şimdiye kadar doktorum hangi gün olursun dediyse o gün oldum ağrılarımd geçti sanki bugün daha rahatım bugün çok şükür :))) ilk denemeden sonra yaklaşık bey kistim oldu hiç düzenim yoktu ikinci de zaten hiç ara vermedik düzeninin bozulup bozulmadığını bilmiyorum bakalım iki hafta sonra belli olur inşallah yaa
evet ya bu topik bana da çok şey öğretti doğru bildiğim yanlışlar yanlış bildiğim doğrular daha bilinçliyim sayenizden allah hepinizin gönlünün muradını çifter çifter versin inşallah :)))
geçmiş olsun canım. sen ne zaman başlıyorsun tekrardan ben bu ay adetten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın toparladın mı kendini...
yapma sakın idrar testi falan yapacaksan git kan testi yaptır canım kafanı karıştırma sakın. yarın inşallah çok güzel haberler alacağız senden kızlarla birlikteyiz inşallah yarın hep beraber senin için damat halayı çekeceğiz inşallah :)))
canım çok sevindim değerinin artmasına inşallah o dünyanın en güzel sesini de duymak nasip olur inşalllah sağlıkla kucağına da alırsın canım
canım bu testler hakkında hiç bir bilgim yok ya neden istediğini anlamadım ilk kezde sende duydum. canım moralini bozma umutlu ol bebişlerinin seninle inşallah senden de güzel haberler alacağız allahın zniyle :))
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın. kasım da donduruldular benimkiler yeni dondular yani :))) evet canım bizim de erkek problemi her seferinde büyük bi umutla transfer yapılıyor ama sonuç hep negatif oldu. ben üçüncüyü geçen ay yaptırdım bu dördüncü olacak. üçüncü transferde yani ilk donmuşlarda doktorum transfer sırasında çok güzel bi işlem olduğunu büyük olasılıkla ikiz gebelik olur diye söylemişti rahim çok kalındı embriyolar a kalite çözülmüştü altıncı gün embriyosuydu ama maalesef. rabbim ol demeyince olmuyor işte :))) sen nerdesin canım hangi kliniktesin