Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim insallah sana simsiki sarilirlan seni birakmazlaräarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra
sfere nasil gittiniz nasil oluyo ve sonrasinda nelere dikkat edecegim
bilmiyorum, söylemiyo bu drlar
hayirlisi olsun canim insallah sende bu sonuncu olur ve bu sefer posivif i görürsün bende senin gibi normal yumurtladiktan sonra yapilacak ben adetimim 6. Günündeyim cuma kontrolüm var bakalim hayirlisi olsun
äarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra
ohhh ohhh ne güzel yapmışsınız ole siz artık anne bebekler gezmelere gitmye de başlamışsınız :))) çok sevindim canım artık yavşatan başla gezlemelere sana da bebişlerine de iyi gelecek canım :)))
yap tabi ki canım gönül rahatlığı ile :)) canım inşllah kucağına da alırsın sen çoktan hak etmiştin bu günleri canım :)))
ay cnm yaa senın 18 benm 14 ocak ayyyyyy çok heyecanlı ben biran önce görmk istiyorummmm bebeğimi rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu darısı herkesin başına ayyşanslısın sen ne gusel bıyık ve kaş derdi yok walla kendimden korktum aynada eşime diyorum benmle konuşurken bakma işte yüzüme süşür temiz anne oldum bu sabah ay bide ne oldu şupentinin licra çorap almştım 1 ayönce hadi dedim sabh giyim tayt gibi sıck tutsun benii anam içine giremedim 1 beden çorabın kestim lastiğini iyice öyle giydim sonra dedim bol gelen kotum var o nu giyim şokk içine giremedimm ben şişko oldum şişko moralim bozulduuu:2:
selam arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım 2 tüp bebek denemem oldu her ikisi negatifle sonuçlandı 3.tüp bebek denememi dondurulmuşlarla deneyeceğim bakalım bu çarşamba çözdürcekler ve bi bozulma olmazsa çözülmelerinde perşembe günü transferim gerçekleşecek şuanda estroderm bant kullanıyorum bu akşamda crinone jele başlıycam benim aklıma takılan ne gibi bi bozulma oluyo düzgün çözülmezse umutlarım bir sonrakinemi kalacak
amiiinn, inşallah. teşekkür ederim, hamiş duası et bana :)
äarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra
selam arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım 2 tüp bebek denemem oldu her ikisi negatifle sonuçlandı 3.tüp bebek denememi dondurulmuşlarla deneyeceğim bakalım bu çarşamba çözdürcekler ve bi bozulma olmazsa çözülmelerinde perşembe günü transferim gerçekleşecek şuanda estroderm bant kullanıyorum bu akşamda crinone jele başlıycam benim aklıma takılan ne gibi bi bozulma oluyo düzgün çözülmezse umutlarım bir sonrakinemi kalacak
sudenaz süper valla idrar testinide yapıp hayalini gerçekleştirdin çok şükür rabbime.
cnmm 500 ya halik,bari,musevvir,2256 ya rahman,707 ya varis,350 salavat eklermisin![]()
slm kızlar nasılsınız
benim yarın 14.30da randevum var inşallah iyi geçer yarın baçlıyorum allın izini ile bana dua edin
sye cim bir tuhaf oldum..yani bu kadar yıl içinde onlarca idrar testi yaptım..hepsinde 2. çizgiyi görmek için saatlerce bekledim...ama olmadı...kısmet bu güneydi..onuda gördüm şükürler olsun...
slm kızlar nasılsınız
benim yarın 14.30da randevum var inşallah iyi geçer yarın baçlıyorum allın izini ile bana dua edin
sudenaz ve sye tesekkürler tavsiyelrinizi dinliycem. Bu arad sudenaz benimde halimde var kesinlessin bende yapacagim idrar testini:) evliligimin ilk iki yili adet gecikmem olunca hemem tahlil alip yapiyordum ve o hüsrani yasiyorsum.. insallah bu defa rabbim nasip ederde cift cizgiyi görürüümpeki yataktan hicmi kalmiycam, tuvalet olayi nasil olcak
bide ben nezle oluyom galiba bu cok kötü yaa:2:
saol canım allah razı olsun inşallah son defa olur hepimiz içinhadi hayirlisi.. allah yardimcin olsun
hadi bakalım iyi yapmışsın canım kafan dağılır ayın 18de randevu almışsın hayırlısıyla rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip edercanım son şansım deme lütfen..inşallah gerek kalmaz ama olmazsada eşin tekrar tese yapamıyormu?
moral bozmak yok...inşallah bu olacak
becermişin kız aferin sana
beğenmene sevindim..avatarda güzel olmuş yani
canım iyiyim ben..test dışında ilk defa bugün dışarı çıktım..kuaföre gittim..manikür yaptım..temiz hava aldım geldim...
kuzum bende keşke hamile kalsamda kilo alsam vallahi hiç üzülmücem kilo aldım diye hamileliğin tadını çıkarmaya bakcam (nerde ogünler ya rabbim)ay cnm yaa senın 18 benm 14 ocak ayyyyyy çok heyecanlı ben biran önce görmk istiyorummmm bebeğimi rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu darısı herkesin başına ayyşanslısın sen ne gusel bıyık ve kaş derdi yok walla kendimden korktum aynada eşime diyorum benmle konuşurken bakma işte yüzüme süşür temiz anne oldum bu sabah ay bide ne oldu şupentinin licra çorap almştım 1 ayönce hadi dedim sabh giyim tayt gibi sıck tutsun benii anam içine giremedim 1 beden çorabın kestim lastiğini iyice öyle giydim sonra dedim bol gelen kotum var o nu giyim şokk içine giremedimm ben şişko oldum şişko moralim bozulduuu:2:
hadi şimdiden hayırlı olsun canım bebişin inşallah annesine sıkıca tutunur ve hep orda kalıräarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra
hadi bakalım iyi yapmışsın canım kafan dağılır ayın 18de randevu almışsın hayırlısıyla rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder
kuzum bende keşke hamile kalsamda kilo alsam vallahi hiç üzülmücem kilo aldım diye hamileliğin tadını çıkarmaya bakcam (nerde ogünler ya rabbim)
hadi şimdiden hayırlı olsun canım bebişin inşallah annesine sıkıca tutunur ve hep orda kalır
Cnmm hyrli olsn transferin huselce dinlen ben pek su icmefim ilkinde cok zor olmustu cok sikismistim busefer defim icmicm ama bana hemen sonda ile su takviyedi yaptilar o da beni birazcik gerdi hafif cnm yandi bebeletinle konus bol su ic trnsfer donrasi yemklerine dikkt et streds yapma ben bebe dergileri aldim cok iyi geldi bana kafm dagildi ve hergun bize takilll biz sana morl veririzäarkadaslarrrr... taransfer saatim belli oldu 11 ocak 9:15 ve bebislerimin durumu iyi Allah sükürTra
sus yaa sanki ben kadar kilon vartakma ya takıl keyfini çıkar aaaa
hormonlardan iştahın açılır iyice sonra zaten..ayrıca 4 saat normal insana bile çok kkii..
hee buarada o ayağı ben ısırırım haa
hayırlı olsun avatarın çizelgen ve iletin...napıyosun pıhtı için:26:
hadi bakalım iyi yapmışsın canım kafan dağılır ayın 18de randevu almışsın hayırlısıyla rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder
slm kızlar nasılsınız
sudenaz ve sye tesekkürler tavsiyelrinizi dinliycem. Bu arad sudenaz benimde halimde var kesinlessin bende yapacagim idrar testini:) evliligimin ilk iki yili adet gecikmem olunca hemem tahlil alip yapiyordum ve o hüsrani yasiyorsum.. insallah bu defa rabbim nasip ederde cift cizgiyi görürüümpeki yataktan hicmi kalmiycam, tuvalet olayi nasil olcak
bide ben nezle oluyom galiba bu cok kötü yaa:2: