Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım bana akıl verin lütfen çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacm var![]()
Canım kaça çektirdin. Burası bana daha yakın:)
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım bana akıl verin lütfen çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacm var![]()
Transferden sonra asla icilmez sogan kuru sogan kuru rahimi temzilemek amacli sakın icme arkadasim tehlikeli...
kizlarrrrr bebislerim icimdetransferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu
aylinimm hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun sana inşlh.ewt cnm almanya da öyle transver yapıyolar,benim ark da yaptırdı,ultrosonsuz,transver yaptılar sen şimdi bunları düşünme bebişlerini düşün cnm moralini yüksektut inşlh güzel haberler verirsin bizekizlarrrrr bebislerim icimdetransferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu
Iyi geceler SYE nasilsin canim durumun nasil belirti felan varmi test günün cuma günümüydü![]()
Canım sakın aklına kötü şeyler getirme, onlar seninleler, güsel güsel uslu uslu beklemene bak sen, dualarını etkizlarrrrr bebislerim icimdetransferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu
s.a arkadaşlar bende arnıza yeni katıldım nasılsınız???
günaydın arkadaşlar nasılsınız
canımm nasılsın ..agrıların nasıl oldu..
sanada günaydın canımmmmm
ben iyiyim canım sen nasılsın![]()