Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ooo güzel haberlerle başlanmış güneee:)))))
sudecim değerin çok güzel yaaa hahh işte hep böyle artan rakamlar görelim değilmi????
KARASU...seherlerde dua için seni kuzuların uyandırmış ne güzel bende bu sabahtan sonara kalkıcam benimkiler daha akrnımda olmasada bereketiniz görürüz belki oand ayapılan duaların.....
kızlar..nilüfer buakşam test yapıcaklar hem pazar hemde eşi şehirdışından akşam gelicek uzak biyerde yapıcaklar oyüzden...
ee herkes sabah topiği ayaklandırıyor inş.pozitif çıkacak ve bu gece halay ekibi kuracağızzzzz:32:
buarada aslınd atoptan ayzarım dedim ama unuturum falan.
.1000 ya rahman...500 salavta..1yasin ....:42:

ooo güzel haberlerle başlanmış güneee:)))))
sudecim değerin çok güzel yaaa hahh işte hep böyle artan rakamlar görelim değilmi????
KARASU...seherlerde dua için seni kuzuların uyandırmış ne güzel bende bu sabahtan sonara kalkıcam benimkiler daha akrnımda olmasada bereketiniz görürüz belki oand ayapılan duaların.....
kızlar..nilüfer buakşam test yapıcaklar hem pazar hemde eşi şehirdışından akşam gelicek uzak biyerde yapıcaklar oyüzden...
ee herkes sabah topiği ayaklandırıyor inş.pozitif çıkacak ve bu gece halay ekibi kuracağızzzzz:32:
buarada aslınd atoptan ayzarım dedim ama unuturum falan.
.1000 ya rahman...500 salavta..1yasin ....:42:

canım benim çok sağol..:38: demek nilüfer akşam yapacak..onu bekliyorum..güzl haber verecek inşallah...

SUDENAZ
Canım değerinin katlanmasına çok sevindim. İkiz olacağı kesinleşti gibi görünüyor... Canım pıt pıtları da duymana az kaldı, dünyanın en güzel sesi bu olsa gerek. Birde 150 tevhid ekler misin?...

NİLÜFERBAHAR
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, öğrenince hemen haberdar et...

canım sağol..çok şaşkınım hala...hayırlısı olsun diyorum...

bu arada tevhit okumamız bitti..yeni dua listesi yaptım :34:

canım maşallahh süphanallah rabbm nazardan korusun seni.. sağlıkla kucağına al inşallahh hayırlı evlat olsun... sıranı savdın canım hayırlısı ile. darısı başımızaa

Nilüfer ne yaptı aceppppp oda hayırlı haberler verir inşallahh..

sağol canım..inşallah...darısı sizlere olsun..

nilüferin güzel haberinide akşam alacağız :49:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1600
[/TD]
[TD]6000
[/TD]
[TD]3500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]69.000
[/TD]
[TD]68.400
[/TD]
[TD]64.000
[/TD]
[TD]66.500
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NİLÜFERBAHAR
SYE

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar maaşallahhh size :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun yeni avatar,yeni iletin ve çizelgennnnn inş.40.haftaya kadar ilerler sonrada bebeğim 2 yalık,bebeğim 5 aylık çizelgeleir yaparsınn:emir_bebek::emir_bebek:

Canlarim yeni topic actim bu baslikla bilginizee orda da bulusalimm baktim herkesin var bixim de olsun dedim eylul ekim de tup bebekle anne olanlar diye orayada yazalumm

canım benim çok sağol..:38: demek nilüfer akşam yapacak..onu bekliyorum..güzl haber verecek inşallah...

canım sağol..çok şaşkınım hala...hayırlısı olsun diyorum...

bu arada tevhit okumamız bitti..yeni dua listesi yaptım :34:

sağol canım..inşallah...darısı sizlere olsun..

nilüferin güzel haberinide akşam alacağız :49:

Sudenazzz bu sticker nasil yaptin bende istiyorumm:19:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldimmmmmmmmmmmmm....

rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleride gördüm.....

11. gün_____ 398.8
13. gün_____894.7 çıktıııııı....:52::52::52:

rabbim sonunuda güzel göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh......

nilüferrrrrrrrrrrrrrrrr canım senden çok güzel haberler bekliyoruz...rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırsın,yüzünü güldürsün inşallah....

sudenazz cnm gözün aydın cnm çok şükür rabbim onca emeğin karşılığını verdi,hayırlısıyla tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleride görelim inşlh.darısı bizlere olsunnn Nazar Nazar Emir Bebek Emir Bebek

:emir_bebek::emir_bebek:SUDENAZZ MASALLAH COK GÜZEL ILERLEMISSINIZ SAYIN SÜPER:nazar:GALIBA IKIZLERIMIZ YOLDA ÖYLE GÖRÜLÜYOR:nazar:

Son düzenleme:
:emir_bebek::emir_bebek:SUDENAZZ MASALLAH COK GÜZEL ILERLEMISSINIZ SAYIN SÜPER:nazar:GALIBA IKIZLERIMIZ YOLDA ÖYLE GÖRÜLÜYOR:nazar:

çok heyecanlandım :52: inşallah hayırlısı olsun :emir_bebek::emir_bebek:

sudenazz cnm gözün aydın cnm çok şükür rabbim onca emeğin karşılığını verdi,hayırlısıyla tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleride görelim inşlh.darısı bizlere olsunnn Nazar Nazar Emir Bebek Emir Bebek

sağol canımcım...seninde bu mutlu haberini bekliyorum dört gözle...

Sudenazzz bu sticker nasil yaptin bende istiyorumm:19:

Canlarim yeni topic actim bu baslikla bilginizee orda da bulusalimm baktim herkesin var bixim de olsun dedim eylul ekim de tup bebekle anne olanlar diye orayada yazalumm

yeni topicin hayırlı olsun canım..gelmemmi hiç..hatta benim aklımdada vardı açmak..neyse ordanda görüşürüz hatta doğum listeleri yaparız...

istediğin ticker olsun...söyle son adetini, yapıyım sanada..sonra ne yapcağını söylerim :34:

Ay cnmmm cook t ederim 5aralik son adet cnm ben anlamm liste yapmktan o is sana ait cok t ederimmm sevndimm benimde stickerin olucak :21::21:Sudemm gokkusakli cicvcivli gilan varmi ay ne ayip demii hamis kadini calistiriyorumm:33::33:

Ay cnmmm cook t ederim 5aralik son adet cnm ben anlamm liste yapmktan o is sana ait cok t ederimmm sevndimm benimde stickerin olucak :21::21:Sudemm gokkusakli cicvcivli ilan varmi ay ne ayip demii hamis kadini calistiriyorumm:33::33:

http://lbdf.lilypie.com/StTgp2.png

yukarıdaki linki kopyala...kontrol paneline gir..orda profili düzenleye gir...bilgilerinde çizelge ekle var...ordaki doşluğa yapıştır..sayfanın sonundada değişiklikleri kaydet yap bitti :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

bu liktende kendine bir avatar seç...bilgisayarına kopyala...profil düzenleden avatar değiştire gir...gözat seçeneğinden bilgisayarındaki resmi bul kaydet

sudenaz değerin çok güzel artmış inşallah hep böyle olur canım inşallah
sude tırasferin adetinin kaçıncı günü yapıldı canım
kızlar felaket halde karmnım ağrıyo ama hala adet olmadım inşallah bu gün olurum bende başlarım

sudenaz değerin çok güzel artmış inşallah hep böyle olur canım inşallah
sude tırasferin adetinin kaçıncı günü yapıldı canım
kızlar felaket halde karmnım ağrıyo ama hala adet olmadım inşallah bu gün olurum bende başlarım

sağol canım..:38:

transferim adetimin 20. günü yapıldı...

ağrılar geldiyse,son kırmızıların gelme zamanı yaklaştı demektir :34:

[sıze=3]sudenazz sen 4defa negatıv sonucu aldın pekı doktorlar arastırmadımı neden tutmuyor dıye bı nedenı varmıydı?
5:denemende öncesınden arastırma yapldımı sende test felan

bende 2negatıvden sonra sımdı ılk defa dondurulmuslarlan deneyecem doktorumlan görüstüm laporoskopıe ıstedım rahıme baksınlar neden tutmuyor dıye ama o bana gerek yok dedı büyük bır problem yok dedı ama ıcın rahatlayacaksa yaparız dedı sımdı yaparsam bırsey cıkmazsa bos yere kendıme ezıyet :25:cektırmıs olurum bıde ondan sonra transfer yapılırmı onu bılmıyorum zararı olurmu bende adet düzensızlıgı ve ıkı kez kıst cıktı ama asıl sorun esımın sperm sayısı 5mılyon ama ona ragmen hersey cok ıyı gıdıyor embıryolar en ıyı kalıtede oluyor nedense tutmuyor sızce yapımmı laparskopıyı:97::97:
[/sıze]

[sıze=3]sudenazz sen 4defa negatıv sonucu aldın pekı doktorlar arastırmadımı neden tutmuyor dıye bı nedenı varmıydı?
5:denemende öncesınden arastırma yapldımı sende test felan

bende 2negatıvden sonra sımdı ılk defa dondurulmuslarlan deneyecem doktorumlan görüstüm laporoskopıe ıstedım rahıme baksınlar neden tutmuyor dıye ama o bana gerek yok dedı büyük bır problem yok dedı ama ıcın rahatlayacaksa yaparız dedı sımdı yaparsam bırsey cıkmazsa bos yere kendıme ezıyet :25:cektırmıs olurum bıde ondan sonra transfer yapılırmı onu bılmıyorum zararı olurmu bende adet düzensızlıgı ve ıkı kez kıst cıktı ama asıl sorun esımın sperm sayısı 5mılyon ama ona ragmen hersey cok ıyı gıdıyor embıryolar en ıyı kalıtede oluyor nedense tutmuyor sızce yapımmı laparskopıyı:97::97:
[/sıze]

canım araştırdılar tabiii..ben bu 5 deneme içinde...1 laparoskopi,2 histereskopi,rahimden biyopsi alma,genetik testler,sayısız hormon testleri,2 rahim filmi...aklımdakiler bunlar...daha öncede cevapladım benim emriyolarım yumurtalar geç büyüdüğü için kaliteli olmuyordu pek....tutmaması için öyle bariz bir nedende yoktu...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]325[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]2256
[/TD]
[TD]2707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1025
[/TD]
[TD]1600
[/TD]
[TD]6256
[/TD]
[TD]4207
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]68.975
[/TD]
[TD]68.400
[/TD]
[TD]63.744
[/TD]
[TD]65.793
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NİLÜFERBAHAR
SYE

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]53
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar maaşallahhh size :nazar::nazar::nazar:

ve ve ve ve adet oldum yaşasın adet olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :)))))))):52::52::52::62::62::62:

kızlar nilüfer nerde kaldı ya test yapıcaktı

Sudenaz, nasıl sevindim bilemezsin, tebrikler arkadaşım...sen çoktan hakediyordun anne olmayı...umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini de kucağına alırsın. Ben uzun zamandan beri girip, okuyor ve çıkıyordum. Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum.Anti-depresan mı başlasam diye de düşünüyorum. Hiç bir şey beni mutlu edemiyor. Bu yüzden gerçekten 5 kez deneme cesareti göstermen, yılmadan, azimle, tüm fedakarlıkları göstermen gerçekten takdire şayen. Ben sanırım çabuk pes ettm. Pes ettim sayılmaz ama ama yine de negatif sonucu almayı henüz kaldıramadım. Senin sonuncundan sonra senin doktoruna mı gitsem diye düşünüyorum, ama yolun uzak olması, her sefernde yne tek başıma hastaneye gitmek zorunda kalmam beni düşündürüyor.

Bana hiç bir test yapılmadı. Ne rahim filmi ne de başka bir şey....Şimdi de bana söylenen herşey yolunda iken neden tutunmuyorların cevabını bulmak düşüyor. Bu hafta içi bir doktora gidip adamakıllı yeniden muayene olmak istiyorum...

Umarım bugün nilüferbahardan da güzel bir haber alırız....

Bu arada ben de 3 yasin okumuştum, yazamadım bir türlü...

ve ve ve ve adet oldum yaşasın adet olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :)))))))):52::52::52::62::62::62:

Kızlar nilüfer nerde kaldı ya test yapıcaktı
[sıze=3]hayırlı olsun canım bende 8gün önce olunca öyle sevındım bakalım hayat neyı gösterecek.......:18:[/sıze]
:18::18::18::18:

Back
X