekilde hormon ilacı alımı yok, rahim daha dinlenik, yumurta toplama işlemi olmadığı için rahime yapılmış bir işem yok daha dinlenik dolayısıyla.. stres daha az.. ve bunlar şansı arttırıyor haa bide embiriyoların dışındaki zar çözündürme işlemi sırasında eridiği için tutunmaları daha kolaylaşıyor.. yani yabana atmayın bu işlemi... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bişi soracağım size siz tüp bebek yaptıktan sonraki ay göğüsleriniz ağrıdımı
benimkiler felaket denilecek kadar ağrıyo gece sağa sola dönerken resmen inliyodum
sertleşmişler dolgunlaşmışlar ve çok ağrıyolar ne yapsam dr gitsemmi neden olmuş olabilir sizce
arkadaşım bişey sorcam dondurulmuşlarda adetinin kaçıncı günü transfer oluyor birde doktorum lukrin verdi yumurtlamayı durduracakmış cevap verirsen sevinirim