Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

inşallah canım

idrar testi yapmadım hiç..yaparsam bide negatif çıkarsa ben koparım zaten...o yüzden hiç almadım...kendimi iki türlü sonucada hazır hissetmiyorum...:50:

Canım benim,kıyamam...

Stres yapmamaya çalış,dua et bol bol,için rahatlar.

sudecim birbirimizi tanımadığımız halde duygular ve hisler okadar aynı ki,seni çok iyi anlıyorum,yarına kadar en çok keyif aldığın şeylerle meşkul ol,belki böylece bir nebzede olsa kafandan atarsın,bende şimdi tekrar kan verdim,aslında çok isteksiz verdim,akşamdan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım var iyi düşünmeye çalışıyorum ama mantıken adet günümde yaklaştı ve bu zamana kadar böyle bir ağrım yoktu,doğal olarak çok olumlu düşünemiyorum hayırlısı bakalım,

karasu canım bu zamana kadar senin adına her şey olumluydu inş bundan sonrada herşey güzel olucak,benim merak ettiğim sen daha önce gebelik falan yaşamışmıydım,bakındım ama bulamadım,neyse güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

Kizlar degerim 140 a yaklasmis canlarimm 13ocak kalp atsi ve kese icin cagrdi dr umuz darisi hepinizn basinaaa sudecmmm yarin sende bagiricksin anne oluyrm diyeee lutfn stresss yapma o dilerim hepinize ayri ayri yazamiyorum ceptn yaziyrm rabbim hepimize anne olmyi nasip etsn insllh buara bir arksfim sormus cnm daha once tedavimde 2kimysal gebelik gecirdimm rabbim sumdi nadip etti darisi herkesin basuna insllh sok bir durum duygularim cok karisik kizlar optumm hepinizi cook

Kizlar degerim 140 a yaklasmis canlarimm 13ocak kalp atsi ve kese icin cagrdi dr umuz darisi hepinizn basinaaa sudecmmm yarin sende bagiricksin anne oluyrm diyeee lutfn stresss yapma o dilerim hepinize ayri ayri yazamiyorum ceptn yaziyrm rabbim hepimize anne olmyi nasip etsn insllh buara bir arksfim sormus cnm daha once tedavimde 2kimysal gebelik gecirdimm rabbim sumdi nadip etti darisi herkesin basuna insllh sok bir durum duygularim cok karisik kizlar optumm hepinizi cook

:nazar:Masallah canim insallah 9ay sonrada kucagina alirsin bebegini Rabbim herkese nasip etsin insallah bende buraya HAMILEYIM diye yazarim rabbim o günleri bana ve herkese gösterir INSALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım çok sevindim değerinin yükselmesine hayırlısıyla keseyi göreceksin kuzucuğunun ltf çok iyi dinlen kendini yorma stresten uzaklaş şu an yalnızca kendini ve bebişini düşün Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip edecek kuzucuğunu inan çok sevindim

Karasu canım çok sevindim.Değerin kat be kat artsın,meleğin sağlıkla büyüsün inşallah canım.:16:

karasu arkadaşımı tebrik ediyorum öncelikle,heyecanını ve mutluluğunu tahmin bile edemiyorum,gelelim esas mevzuya benim e2 değerim pazartesi 420 idi,bugünkü değerim çıkmış 338,artacağı yerde düşmüş,canım sıkkın bayağı,bununla ilgili bir yazı okudum yani düşmesiyle ilgili,kuvvetle muhtemel bende gebelik yok,ne diyim gözümüz kulağımız sudede,bilgisi olanlar birşeyler yazarsa sevinirim,doktorumlada konuşmadık henüz ama canım sıkılmadı desem yalan olur,prgstrn da 8,3 falandı 29,61 olmuş ama onun artışı ne denli önemli bilmiyorum

umarım canım inşallah....aslında en güzelini sen yapıyosun..bu misafir trafiğinde unutup gidiyorsun..bende evimde olsaydım bu kadar takacak vakit bulamazdım...sen onların orda olduğuna inan yeter..dualarımız seninle....ben,sen,sye böylece pozitif olur gideriz inşallahhhh :49::49::49:

sudenaz cnmmm çok az kaldı bitirdin günleri inşlh yarın güzel haberi vericeksin bizlere,dört gözle bekliyoruz kuzumm pozitif sonucunu:16: :16:

karasu maşallah inşlh değerin böyle katlaya katlaya artmaya devam etsin,pıt pıt sesi duymaya az kalmış ne güzel herşey yolunda gitsin hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim :49: :49:

karasu değerinin atrmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda kese ve kalp atışlarınıda duyarsın

sudenazzzzzzzzzzzzzzzzz :49::49::49::49::49::49:bu haberi almana saatler kaldı
inşallah rabbim yüzünü güldürür emeklerin boşa çıkmaz allah mukafatını verir
sabah erken gir olurmu satt 8-9 gibi çık evden ki 11-12 gibi sonuç çıksın inşallah kızlar hamileyyim diyecen:52::52:bizde sevimçten çıldırırız böyle

karasu arkadaşımı tebrik ediyorum öncelikle,heyecanını ve mutluluğunu tahmin bile edemiyorum,gelelim esas mevzuya benim e2 değerim pazartesi 420 idi,bugünkü değerim çıkmış 338,artacağı yerde düşmüş,canım sıkkın bayağı,bununla ilgili bir yazı okudum yani düşmesiyle ilgili,kuvvetle muhtemel bende gebelik yok,ne diyim gözümüz kulağımız sudede,bilgisi olanlar birşeyler yazarsa sevinirim,doktorumlada konuşmadık henüz ama canım sıkılmadı desem yalan olur,prgstrn da 8,3 falandı 29,61 olmuş ama onun artışı ne denli önemli bilmiyorum

canım sende moralini bozma..konuşmamışsın daha doktorunla...hiç belli olmaz bu işler...hemen teşhisini koyma lütfen...olumlu düşün olumlu olsun :34: bu konuda bilgim yok malesef..

canım tekrar tebrikler...rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasib eder inşallah :16:

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
ASM/5. deneme

[/TD]
[TD]26 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]6 ocak
[/TD]
[TD]SON
1
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]SON
3
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
12
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]14.000
[/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]15.768
[/TD]
[TD]20.250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]6300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]18.682
[/TD]
[TD]17.550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR
SYE

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]45
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
günümü dua ederek geçiriyorum..neler dediyseniz okudum..yasin,meryem suresi,kenzul arş...elimden geldiğince okuyorum...sizlerede dua ediyorum

sizlerde dualarınızı eksik etmeyin neolur?

yengem burda özel bir hastanede çalışıyor..yarın işe giderken onunla gidicem saat 7:30 gibi..erken vakitlerde öğrenicem...
eğer olurda tutarsa hemen haber veririm..ama olmazsa eğer beni affedin lütfen giremeyebilirim...:50:

kızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
günümü dua ederek geçiriyorum..neler dediyseniz okudum..yasin,meryem suresi,kenzul arş...elimden geldiğince okuyorum...sizlerede dua ediyorum

yengem burda özel bir hastanede çalışıyor..yarın işe giderken onunla gidicem saat 7:30 gibi..erken vakitlerde öğrenicem...
eğer olurda tutarsa hemen haber veririm..ama olmazsa eğer beni affedin lütfen giremeyebilirim...:50:

canım sana dıger topıkte yazdım...
nasılsımnn...varmı belirti.. yarın test gunumuş..
inşallah pozıtıf olucak bu sefer...

inşallah hamılesin canım iyi erken satte gidiyosun erken öğreniriz güzel haberini inşallah

canım sana dıger topıkte yazdım...
nasılsımnn...varmı belirti.. yarın test gunumuş..
inşallah pozıtıf olucak bu sefer...

aslında çok belirtim olmuştu...ama öğrendimki hepsini crinone jel yapıyormuş..o yüzden belirtilere bağlanmayı bıraktım...hamişlerin duası kabul olurmuşya..benim için dua et lütfen...

canım öğlen sonucunu okudum ama yazamadım maaşallahın var canım...çok sevindim inş. bukez kimyasal falan olmuyacak sahi bebeklerin olucak gerçek olucak:emir_bebek: kız bu senin bebekler komik olduğu kadar akıllıda 70lerden 14o çıkmışla rçok istikrarlı yanii:1:ALLAHIM hepimize yaşatsın o şok şapşal hallerii:9:hem uykun kaçıyodu ya o kafanın dağınıklığıundan yani değer artacakmı demendendi artık uyumuya bak....:16:bende kafam karışıkken aşılamada 1haftada uyumamıştım değrlerim iyi artmıyodu ondandır yani....
uyu,beslen ,dinlennn bide penguenleri izlee:21:

aslında çok belirtim olmuştu...ama öğrendimki hepsini crinone jel yapıyormuş..o yüzden belirtilere bağlanmayı bıraktım...hamişlerin duası kabul olurmuşya..benim için dua et lütfen...

canımm inş. güzel haberiniz alıcaz takma ya jeli falan aaaa:57:olmuyor....duamdasın canım benimmm:21:5. ve son olucak göreceksin olmazsada ben sen kadar üzüleceğim inan:43:

sudecim sen pozitifsin ben öyle hissediyorum inan ki,bu gece dualarımız seninle belirtileri falan da unut artık,ve erkenden güzel haberlerini ver:)))))

benim dr bir açıklama yapmamış,ilaca devam edicekmişim,adet olucakmış gibi ağrımda var tabi,napalım umarım vakti saati artık gelmiştir gelmediyse de bizede biraz üzülüp yola devam etmek düşer,burdaki herkeze kolaylıklar diliyorum tüm kalbimle

Back
X