Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız

merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız

[ı][sıze=3]hayırlı olsun canım ınsallah bebıslerın sana sımsıkı tutunmuslardır rabbım dualarını ve dualarımız kabul etsın[/sıze][/ı]

[ı][sıze=3]hayırlı olsun canım ınsallah bebıslerın sana sımsıkı tutunmuslardır rabbım dualarını ve dualarımız kabul etsın[/sıze][/ı]

sağol canım Allah razı olsun inşallah bebeğim benimledir beklemek çok zor ya 26 ocağa kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum inşallah tutunmuştur Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah!!!

sağol canım Allah razı olsun inşallah bebeğim benimledir beklemek çok zor ya 26 ocağa kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum inşallah tutunmuştur Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah!!!

amin canim amin.suanda nasil bir durumda oldugunu gayet iyi anliyorum ben iki kez yasadim haftayada ALLAHIN izniylen 3.kez olacak insallah son olur hepimizin.rahat ol canim sadece positiv düsün hamile oldugunu farz et öyle gecir günlerini.ben ikisindede negativ düsündüm öylede oldu ama busefer insallah positiv düsünüp positiv sonuc alirim sende öyle yap keyfini cikar bebislerinin:emir_bebek::emir_bebek:

amin canim amin.suanda nasil bir durumda oldugunu gayet iyi anliyorum ben iki kez yasadim haftayada ALLAHIN izniylen 3.kez olacak insallah son olur hepimizin.rahat ol canim sadece positiv düsün hamile oldugunu farz et öyle gecir günlerini.ben ikisindede negativ düsündüm öylede oldu ama busefer insallah positiv düsünüp positiv sonuc alirim sende öyle yap keyfini cikar bebislerinin:emir_bebek::emir_bebek:

benim ilk tüp bebek denemem bu kadar heyecanlıyım ve stresliyim Allahım size gereçekten sabır versin ve Rabbim bu yollarda kimseyi oyalamasın hepimizin son denemesi olsun inşallah!!içimde var mı yok mu çok merak ediyorum hiçbir şey hissetmiyorum varlığına dair zaten daha önceden de hamile kalmadığım için de hamilelik belirtisi nasıl bir şey onu da bilmiyorum inan içime koyduklarını görmesem inanmayacağım olduğuna şimdi fena halde merak ve heyecan var:-) hep dua ediyorum bebişlerimiz bizi terk etmesin diye...

canım edanur ben bir şey sormak istiyorum sen bu konuda baya şey yaşamışsın Rabbim sana daha büyük acılar yaşatmaz inşallah bebişinin seninle olmadığını nasıl anladın son gün yapılan kan testinde mi belli oldu yoksa 12 günlük süreçte kanaman mı oldu

benim ilk tüp bebek denemem bu kadar heyecanlıyım ve stresliyim Allahım size gereçekten sabır versin ve Rabbim bu yollarda kimseyi oyalamasın hepimizin son denemesi olsun inşallah!!içimde var mı yok mu çok merak ediyorum hiçbir şey hissetmiyorum varlığına dair zaten daha önceden de hamile kalmadığım için de hamilelik belirtisi nasıl bir şey onu da bilmiyorum inan içime koyduklarını görmesem inanmayacağım olduğuna şimdi fena halde merak ve heyecan var:-) hep dua ediyorum bebişlerimiz bizi terk etmesin diye...

AMiN AMiN... iNSALLAH SENINLEDIRLER CANIM STRES YAPMA FAZLA MERAK ETME OLACAGI VARSA OLUR CANIM BELIRTIDE ARAMA BURDA ARKADASLARIMIZ HIC BELIRTI YASAMADAN HAMILE KALANLAR COK:BEN 1:DENEMEMDE HIC BELIRTI YOKTU NEGATIV SONUC ALDIM 2:DENEMEMDE VARDI AMA YINE NEGATIV SONUC ALDIM YANI BELLI OLMUYOR BU BELIRTILER.BU ARADA NE PROBLEMIN VARDI TÜP BEBEK YAPTIN CANIM

AMiN AMiN... iNSALLAH SENINLEDIRLER CANIM STRES YAPMA FAZLA MERAK ETME OLACAGI VARSA OLUR CANIM BELIRTIDE ARAMA BURDA ARKADASLARIMIZ HIC BELIRTI YASAMADAN HAMILE KALANLAR COK:BEN 1:DENEMEMDE HIC BELIRTI YOKTU NEGATIV SONUC ALDIM 2:DENEMEMDE VARDI AMA YINE NEGATIV SONUC ALDIM YANI BELLI OLMUYOR BU BELIRTILER.BU ARADA NE PROBLEMIN VARDI TÜP BEBEK YAPTIN CANIM

anladım canım bilgilendirmen için sağol benim başarısız bir aşılamam var eşimin spermlerinde morfolojik bozukluk var o yüzden tüp bebek yaptırdık üsküdar eurofertil tüp bebk merkezinde...

canım edanur ben bir şey sormak istiyorum sen bu konuda baya şey yaşamışsın rabbim sana daha büyük acılar yaşatmaz inşallah bebişinin seninle olmadığını nasıl anladın son gün yapılan kan testinde mi belli oldu yoksa 12 günlük süreçte kanaman mı oldu

[sıze=3]ınsallah canım.ben zaten hıc bırındede benımlen olduklarını hıssetmedım 2.denememde 5gün benımlen oldugunu anladım sonrada 5günden sonrada hergün agladım yemek yerken bıle durup durup aglamaya baslardım 5günden sonra nedense gıtıklerını anlamıstım:ben hıc bırındede kanama olmadım doktorum test yaptı 10.gün öyle bılıyordum.[/color

Son düzenleme:
[ı][sıze=3]ınsallah canım.ben zaten hıc bırındede benımlen olduklarını hıssetmedım 2.denememde 5gün benımlen oldugunu anladım sonrada 5günden sonrada hergün agladım yemek yerken bıle durup durup aglamaya baslardım 5günden sonra nedense gıtıklerını anlamıstım:ben hıc bırındede kanam olmadı doktorum test yaptı 10:gün öyle bılıyordum.[/sıze][/ı]

inşallah bu son denemen olur ve son olur bebişn ömür boyu seninle olur!!!ben de endişe ediyorum acaba benimle mi değil mi diye hep dua ediyorum Rabbim inşallah dualarımı kabul eder doktorum bana birçok şey söyledi onlara dikkat ediyorum inşallah sonuç olumlu olur

inşallah bu son denemen olur ve son olur bebişn ömür boyu seninle olur!!!ben de endişe ediyorum acaba benimle mi değil mi diye hep dua ediyorum rabbim inşallah dualarımı kabul eder doktorum bana birçok şey söyledi onlara dikkat ediyorum inşallah sonuç olumlu olur

[ı][sıze=3]26 ocakta burda senın:64: Kutlamalarını yaparız ınsallah hamıle haberlerını beklıyoruz artık bebıslerını üzme onlar ıyı bak

Son düzenleme:
[ı][sıze=3]26 ocakta burda senın:64: Kutlamalarını yaparız ınsallah hamıle haberlerını beklıyoruz artık bebıslerını üzme onlar ıyı bak

inşallah ya ağzından bal damlıyor:-) Allahın izniyle hamile olduğumu öğrensem ne yaparım bilmiyorum ağlarmıyım yoksa sevinçten bağırırmıyım Allah bilir...:-) zaten kimi zaman ağlayasım geliyor nedense ve aman bebişim sen üzülme diyorum:-) edanur teyzesi ben ona kendime baktığımdan daha iyi bakıyorum merak etme:-)

inşallah ya ağzından bal damlıyor:-) Allahın izniyle hamile olduğumu öğrensem ne yaparım bilmiyorum ağlarmıyım yoksa sevinçten bağırırmıyım Allah bilir...:-) zaten kimi zaman ağlayasım geliyor nedense ve aman bebişim sen üzülme diyorum:-) edanur teyzesi ben ona kendime baktığımdan daha iyi bakıyorum merak etme:-)

26 OCAKTA MUTLAKA HABER VER BANA MERAK EDERIM SIMDI BEN.BEN BU TOPICTEYIM BURAYA YAZARSAN GÖRÜRÜM CANIM HADI HAYIRLISI buarada 12.günmü testi yapiyorsun ben hep 10.günde yaptim

26 OCAKTA MUTLAKA HABER VER BANA MERAK EDERIM SIMDI BEN.BEN BU TOPICTEYIM BURAYA YAZARSAN GÖRÜRÜM CANIM HADI HAYIRLISI buarada 12.günmü testi yapiyorsun ben hep 10.günde yaptim

tamam mutlaka haber veririm inşallah da en güzel olanından:-) evet 12. gün test yapılacak doktor adet görsen bile mutlaka gel dedi belki üstüne görme durumu falan olabilir diye herhalde...

Kısslarrr günaydıınnn......
Ben haftasonu giremedim evden malum ctesi de çalıştığım için evde tonla iş beni bekliyordu. ctesi çarşı pazar işleri, pazar günü de temizlik, ütü yemek derken tbiri caizse totomun istine oturamadım :53:
hepsini okuyamadım henüz, okucam şindi. bu arada dün akşam yasin'i türkçe okudum ben saylanırmı bilmiyorum :44: bu günde arapçasını okumayı düşünüyorum.
ya bu arada dün akşam doğum kontrol ilacını almayı unutmuşum bu sabah aldım, bi sakıncası olmaz herhalde! (transfer öncesi kist oluşmaması için vermişti)
Bide bişiy kurcalıyo aklımı, danışayım bakalım size dedim. ben önceki aylarda lazer epilasyona başlamıştım şimdi devam edeyimmi bırakayım mı, transferden önce son bi kez yaptırayım mı yoksa hamilelik olursa zaten tüylenme artıyormuş diye duymuştum, zaten boşa gideceği için hiç yaptırmasammı!! bilemedim ben onu :53:

Kısslarrr günaydıınnn......
Ben haftasonu giremedim evden malum ctesi de çalıştığım için evde tonla iş beni bekliyordu. ctesi çarşı pazar işleri, pazar günü de temizlik, ütü yemek derken tbiri caizse totomun istine oturamadım :53:
hepsini okuyamadım henüz, okucam şindi. bu arada dün akşam yasin'i türkçe okudum ben saylanırmı bilmiyorum :44: bu günde arapçasını okumayı düşünüyorum.
ya bu arada dün akşam doğum kontrol ilacını almayı unutmuşum bu sabah aldım, bi sakıncası olmaz herhalde! (transfer öncesi kist oluşmaması için vermişti)
Bide bişiy kurcalıyo aklımı, danışayım bakalım size dedim. ben önceki aylarda lazer epilasyona başlamıştım şimdi devam edeyimmi bırakayım mı, transferden önce son bi kez yaptırayım mı yoksa hamilelik olursa zaten tüylenme artıyormuş diye duymuştum, zaten boşa gideceği için hiç yaptırmasammı!! bilemedim ben onu :53:

canım bence gitme epilasyona..normalde bile zararlı lazer ışınları...bu süreçte uzak dur...sonuçta zaten yarım kalacak...:34:

kıssss yazının rengini değiştir..yazdıklarını ben yazdım zannediyommm :27:

merhaba arkadaşlar benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti 26 ocakta da gebelik testi yaptıracağız inşallah bebeğim benimledir...dualarınızı gördüm ben de evde yasin tebareke amme okuyup tesbih çekiyorum ve kendimle beraber tüm bebek isteyenlere dua ediyorum Allahım kabul eder inşallah!!!eğer isterseniz beni de listenize eklerseniz benim dualarımı da yazar tamamlarız

hayırlı olsun transferin canım..rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahhhhh...dualarımızda katılabilirsin tabi...bizim listedekilerden okuduğun sayıyı yaz ekleyelim..:34:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2375
[/TD]
[TD]6500
[/TD]
[TD]12.024
[/TD]
[TD]14.621
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1600
[/TD]
[TD]2700
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]9600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]5656
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]5656
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]45.755
[/TD]
[TD]18.145
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]3500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[TD]1414
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]450
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1111
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]8825
[/TD]
[TD]21.468
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]64.549

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]61.175
[/TD]
[TD]48.532
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]5.451
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SYE
YEŞİL034
HNESRİN
AYLİNNİM

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]66
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]20 ocak transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimo55megi
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]kiwu
düsseldorf
Almanya

[/TD]
[TD]2. deneme

[/TD]
[TD]6 tane donmuş
[/TD]
[TD]24 ocak tranfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meralinda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek
infertilitesi

[/TD]
[TD]florence
nightingale

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanıyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elo_34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco+erkek inf.
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]16 tane donmuş
[/TD]
[TD]beklenen adet geldi :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roosee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]azosperm
[/TD]
[TD]Bahçeci kliniği
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabakiz
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]Almanya
KWZ
Darmstadt

[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]taze deneyecek
[/TD]
[TD]23 ocak başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çido
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz+
erkek infertilitesi

[/TD]
[TD]kent hastanesi
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]1 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazisceyiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]A.R.T
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak
adetini bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]camenta
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif :50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]8 ocak
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil034
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]azosperm/
umut tüp/
2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]TEST
TEKRAR

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]SON
1
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnesrin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme

[/TD]
[TD]12 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]SON
5
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme

[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]SON
7
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::49::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/4. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık

28 aralık

[/TD]
[TD]123.00
244.00

[/TD]
[TD]9. günü
11. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir
iranbe/2. deneme

[/TD]
[TD]24 aralık

3 ocak

[/TD]
[TD]71.72
140.00
313.00
1170.00

[/TD]
[TD]10. günü
12. günü
14. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
[/TD]
[TD]26 aralık

6 ocak

[/TD]
[TD]398.80
894.70
4267.00

[/TD]
[TD]11. günü
13. günü
17. günü

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Son düzenleme:
canım bence gitme epilasyona..normalde bile zararlı lazer ışınları...bu süreçte uzak dur...sonuçta zaten yarım kalacak...:34:

kıssss yazının rengini değiştir..yazdıklarını ben yazdım zannediyommm :27:

hayırlı olsun transferin canım..rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahhhhh...dualarımızda katılabilirsin tabi...bizim listedekilerden okuduğun sayıyı yaz ekleyelim..:34:

çok sağol canım Allah razı olsun umarım Rabbim dualrımızı kabul eder ve bebişlerimizle bizi kavuşturur hiç ayırmaz inşallah!!!dualarınıza beni de dahil ettiğiniz için Allah razı olsun ben 8 tane yasin okudum Allah kabul etsin inşallah!!!

Back
X